Free Essay

Asads

In: Philosophy and Psychology

Submitted By Geo20gl
Words 9033
Pages 37
Suge-o, Ramona ! de Andrei Ciobanu

SEZONUL I

CAPITOLUL I
Acum câțiva ani, am pățit o chestie ciudată. Eram în liceu și eram foarte îndrăgostit de o fată. Bine, ea nu știa că eu exist în viața reală pentru că relația dintre mine și ea se derula mai mult pe mess. În sensul că eu îi recomandam filme și ea mă mai băga în seamă doar când se certa cu iubitul ei, prietenele ei nu erau disponibile și maică-sa era la cumpărături și câinele ei dormea.
Ideea este că s-a întâmplat la un moment dat să fim invitați la aceeași petrecere, fiind ziua de naștere a unui prieten comun, la o cabană. Știam că ăla e momentul meu și eram conștient că e ori atunci ori niciodată. Mi-am pregătit replicile de acasă, știam exact la ce oră o salut, la ce secundă o întreb ce face, în ce punct al serii o iau la dans, în ce moment o sărut, când o iau în brațe și mă vedeam deja urcând scările cu ea, în grabă, căutând o cameră liberă pentru a o face femeie cinstită.
Ok, toate bune și frumoase, am ajuns acolo, s-a făcut seara, am început să dansăm, să bem shot-uri de tequila, să ne pipăim și toate lucrurile mergeau bine. Devenea din ce în ce mai clar că urmează să o posed în acea seară. Dar, după cum știm cu toții, norocul nu ține niciodată cu ăla care vrea să fută, așa că s-a întâmplat următorul lucru: eu am decis că trebuie să merg până la baie și în punctul ăsta s-a dus dracului totul. Am intrat acolo și în clipa în care senzorii mei olfactivi au trimis spre creier informația conform căreia în acea toaletă mirosea ca și cum acum zece minute ar fi fost gazați evreii în lagăre și s-au căcat pe ei de la lipsa oxigenului, am vrut să ies cât mai repede. Dar când am vrut să ies, cineva a bătut în ușă. Nu știam ce să fac: dacă ieșeam atunci, ar fi părut că eu m-am bălegat ca vaca și picam de prost. M-am uitat în WC și acolo pluteau nepăsători câțiva boți de căcat care se uitau la mine și îmi zâmbeau.
Am stat câteva minute în baie, iar când am văzut că nu mai bătea nimeni în ușă, am decis să ies și să mă duc să plâng sub duș. Dar când am ieșit din baie, în fața ușii, aștepta
Ramona (era cu încă o prietenă pentru că îți dai seama că nu avea cum să se pișe singură), petala mea de trandafir, adierea mea de primăvara și totodată femeia pe care nu aș mai fi văzut-o niciodată goală dacă ar fi intrat în baie. Așa că am luat-o de mână și am dat să plec de acolo cât mai repede și să nu o las să intre să vadă monstrul care murea letargic în baie.

Dar cum mă îndreptam eu spre ea și ea spre baie, un prieten de-al meu a intrat în toaletă.
După ce a suferit un mic atac cerebral, a început să urle:
- Băăă, veniți toți să vedeți cum s-a căcat Ciobanu!!!
Iar acum, după mulți ani, când am ajuns vedetă și filmez spectacole pentru televiziuni, oamenii plătesc bilet la intrare ca să mă vadă și alte chestii din astea, cred că este momentul să-i transmit Ramonei că ar fi trebuit să mă fută în seara aia fiindcă acum s-ar fi lăudat cu acest lucru.
CAPITOLUL II
Ca să înțelegi mai bine evenimentele de aici, înainte să ți le povestesc, trebuie să te iau un pic cu mine pe cărarea amintirilor. Așadar, îmi aduc aminte de un moment de când eram în clasa a șaptea. Pe vreme aia îmi plăcea foarte mult de o fată. Nu aveam curajul să îi spun acest lucru și timp de mai multe luni am ținut acest secret doar pentru mine. Însă, la un moment dat, am decis să îi mărturisesc și ei ce simt pentru ea și să sper că și ea simte la fel. Am mers la ea la bancă și mi-am deschis sufletul în fața ei. Dar ea mi-a zis că nu îi place de mine pentru că sunt urât. Ca să fiu sincer, nici ea nu era tare frumoasă, dar era prima din clasă căreia i-au crescut țâțe. Lucrul acesta m-a durut foarte tare și atunci mi-am promis că am să fac tot posibilul să reușesc în viață, fapt care să mă ajute să am doar iubite dacă nu frumoase, măcar superbe.
După aia am plecat la facultăți în orașe diferite, iar acum ceva timp am văzut la ea pe facebook că s-a logodit. M-am uitat să îl văd pe norocosul băiat și am văzut ca e la fel de frumos ca o pungă de la Kaufland. Era mic, gras și roșu în obraji. Iar apoi m-am gândit la fetele cu care am avut eu contact în toți acești ani și am realizat că, plăcându-mi de fata aia atunci, nu conștientizam că puteam mai mult.
După zece ani, vreau să îi mulțumesc Ramonei că mi-a tăiat cu iataganul aripile unei iubiri infantile, ca să înțeleg că, în viață, mereu trebuie să îți dorești mai mult și să nu te mulțumești cu un lucru doar pentru că e la îndemână. Acesta a fost un moment de sinceritate, dar probabil că ceea ce vreau să zic prin toate aceste cuvinte sensibile este asta:
Suge-o, Ramona! O să faci copii urâți pe care nimeni n-o să vrea să-i fută. Nimeni.
Niciodată. Decât din milă. Sau pe bani.
CAPITOLUL III
Mă pregăteam să mă duc să îmi încerc norocul cu Ramona. Era pentru prima oară când mi-am făcut, în sfârșit curaj să o chem să bem un cico. Eram în fața ușii ei și eram transpirat din cap până în picioare. Nu avusesem niciodată așa niște emoții.
Am intrat în casă după ce mi-a deschis sora ei ușa. Am întrebat dacă Ramona e prin preajmă, iar faptul că răspunsul a fost negativ putea fi considerat un semn că ar fi trebuit să plec dracului de acolo cât mai repede. Dar nu am făcut-o. Sora Ramonei era mai mare

decât ea, avea sânii mari, era brunetă, avea ochii verzi și se învârtea în cercurile ălora populari, nu prea aveam eu des ocazia să stau de vorbă cu ea. Era genul ăla de fată care părea aproape curvă și puteai să vezi că o excită chestiile neortodoxe doar uitându-te în ochii ei. Lucrul ăsta avea să-l regrete un pic mai târziu. Plus că ea și Ramona nu se prea înțelegeau pe vremea aia.
Ea avea o oarecare slăbiciune pentru mine că eram destul de inteligent (în comparație cu băjeții plini de bani cu care era ea obișnuită). Am stat de vorbă puțin despre una, alta, iar la un moment dat, dintr-o dată, m-a întrebat dacă mai sunt virgin. Eu m-am fâstâcit, m-am înroșit și bineînțeles nu am știut cum să reacționez, iar ea s-a uitat la mine și a zâmbit.
Avea un zâmbet pervers, dar totodată innocent și avea dinții albi și frumoși. Mi-a spus că i-ar plăcea ca soră-sa să fie cu un băiat ca mine pentru că este sigură că aș avea grijă de ea și să nu-mi fac problem, o să-și dea ea seama la un moment dat că ar trebui să îmi dea o șansă. Clipă în care a venit spre mine și mi-a spus că totuși nu o poate lăsa pe surioara ei pe mâna unui băiat neexperimentat și a început să flirteze cu mine. M-a luat de mână și mi-a zis că am mâinile foarte fine și că i-ar prinde foarte bine un masaj. Inocent și naiv, am început să-i masez umerii și deja Ramona înceta să existe. Nici nu am realizat când i-a dispărut tricoul de pe corp și într-o clipă deja ne sărutam. Ce a urmat, îți poți imagina, nu voi intra în detalii. Decât dacă vrei. Dar nu, nu am să o fac. Plus că nici nu îmi amintesc foarte bine pentru că eram foarte emoționat în clipa aia, îți dai seama.
Ideea e că, după ce am terminat (AMÂNDOI, evident), mi-am dat seama ce am făcut și am vrut să plec cât mai repede de acolo.Când să ies pe ușă, sora Ramonei m-a oprit și mi-a spus: - Dacă erai atât de îndrăgostit de soră-mea, nu făceai ce tocmai ai făcut. Se pare că toți sunteți la fel până la urmă. Așa că, dacă nu vrei să-i spun ce s-a întâmplat, vreau să treci pe la mine într-o seară când e și Ramona acasă, să ne strecurăm până la baie și să...
Hmm, pericolul că poți să fii prins chiar e excitant, nu-i așa?
Ceea ce nu înțelegea soră-sa era că eu am auzit doar "bla, bla, bla... să ne strecurăm în baie bla, bla, bla" pentru că eu tocmai futusem cea mai bună femeie din cartier. Urma să devin un mic zeu când avea să afle lumea. Doar că, nu prea a aflat nimeni chestia asta, nici măcar Ramona, până la un moment dat. Așa că, având în vedere că nu știu dacă citești și tu asta, alături de câteva sute de mii de oameni care vor să-ți afle identitatea, îți mai spun o dată: Suge-o, Ramona! Pentru că atunci când îți povesteam de gagica aia superbă cu care am făcut sex, care m-a lăsat să-i fac absolut tot ce am vrut eu și care te-a șocat de cât de târâtură a putut să fie, era soră-ta. Ea mi-a urmat sfatul de mai sus.
CAPITOLUL IV
După vreo câteva săptămâni de la nefericitul, dar totuși atât de fericitul eveniment cu sora
Ramonei, se făcea că era majoratul unei colege de-a mea din liceu și, bineînțeles de-a

Ramonei. Tipa avea o casă la țară, cu un etaj, bar, masă de biliard, absolut superbă. Am ajuns noi acolo, am început să punem muzică, să dansăm și, cel mai important, să bem. Eu eram acolo cu actuala mea iubită, iar Ramona venise singură. Pe la 1 noaptea, deja eram amețiți și deja se puneau manele. Și la un moment dat, am invitat-o la un dans pe Ramona.
Colegii mei, care știau, cei mai mulți dintre ei, de jocul de-a șoarecele și pisica dintre mine și ea, când au văzut că noi dansăm, au schimbat melodia care cânta și au pus Celine Dion "My heart will go on".
În punctul ăsta al poveștii trebuie să-ți spun că actuala mea iubită, cu care oricum mă cuplasem doar ca să o fac geloasă pe Ramona, băuse un pic cam mult. Și mi se părea ciudat pentru că Ramona o tot lua cu fetele să mai bea un shot și încă un shot, numai că prietena mea era cea care primea cele mai multe pahare. Dacă aș fi avut mintea de acum, aș fi realizat că voiau să o îmbete, dar nu aș fi înțeles de ce. Așa că, iubita mea scumpă, dormea sus și nici nu bănuia ce se întâmplă jos, unde subsemnatul dansa cu Ramona.
Eu eram destul de amețit, ea la fel, muzica era tare și noi dansam. Era totul exact cum trebuia să fie. Ea, într-un exces de sinceritate, mi-a spus că nu îi place de prietena mea și că ar trebui să-mi găsesc o tipă mult mai pe stilul meu pentru că e evident că sunt prea bun pentru aia. Eu, bineînțeles, nu am înțeles aluzia. Colegii mei deja s-au strâns în jurul nostru și strigau "Să se pupe mirii, să se pupe mirii!".
Eu roșeam și speram, Ramona doar roșea. Până când, la un moment dat, m-a sărutat. Nu cu limba, nu pasional, ci doar mi-a atins buzele cu buzele ei. Cam cum pupi icoana la biserică. Îți jur că în clipa aia am avut o mică erecție. Ori de la sărutul ei, ori pentru că deja melodia care se auzea pe fundal era "Numele tău de azi îl voi uita" de la Copilul Minune.
Ce? Și tu ai ascultat o manea la un moment dat când erai beat, taci dracu' și bucură-te de poveste. În clipa în care Ramona mi-a spus că vrea să-mi zică ceva și să mergem până sus, în capul meu s-a auzit "Te vreau. Acum. În mine. De două ori".Am ajuns sus, eu m-am așezat pe pat, ea a încuiat ușa de la cameră și apoi mi s-a alăturat. Mi-a spus că ea este conștientă că eu sunt îndrăgostit de ea și că este de părere că dacă am încerca ceva mai mult s-ar putea să ne strice prietenia noastră minunată și că nu ar vrea asta. Eu i-am spus că "Nimic nu o să ne strice prietenia pentru că este mult prea puternică, este ca un dar de la Dumnezeu și e mai solidă decât Zidul Chinezesc" și tot felul de alte căcaturi pe care le-ar fi spus orice alt băiat excitat, cu boxerii în flăcări, dacă era în locul meu.
Moment în care ea s-a așezat peste mine și m-a sărutat pe obraz, apoi pe tâmplă și a ajuns la ureche. Și mi-a luat în gură lobul urechii (deși eu aș fi preferat să-mi ia altceva în gură) și după aia mi-a șoptit că dacă sunt de acord, ea ar vrea să-mi ofere o noapte împreună cu ea, dar numai atât. Dacă accept, ea e dispusă să facă chestia asta. Clipă în care eu, amintindu-mi că sunt un suflet sensibil și romantic sau, mai bine spus amintindu-mi că sunt pe jumate femeie, i-am spus că eu vreau totul sau nimic. Așa că eu, sunt dispus să

încercăm să fim împreună, pentru că ea este briza care îmi răcorește inima, este punctul de pe "i"-ul meu, este răsăritul și apusul, este apă în deșert și soare în întuneric și că sigur va merge relația dintre noi. Moment în care ea s-a ridicat de pe pat, nervoasă, s-a uitat la mine și mi-a spus:
- Dumnezeule, ce prost ești, nu pot să cred! Ești un mare prost! PA!
Și a plecat. Așa că, acum ar trebui să spun: Suge-o, Andrei. Ai avut șansa să faci chestia asta și în loc să gândești cu penisul ca un bărbat normal, tu ai vrut curcubee, câmpuri înflorite și unicorni roz care să te plimbe alături de Ramona peste turnul Eiffel.
CAPITOLUL V
Rămăsesem singur în cameră și îmi dădeam seama că am fost cretin. Boxerii mei mă urau în momentul ăla. Pe de-o parte pentru că probabil am ratat singura șansă de a face sex cu
Ramona și pe de altă parte pentru că nu am avut deloc grijă de prietena mea care nu prea merita să o las amanet și să-mi văd de ale mele, în timp ce o îmbată hienele din jurul
Ramonei, cu ea în frunte.
Cum am coborât înapoi, Silviu, prietenul meu cel mai bun de atunci, a venit să mă consoleze și să-mi spună că am luat cea mai bună decizie și că nu era ok să fac sex cu altă femeie în timp ce Simona, sărbătorita și totodată iubita mea de atunci, dormea sau vomita în baie. Da, am făcut asta, era să fac sex cu altă fată în ziua majoratului prietenei mele. Nu era clișeul ăla că în dragoste și în război nu există reguli?
A trecut noaptea aia, am plecat acasă, Simona a aflat ce s-a întâmplat la majoratul ei și bineînțeles că s-a despărțit de mine. Culmea e că nici cu Simona nu mă culcasem până atunci, mi-a promis că în seara majoratului ei vom face acest pas, ea fiind virgină pe atunci. Probabil și de asta a acceptat să bea, crezând că va deveni mai puțin emoționată.
Deci practic, eu în seara de 14 martie, am reușit să nu fut două femei.
După câteva zile, am ieșit în club cu prietenii, colegii și cu alte cunoștințe, printre care și
Ramona. Nu ne-am vorbit toată seara. Ea purta o rochiță superbă, neagră, scurtă, care se oprea pe picior exact în punctul din care puteai să ți-l imaginezi mai departe și să-ți clătești imaginația. Venea și mă tachina din când în când, mă întreba dacă nu îmi pare rău că am refuzat-o, etalându-se practic în fața mea.
Am încercat să ignor pe cât posibil toate chestiile astea până când, la finalul serii am făcut împărțeala pentru taxi-uri. Mergând în aceeași direcție, eu m-am urcat în mașină cu
Ramona și cu prietenul meu, Silviu. În taxi o liniște apăsătoare ne făcea drumul mai dificil, nimeni nu spunea nimic. Silviu era mult mai tăcut ca de obicei și nu se uita la noi, dar probabil pentru că simțea tensiunea dintre mine și ea și prefera să nu se bage. La un moment dat, Ramona mi-a spus că vrea să-mi zică ceva. Eu credeam că mai primesc o șansă. Ce a urmat însă, a fost exact contrariul. S-a uitat la mine și mi-a zis:

- Andrei, voiam să-ți spun un lucru și aș vrea să-l afli de la mine și nu de la alții. Sper că nu o să te superi pe mine, dar eu mi-am făcut un nou iubit și sper ca lucrul ăsta să nu își pună amprenta asupra prieteniei noastre.
Eu i-am zis că sigur nu se va întâmpla asta (chiar dacă în mintea mea îmi doream să aflu cine este ca să-i pot tortura părinții, să-i ucid câinele și lui să-i bat cuie în degete, cu dalta, pe lungime) și mi-ar plăcea să știu cine e. Ea s-a uitat la mine și cu mâna stângă mi-a arătat spre Silviu, după ce am dat eu mâna cu el, exact când cobora din mașina din mașină. Halal prieten! Am rămas doar eu cu ea. Nu puteam să cred că Silviu mi-ar face așa ceva. Ea a venit mai lângă mine, m-a sărutat pe obraz și mi-a zis:
- Doar nu credeai că vei rămâne nepedepsit după seara aia, nu?
Era amuzant că m-am urcat în mașină cu Ramona și cu prietenul meu, Silviu și am călătorit în mașină cu Ramona și cu prietenul ei, Silviu.
Deci practic Suge-o, Silviu, futu-ți gura mă-tii de trădător, cum să faci asta? Când te prind, am să inventez clonarea numai ca să te pot bate de mai multe ori în același timp. Sper să aluneci pe scări și să-ți rupi gâtul, gândeam eu atunci. Și tot practic, suge-o Andrei, nu te așteptai la căcatul ăsta.
Dar până la urmă, SUGE-O, Ramona că Silviu astăzi e taximetrist.
CAPITOLUL VI
Eu am încercat să-l evit pe Silviu pe cât posibil, iar pe Ramona la fel. Prima oară am încercat să-i explic lui Silviu că ea s-a cuplat cu el numai pentru a mă oftica pe mine, dar îți dai seama și tu cam cum a sunat asta și evident că nu m-a crezut.
Treceau zilele, treceau săptămânile și treceau și lunile. Nenorociții ăștia tot nu se despărțeau și pe mine mă omora chestia asta. Nu voiam să pară că mă afectează situația, dar în realitate, nu era deloc așa. Și uite așa, încet-încet, ajungem în ziua de 30 iunie. Cu o zi înainte de ziua mea de naștere. Ai mei voiau să plece la mare fix pe 1 iulie și se rugau de mine să vin și eu cu ei, dar eu nu voiam asta nici în ruptul capului. Eu credeam că trebuie să fiu ca Antena 1, adică mereu aproape de Ramona, în caz că se desparte de Silviu și clar va sări direct în brațele mele. Și când zic "brațele", mă refer la cu totul altceva.
În seara aia, ieșiserăm în club mai mulți amici și atunci când urma să se facă 00:00 eu deveneam sărbătoritul. Fără să îmi dau seama, am început să vorbesc cu o tipă, i-am povestit că urmează să fie ziua mea și tot felul de alte prostii și ne-am conectat oarecum.
Până la urmă i-am zis să vină și ea cu prietenele ei la noi la masă, să bea ceva, să mai stăm la o vorbă, la o măslină, la o scobitoare și să vedem ce se întâmplă. Tipa era foarte drăguță, era creață, avea șuvițe blonde, ochi verzi, era de-a dreptul frumoasă. Ne-am amețit bine amândoi pe banii mei, ea îmi dădea să beau shot-uri de tequila de pe abdomenul ei, am și

fumat ceva, tipa îmi dădea fumul din gura ei, direct în gură la mine, se întâmplau lucruri acolo. Era clar că nu era cea mai introvertită fată de pe Pământ. Până la urmă ne-am combinat noi cumva și m-a întrebat dacă nu vreau să merg până la ea acasă. Ea stătea în chirie cu încă o prietenă de-a ei. De tipa asta nu-mi păsa așa cum îmi păsa de Ramona, așa că, bineînțeles că am acceptat. Doar nu eram idiot să fac a doua oară aceeași greșeală. Am oprit la un magazin pe drum, am cumpărat o sticlă de vodcă și niște Santal și am mers la ea acasă.
Prietene, nu știu dacă era vorba de frustrarea mea adunată față de Ramona sau pur și simplu așa a fost, dar m-a futut fata aia într-un mod poetic. Și prin poetic vreau să spun animalic, cu tras de păr, strâns de gât, palme peste cur, semne pe corp. După ce am terminat, am mers în bucătărie și am fumat câteva țigări și din una în alta am început încă o dată. Acolo. În bucătărie.
Noi eram în focul acțiunii când la un moment dat apare colega ei de apartament. Nu a auzit-o nici dracu', ea venise și ea din club, pe jumătate beată și se uita la noi din capul ușii. Eu am sărit ca ars, tipa care era cu mine nu a sărit, pentru că ea era deja arsă. Nu știam ce să facem.
Moment în care ea a venit spre noi, nu avea nicio expresie pe față și i-a spus colegei sale că vrea să vorbească cu ea. Eu stăteam în curu' gol în bucătărie și așteptam să văd ce se întâmplă mai departe.
Băi, cert e că nu știu exact ce au vorbit ele două sau cine pe cine a plătit, dar pot să-ți spun că ăla a fost primul threesome din viața mea. Nu am să intru-n detalii, cert este că după ce am terminat (TOȚI TREI. JUR!) i-am dat mesaj lu' maică-mea și i-am spus să mă trezească și pe mine dimineață pentru că voi veni și eu la mare cu ei. Mă decisesem.
Oricum nu mai avea rost să mai stau pe capul Ramonei că era evident că ea nu vrea să stea pe capul meu.
Așa că, bănuiesc că e de la sine înțeles că "Suge-o, Ramona", datorită ție m-am simțit semizeu două ore cu două nimfe trimise de Zeus special pentru mine. E de prisos să-ți spun că a fost cel mai frumos cadou din viața mea.
P.S - Iar ceea ce avea să se întâmple la mare, deși nu o să mă crezi, este total adevărat și e povestea mea preferată.
CAPITOLUL VII
Am ajuns la mare după un drum lung, vreo 7-8 ore cu mașina. Am găsit hotelul unde aveam cazare și am intrat. Știi senzația aia când termini de făcut bagajul și ai impresia că ai uitat să pui ceva? Ei bine, ai mei puseseră totul, de la bețișoare de ureche până la șireturi de rezervă, dar au uitat acasă, pe televizor, biletele de cazare. Așa că, aveam de așteptat

până trimiteau cei de la agenție un fax cu biletele la recepția hotelului ca să ne facem check-in-ul. Între timp, eu am intrat pe holul hotelului, spre recepție, târâind un troller după mine și un rucsac în spate. Cum mergeam eu, încet și încă excitat de amintirile nopții trecute, la un moment dat, în recepția hotelului, privirea îmi este furată de o persoană. Era o fată superbă, blondă, cu trăsături de turcoaică, îmbrăcată cu o cămașă albă, o fustă neagră până la genunchi și cu un ecuson în piept pe care scria un nume. Era ceva care începea cu "A", dar nu puteam să descifrez pentru că eu când îmi îndreptam privirea spre ecusonul din pieptul ei, nu la ecuson mă uitam.
În clipa aia am înghețat și mă uitam la ea cu aceeași privire cu care te uiți prima oară la un film porno sado-maso german, adică fără să clipești și fără să-ți vină să crezi că poate să existe așa ceva pe Pământ. Fără să exagerez, am stat și m-am holbat la ea vreo 10 minute pe ceas. La un moment dat m-a văzut și ea pe mine și mi-a zâmbit. Avea un zâmbet evadat parcă din basmele lui Hans Christian Andersen, niște buze cărnoase, superbe și avea diamant pe dinte.
Am reușit să ne cazăm și am urcat în camere, însă eu încă nu îmi revenisem din apoplexia cerebrală pe care o suferisem în holul hotelului. Nu acceptam să conștientizez așa o frumusețe sub același acoperiș cu mine, practic. Pentru a nu lungi povestea cu detalii fără sens, trebuie să știi că m-am împrietenit într-o seară cu unul dintre barmanii de la terasa hotelului. Era în anul ăla Campionatul Mondial sau European de fotbal (nu mai știu exact) și am văzut meciul împreună, după care am mai rămas pe terasă să mai bem o bere. Și cum stăteam eu așa, la un moment dat a venit o țigancă la noi care cânta la acordeon o manea obosită din aia de scos cartofii mai cu spor. Singurul lucru mai urât decât fața ei, era vocea. Făcând o paranteză, tu ai auzit melodiile pe care le-am făcut eu cu Sergiu probabil (dacă nu, caută pe net Unu-ntr-altu, Mica rugăminte, U.N.C.U.I. etc) și știi că am un pic de voce.
Și tu mai știi că eu sunt din Suceava, deci clar știam toate manelele din anul ăla.
Eu i-am zis țigăncii ăleia să cânte doar instrumentala la acordeon și să mă lase pe mine să cânt partea de voce. Și am început să cânt cu țiganca. La un moment dat se adunaseră oameni în jurul nostru să ne asculte, iar noul meu prieten, George (barmanul) mă rugase să cânt ceva despre copii, spunându-mi că-i era dor de fiul său. În clipa în care am terminat de cântat melodia aia "Tăticul meu", i-am observat ochii în lacrimi. S-a uitat la mine și mia zis:
- Tu stai aici cu mine și îmi cânți toată noaptea. Eu îți dau de băut și de mâncat, dar aici îmi stai.
Mie nu îmi suna rău propunerea lui, așa că am acceptat-o. La un moment dat i-am zis că îmi e foame, iar el a mers și mi-a făcut la bucătăria terasei grătar, cartofi, mi-a adus bere,

vin, sucuri și orice am vrut eu în momentul ăla. Cred că dacă i-o ceream pe maică-sa în seara aia la pachet cu nevastă-sa, mi le dădea pe amândouă.
Eu, când am văzut cam cum merge treaba, mi-am dat seama că aș putea să aflu cine era fata care m-a făcut să mă port 10 minute ca și cum aș fi avut sindromul Down, în holul hotelului. Așa că l-am întrebat cine este fata aia blondă și drăguță care părea să lucreze la barul de la recepție. Clipă în care el s-a uitat la mine și mi-a spus:
- Cine, Anemona? N-ai tu treabă cu ea. E o gagică din Mangalia, e venită cu 3 prietene să lucreze aici pe vară, dar nu te băga în seamă. Eu am auzit că sunt video-chat-iste, dă-le dracu. Pe mine nu mă interesa chestia asta pentru că nu era ca și cum mă însuram cu ea. Mi-a spus că are camera chiar lângă camera lui și că o să-i spună de mine, poate o să vrea să facem cunoștință.
Am mai stat și am băut/fumat/cântat până pe la 5 dimineața și apoi am plecat în camere.
Următoarea zi, când plecam spre plajă, de la terasa lui George mă striga cineva disperat.
Eu eram mahmur și adormit, nu prea aveam chef de stat la vorbe. Vocea insista. La un moment dat m-am întors și George, gras cum era, cu maioul transpirat și cu șlapii lui negri în picioare, fugea spre mine. Când m-a ajuns, gâfâind, mi-a zis:
- Andrei, stai așa! Voiam să-ți spun că m-am întâlnit dimineață cu Anemona și i-am zis de tine și de toate dedicațiile pe care i le-ai făcut aseară.
Eu, încă beat, dar oarecum bucuros, m-am uitat la el și l-am întrebat ce a spus Anemona.
George, trăgând o gură de aer adânc în piept, și-a dat jos șapca, s-a uitat la mine și mi-a zis: - Am vorbit cu Anemona și mi-a spus că i-ar face plăcere să te cunoască. Mi-a zis să îți spun să mergi până la ea, la recepție, să faceți cunoștință.
În momentul ăla mi-a stat inima cum a stat Tătărușanu la golul lui Schalke. Am lăsat-o dracului de mahmureală și de tot și am mers în hotel. Nu îmi venea să cred că a zis asta, eu mă gândeam că mi-a zis George la mișto ca să își bată joc de mine sau ceva. Mă rog, am intrat în hotel, am mers spre recepție și am văzut-o. Mi-am făcut curaj să mă prezint și cu greu, am făcut-o. Am intrat un pic în vorbă. Nu-i venea să creadă că e mai mare decât mine cu 3 ani. Era îmbrăcată tot în hainele de lucru, în acea cămașă de un alb superb (era un alb normal, nu era nimic deosebit, dar eu îl vedeam superb), fustița neagră, ecusonul în piept și părul blond care îi cădea mârșav peste umeri și se oprea acolo.
Am stat un pic de vorbă, dar nu foarte mult pentru că ea era totuși la muncă. M-am așezat pe un fotoliu din barul hotelului și stăteam acolo așteptând ca ea să-și mai facă timp ca să mai vină să mai vorbim. La un moment dat, eram furat de ce era la televizor și, dintr-o

dată, am simțit o mână care se scurge ușor pe gâtul meu, din spate, atingându-mă cu unghiile, ușor și apăsat și am simțit o senzație incredibilă în corp. Nu am mai simțit așa ceva niciodată până atunci și nici de atunci până acum. A fost ca un șipot cristalin și rece peste o bucătărie încinsă dintr-un fast-food din centrul Bucureștiului. M-am întors și ea s-a uitat la mine zâmbind, etalându-și dantura superbă și diamantul din dinte. Boxerii mei mă urau din nou. Am stabilit că în seara aia, după ce termină ea programul, o să ieșim la o plimbare. Era tot ce-mi doream.
În acea noapte avea să fie finala campionatului de fotbal și ea trebuia să lucreze până se termina meciul. Al dracului meci, că a avut și prelungiri și lovituri de la 11 metri. Era deja ora 1 noaptea când s-a terminat meciul și holul hotelului se elibera încet-încet. Au mai rămas la o singură masă doi tipi, un pic amețiți, care montau la o badoacă din aia de vin de
5 litri. Anemona mi-a spus că nu poate să iasă din tură (în speranța mea că va intra în altă tură) până nu pleacă toți clienții din holul hotelului ca să poată aranja mesele și fotoliile, plecând apoi înapoi spre bar.
Nici bine nu și-a terminat propoziția, că eu am mers și am aranjat toate mesele și tot ce mai era de ordonat pe acolo cu viteza unui bărbat care simte potențial de futut. Dar ăia nu plecau. Așa că, am deci să iau atitudine. Am mers la masa lor, m-am prezentat și am intrat în vorbă cu ei. Norocul meu a fost că ei erau moldoveni, eu eram din Suceava, ei aveau alcool, eu eram din Suceava, ei erau amețiți, eu eram din Suceava. Îți dai seama ce conexiune s-a creat între noi. Așa că, m-am uitat la ei și le-am spus: - Am văzut că vă place fotbalul.
- Da, ne place mult de tot. Dar mai mult ne place vinul, mi-au răspuns ei râzând.
- Voiam să vă spun că eu sunt fotbalist. Chiar anul ăsta am semnat cu Steaua (îmi spuseseră ei că sunt steliști) și din sezonul viitor mă veți vedea la echipă. Știu că mă veți înțelege, așa că aș vrea să vă spun un lucru. Domnilor, dragii mei moldoveni, am și eu o rugăminte la voi. O vedeți pe fata aia superbă de la bar? Eu trebuie să ies cu ea la o plimbare, dar ea nu poate să plece pentru că nu are voie să facă asta până nu plecați dumneavoastră de aici. Nu vreți să continuați sărbătoarea în holul hotelului de la etajul dumneavoastră? Ar însemna mult pentru mine.
Clipă în care mi-am dat seama că joc ruleta rusească cu doi moldoveni beți, dar totul avea sens și eram sigur că va merita. Unul dintre ei s-a uitat la mine și mi-a spus:
- Plecăm, dar numai cu o condiție.
- Care? am întrebat eu oarecum îngrijorat.
- Să ne dai un autograf că cine știe cât de mare fotbalist ai să fii.

Eu eram pe jumate ușurat, pe jumate amuzat, dar am luat un șervețel și l-am mâzgâlit și lam pus pe masă. Ei mi-au zi că nu-mi mulțumesc pentru că o să-mi mulțumească fata în seara asta și pentru ei. S-au ridicat și au plecat.
M-am dus repede cu Anemona în cameră la ea să facă un duș și să se schimbe și așteptam cuminte pe pat. Ea a ieșit din baie, într-un prosop roșu aprins, la fel ca și dorințele mele în ceea ce o privea și a stins becul. Eu stăteam în pat, în stânga dulapului oarecum, iar ea a deschis ușile acestuia pentru a se schimba departe de văzul meu. M-a rugat ghiduș să nu trag cu ochiul.
Eu nu am ascultat-o, evident, însă tot ce vedeam, era o siluetă într-o umbră, din cauza întunericului din cameră și a luminii difuze care bătea de la un stâlp de afară. Nu mă puteam opri din privit. Părul ud i se revărsa pe spate ca 100 de bice peste corpul meu, sânii fermi și rotunzi atingeau prosopul într-un mod care mă făcea să fiu gelos pe un prosop și picioarele-i stăteau incredibil de aproape și de departe, în același timp, de privirea mea. A fost genul de imagine pe care oricât de mult ai încerca să o descrii cu cea mai mare acuratețe posibilă, tot va părea exagerată pentru cel care citește. Ea s-a terminat de îmbrăcat, iar eu aproape că m-am terminat. A venit, m-a luat de mână și mi-a spus:
- Hai să mergem pe plajă. Dar vreau să-ți spun încă de acum că eu am prieten și nu aș vrea să-ți faci o părere proastă despre mine.
Informația asta m-a lovit la fel de dureros ca o naștere prematură și ca o labă cu o mână uscată, la un loc. Nu mai înțelegeam ce se întâmplă, de ce ar ieși cu mine, dar totodată miar spune că are iubit, de ce m-ar lua la ea în cameră și s-ar schimba între ușile de la dulap, loc unde era clar că o văd și nu ar face asta în baie, dar în același timp mi-ar tăia aripile înainte să ieșim spre plajă.
Ei bine, am înțeles de ce, când am ajuns pe plajă. Eu uitasem că ea era mai mare decât mine, femeie în toată firea, care știe exact ce vrea, când vrea și cum vrea, spre deosebire de Ramona, care, din partea mea putea s-o sugă în clipa aia, oricum nu mai exista.
CAPITOLUL VIII
Am ajuns pe plajă, eu eram deja resemnat, știam că nu o să se întâmple nimic, dar îmi părea bine că am ocazia totuși să petrec mai mult timp cu un astfel de exemplar feminin absolut perfect. Ea mi-a spus că o să ne întâlnim mai târziu cu prietena ei, Raluca și cu iubitul ei. Am înțeles că nu vrea să fim doar noi doi, dar nu prea mai conta.
Toată acțiunea se întâmpla în Mamaia. Noi ieșiserăm din hotel, am traversat aleea și am ajuns pe plajă, deci nu eram la mai mult de 50 de metri distanță de hotel. Am stat la povești, am râs, am privit marea, iar la un moment dat, Anemona, mi-a spus că a auzit că iam cântat toată noaptea lui George și că am făcut tot felul de dedicații pentru ea și că i-ar face plăcere să asculte și ea o melodie. Așa că, m-am conformat și găsisem melodia

perfectă pentru momentul ăla. I-am cântat O-zone -"Oriunde ai fi" (că sunt și șmecher, dămă dracu'). Imaginează-ți că eram doar noi doi pe un șezlong, marea se izbea de mal, cerul era senin și eu îi cântam o melodie care zicea "Mă ruga să n-o uit, simțea că-i ultima vară, iar eu îi spuneam: așa iubire nu moare".
La un moment dat, Anemonei îi sună telefonul. Era Raluca. Ceea ce am auzit m-a făcut să fiu și mai confuz. Raluca i-a spus că ea și cu iubitul ei sunt pe lângă cazino, iar dacă noi suntem în apropierea hotelului, ar fi drăguț să ne întâlnim. Moment în care Anemona, spre imensa mea surprindere, i-a spus că noi suntem pe la satul de vacanță (adică în partea total opusă a stațiunii) și că nu are sens să batem atâta drum, așa că rămâne pe altădată. Eu, stupid fiind, am ținut să-i amintesc Anemonei că de fapt, noi suntem la 50 de metri de hotel. Clipă în care ea mi-a spus:
- Păi nu vrei să fim doar noi doi? Ok atunci, păi hai că o sun și îi spun să ne întâlnim, a blufat ea.
Eu am realizat că am dat cu bâta-n baltă (sau în mare, de dragul locului unde mă aflam) și încercam să mă scot spunându-i că nu are sens să o mai deranjeze și că pe mine m-ar bucura să fim doar noi doi. Stăteam pe șezlong și eu nu înțelegeam ce se întâmplă. Mi-a spus că are prieten, dar ce căcat înseamnă toate astea? Eu sunt și genul de om care nu înțelege tipul ăsta de apropo-uri (odată am lăsat-o pe o tipă să-mi facă masaj două ore fără să-i fac eu nimic în schimb, crezând că ei îi face plăcere să-mi maseze mie spatele și cam atât. Dar asta e o altă poveste) așa că, nu am făcut nicio mișcare. Ea tot mă lua în brațe, își lipea buzele de fruntea mea, de obrajii mei, era un dans al excitării nemaipomenit. Până când, la un moment dat, buzele ei au alunecat ușor de pe fruntea mea, pe lângă nas (că am nasul mare și ar fi stricat romantismul), deasupra gurii și, cu o mișcare lentă și grațioasă, mi-a atins buzele și atunci momentul a izbucnit într-un sărut pasional și eliberator, cum nu am mai avut până atunci. S-a uitat la mine, a zâmbit și mi-a spus:
- Dacă mă lăsam în baza ta, nu se mai întâmpla asta niciodată, mi-a spus zâmbind.
Îți jur că a fost singurul sărut din viața mea care mi-a provocat o erecție mai puternică decât influența rusească în Ucraina. A fost genul ăla de sărut care te face să înțelegi că există Dumnezeu pentru că o astfel de senzație nu are cum să fie altfel decât divină. M-am simțit ca și cum nu aș fi mâncat trei zile nimic și, după trei zile de foame, cineva m-a hrănit cu ambrozie (aia de-o mănâncă zeii când se plictisesc).
La un moment dat, cum stăteam noi pe șezlong la o bucată de noapte, Anemona mi-a spus că-i este cam frig și m-a întrebat dacă nu vreau să ne retragem. Nu știu dacă din cauza valurilor mării sau din cauza autosugestiei, dar eu am înțeles altceva. Și i-am zis:
- Normal că aș vrea să ne-o tragem, dar nu mă așteptam să fii așa directă.
Ea a început să râdă și mi-a spus:

- Să ne retragem am spus, Andrei. RE-TRA-GEM! Pentru că mi se face frig.
Dacă nu am fost suificient de prost până atunci, acum am atins apogeul. Am încercat eu să o dau la întors, dar am avut noroc că era o fată cu simțul umorului și s-a amuzat, nu s-a ofensat. Mie îmi era la fel de frig, dar eu credeam că dacă plecăm la hotel, eu voi merge în camera mea și ea în a ei, așa că i-am dat bluza mea, doar ca să mai prelungesc clipa aceea minunată. Eram un pic idiot pentru că eu îmi doream să o dezbrac, dar nu știu cum pana mea am reușit să o îmbrac și mai tare.
Am mai stat vreo 20 de minute, dar deja se făcuse prea frig și am decis să mergem spre hotel. Când am ajuns acolo, eu am aprins o țigară pe scările hotelului și stăteam deznădăjduit, crezând că asta mi-a fost aventura. Când, din spatele meu, exact ca în holul hotelului, o mână mă mângâie pe gât și o voce îmi spune:
- Eu merg în cameră să mă schimb, te aștept acolo!
CAPITOLUL IX
Am intrat în cameră. Aici prezentul mă aștepta, trecutul nu exista și viitorul nu conta.
Anemona era tolănită pe pat, acoperită prost de un cearceaf alb, nesimțit de transparent.
Pielea ei bronzată, în antiteză cu albul așternuturilor și rujul ei roșu aprins, o făceau să arate exact ca personajul feminin dintr-un film noir extraordinar de bine făcut. Avea tocuri în picioare care se asortau perfect cu tricoul negru care-i acoperea cu greu sânii, cu bikinii ei care-i strângeau șoldurile la fel de tare cum blugii mei îmi strângeau mie libertatea, în momentul ăla. Atunci i-am văzut pentru prima oară și tatuajul nemaipomenit de excitant, de pe coaste, în cadrul căruia era și un pasaj unde scria "Je ne regrette rien".
"Nici eu", m-am gândit când l-am văzut. O șapcă din aia gangsta avea ea pe cap (de genul
OBEY astăzi), iar eu o aveam numai pe ea în cap. Gândește-te că mă aflam în cameră cu o femeie aproape goală, cu tocuri, în chiloți, tatuată, bronzată, cu un ruj roșu aprins pe buze care îmi molesta toate fanteziile și cu șapcă în cap. Totul devenea orgasmic chiar înainte de a deveni orgasmic.
S-a ridicat de pe pat și a sărit să mă sărute. Îi vedeam gâtul subțire pe care l-am devorat de zeci de ori cât am stat pe plajă și m-am năpustit cu limba asupra lui. Îmi simțea dorința puternică (pentru că o împingea în abdomen, probabil) și s-a lăsat sfâșiată. A fost singura dată în viața mea când cineva mi-a rupt nasturii la cămașă și imediat după ce aceasta a căzut, și-a înfipt unghiile în spatele meu. Am întors-o cu spatele spre mine și i-am ridicat tricoul până la gât. În momentul în care i-am strâns sânii în palme, a fost ca și cum aș fi găsit elixirul vieții veșnice. Sfârcurile ei s-au întărit mai repede decât un mortar udat prost și a gemut ușor împingându-și capul pe spate pentru a încerca să mă sărute.

S-a întors către mine, m-a împins pe pat și și-a împins bikinii în jos, dar numai un pic.
Cam până pe la începutul coapselor și, ținându-se cu mâinile de elasticul acestora, își scotea în evidență inelul de pe deget (din aur alb probabil) care sclipea mai tare decât diamantul din dinte. Și-a dat jos tricoul, rearanjându-și cu grijă șapca și l-a aruncat la mine. Parfumul ei mirosea a speranță, a zâmbet de copil și a adiere blândă de vară, toate la un loc. Mi-a dat jos blugii, între noi rămăseseră două perechi de chiloți și o șapcă. A venit peste mine și a început să mă sărute pe gât, pe piept, coborând în jos. Nu voiam să grăbesc lucrurile, așa că am întors-o și am început și eu să o sărut pe tot corpul. Îmi aluneca gura peste pielea ei, nu cred că a mai rămas vreun loc neatins sau uscat pe tot corpul său. Am început să-mi răsucesc limba în jurul sfârcului ei și abia după ce am auzit-o pe Anemona gemând, am început să înțeleg poezia lui Eminescu.
Lumânările din cameră ne priveau pofticioase, eu i-am dat un pic într-o parte bikinii și am intrat în ea cum intră femeile când parchează lateral, adică încet și cu grijă mare. A început să geamă în versuri perfect iambice, stropii de transpirație curgeau de pe fruntea mea pe fruntea ei, sărutările noastre erau atât de intense de parcă împlineau o profeție străveche, sunt sigur că Dumnezeu ne aplauda din ceruri. Eram amândoi maxim de excitați, eram un întreg pe care orice pictor și-ar fi dorit să-l deseneze într-un tablou absolut perfect.
Când am întors-o cu spatele spre mine, mâna mea a apucat-o puternic de păr și o trăgeam ritmic în concordanță cu respirația ei greoaie. Ea și-a pus palmele deasupra sânilor, strângându-i violent și aducându-i împreună. Un strigăt puternic a cutremurat liniștea din cameră, urmat de un zâmbet perfid și de o smucire a corpului. Ea tremura și eu nu mai puteam. Ea s-a ridicat în genunchi, m-a împins pe înapoi pe pat, s-a așezat deasupra mea și mi-a șoptit: "Acum e rândul tău". Și a început să se șerpuiască din șolduri, era ca un dans al pasiunii căruia nu-i puteam rezista. Era de parcă putea să-și controleze fiecare mușchi din corp și să-l miște exact cum își dorea ea, exact cum trebuia. Parcă i-aș fi desenat o schemă despre cum ar trebui să fie și ea o urma punct cu punct. Mă uitam la modul în care sânii ei s-au invitat reciproc la un vals erotic, la părul care îi sărea ușor în sus, la zâmbetul de pe fața ei ostenită, la unghiile perfect lucrate pe stilul manichiură franceză, la lumânări și apoi iarăși la chipul ei superb.
Nu cred că a durat mai mult de câteva minute până când am strâns cearceaful ud în mâini, am dat capul pe spate și am închis ochii, extenuat. A fost ceva ce eu nu mai experimentasem până atunci și eram pe cât de bucuros că s-a întâmplat, pe atât de supărat că s-a terminat. Tremuram și eu. A venit la mine în brațe și m-a sărutat la fel de pasional, mă mângâia ușor cu unghiile pe abdomen și mi-a spus:
- Mă bucur enorm că s-a întâmplat asta.
Eu nu am zis nimic pentru că deja îmi ejaculasem toate cuvintele și toate amintirile. Ea s-a dus la baie, eu mi-am aprins o țigară. Nici bine nu am terminat-o și am băut niște apă rece, iar Anemona a deschis ușa de la baie, s-a uitat la mine și mi-a zis:

- Te mai aștept mult în duș? Vino odată!
Așa că, m-am ridicat și într-o clipă am ajuns în baie. Am luat-o de la capăt. După un timp, am mers amândoi în pat să apucăm să dormim și noi câteva ore în noaptea aia.
Am adormit cu un singur gând: "Je ne regrette rien, într-adevăr". La un moment dat, eu mi-am luat în mână telefonul să văd cât e ceasul. Aveam un mesaj primit. Era de la
Ramona. L-am deschis și în mesaj scria:
"M-am despărțit de Silviu. Unde ești? Am nevoie de tine"
P.S.- SUGE-O, Ramona? De ce, cui căcat îi mai păsa de Ramona?
CAPITOLUL X
Eu m-am trezit înaintea ei. Stăteam cu telefonul într-o mână și cu țigara în cealaltă mână.
Dar nu pentru a reciti obsesiv mesajul Ramonei, așa cum aș fi făcut-o în alte circumstanțe, ci pentru a-i face o poză Anemonei, care încă dormea goală lângă mine. Noaptea și alcoolul nu și-au pus deloc amprenta asupra ei, era la fel de frumoasă și dimineața.
Am trezit-o și i-am spus că trebuie să se pregătească pentru că era deja ora 12:00 și ea, de la 14:00 lucra. Era schimbul doi. Am mai sărutat-o o dată și i-am spus că merg și eu până în cameră la mine ca să nu devin vedetă OTV după ce mă dau ai mei dispărut.Am ieșit din camera ei, am traversat tot holul care despărțea camerele unde era cazat personalul hotelului, iar când am ieșit, am observat că o doamnă mai în vârstă s-a uitat ciudat la mine, dar nimic nu putea să îmi umbrească zâmbetul. Cu Anemona a rămas că o să ne vedem diseară. Am plecat în cameră, maică-mea nu pricepea de ce sunt atât de fericit și de ce radiez de bucurie. Nu era obișnuită cu așa ceva, mai ales după episoadele cu Ramona. Am mai dormit câteva ore, apoi am ieșit pe plajă, numărând orele până când se va face iarăși seară și o voi revedea pe Anemona.
Mai beam o bere, mai fumam o țigară și timpul trecea. Se făcuse deja seara și mergeam spre recepție pentru a continua o aventura de o vară pe care o începusem cu o seară înainte. Când am ajuns la ușă, Anemona, împreună cu două prietene de-ale ei, erau în fața ușii, lângă niște trollere și niște genți, fumând. Nu prea am înțeles ce s-a întâmplat, credeam că așteaptă pe cineva. Am mers către ele și le-am întrebat ce anume așteaptă acolo. Anemona avea o figură de poker, nu schița niciun gest. Privirea ei era goală. M-a luat de mână și mi-a spus să merg cu ea. Le-a zis fetelor că se întoarce în zece minute și m-a condus în parcarea hotelului. Eu m-am așezat pe niște scări, ea s-a pus pe picioarele mele și mi-a spus:
- Andrei, eu am fost concediată. A venit șefa mea la mine și mi-a spus că trebuie să-mi fac bagajele și să plec pentru că m-a văzut aducând un oaspete al hotelului în camera mea și că

acolo nu e bordel. Că cică nu am venit la futut aici, ci la muncă. De la început a avut ciudă pe mine vaca aia.
Eu deja realizam că femeia care m-a văzut pe mine plecând dimineață, era șefa ei, de aici și privirea ei ciudată, de parcă-l văzuse pe Fuego în pat cu Oana Roman.
- Și jur că nu-nțeleg, că doar nu ne-a văzut nimeni. Am avut grijă. Cum dracu' a știut curva aia? continuă ea tristă. Ideea este că eu plec înapoi în Mangalia, acum aștept să vină prietenul meu să mă ia cu mașina și ar fi bine să nu ne vadă.
În clipa aia mă simțeam ca la un control al prostatei. Situația mă viola anal cu zâmbetul pe buze. Nu am avut curaj să-i spun ce s-a întâmplat, oricum nu mai conta. Ea m-a luat în brațe și a început să plângă, șoptindu-mi la ureche "Nu vreau să plec, vreau să mai stăm împreună". Eu tremuram de nervi și aș putea să fiu ipocrit și să-ți spun că am fost puternic și nu am lăsat-o să-mi vadă emoțiile sau aș putea să-ți spun adevărul: plângeam și eu.
Încercam să mă stăpânesc, dar nu puteam. Nu știu dacă era de nervi sau de supărare, dar cert este că asta se întâmpla. Ne sărutam amândoi, printre lacrimi, luându-ne puternic în brațe unul pe celălalt. Dacă ar fi plouat afară, era exact ca un clișeu de despărțire dintr-un film romantic. Căcat, n-ai de unde să știi, n-ai fost acolo. Afară ploua foarte tare, trupurile noastre erau ude de la ploaie, tunetele prevesteau sfârșitul, fulgerele străpungeau cu ură cerul, răzbunându-mă pe mine, parcă. Cred că se întâmpla asta pentru că îngerii plângeau din cauza despărțirii noastre.
Au fost cele mai sincere sărutări pe care le-am experimentat vreodată, pline de regrete și de acceptare a situației. Mai ții minte când ți-am spus că i-am cântat pe plajă O-zone "Oriunde ai fi"? Ei bine, bună melodie am mai ales. "Am privit-o-n ochi, ultima oară...
Lacrimile curgeau, erau atât de amare... Mă ruga să n-o uit, simțea că-i ultima vară, iar eu îi spuneam >>așa iubire nu moare

Similar Documents

Free Essay

Asad

...already. Because how can one forget two African Union soldiers walking in through the small metal doorway each holding a rifle on the night of his fifteenth wedding anniversary? Asad sure can’t. The two men quickly walks into the one-roomed home for Asad, his wife, and their 12 year old daughter. They murmur for Asad to sit aside and not make a sound. He knows well enough that if he were to make a sound, both of those rifles will end his life. But more importantly, he knows that after he’s gone, his wife’s and daughter’s lives will be even worse than it’s about to be… Large bullets of tears streams down his wife’s agonizing face, along with the loud shrilling tone of his daughter’s cries will haunt him for the rest of his life. Asad knows how common it is for the Union soldiers to storm into civilian's places at night, however he can’t stand that it has to be the two loves of his life. He goes to what he thought is the less-corrupted judge in a nearby town to redeem for his family. What he comes back to is his wife and daughter both stripped naked, with several slashes on his daughter’s back as she laid in a puddle of her own blood and his wife slouched and tied up against a kitchen chair as blood dripped down to the ground from her sliced open throat. With those imprints clear in his head, Asad decides he has nothing to leave behind but his corrupt country. He does as thousands others have done, boards a ship to Malta, in search of asylum. Because what he has......

Words: 498 - Pages: 2

Free Essay

Asad

...Source Title | What makes this a credible source? | Information for MLA Citation | Teaching Banned Books                           |  This book tells you about several different censored authors and books, and gives you a lot of information. |  Scales, Pat. Teaching Banned Books. American Library Association, 2001. Print. | Banned Books that Shaped America |  This website gives you a list of banned books, and tells you how they impacted America. |  "Banned Books That Shaped America." Banned Books Week. Web. 16 June 2015. | Explore Banned Books |  This website gives you reviews on the books that have been banned or challenged, and has more information about each book. |  "Google Books: Celebrate Your Freedom to Read." Google Books: Celebrate Your Freedom to Read. Web. 16 June 2015. | Why are books banned? Some are banned for being racist, although that’s part of the theme of the book. Others are banned for “encouragement” of unhealthy lifestyle. Some have “blasphemous” dialogue, including God or Jesus in their text in vain. Sometimes they’re banned for sexual content, which is quite simple. Books with negative connotations are also banned. They’re banned for presence of magic or witchcraft. Religious and political opinions are very prone to challenge as well. Anything that makes a book unnatural or have someone be offended is a reason a book could get banned. Works Cited Scales, Pat. Teaching Banned Books. American Library Association, 2001. Print.  "Banned Books......

Words: 256 - Pages: 2

Premium Essay

Asad

...------------------------------------------------- School bus From Wikipedia, the free encyclopedia This article is about vehicles specifically designed and manufactured for carrying students to and from school. For information about school transportation in general, see student transport. | This article may be too long to read and navigate comfortably. Please considersplitting content into sub-articles or condensing it. (February 2013) | School bus | Front 3/4 view of a typical North American school bus (IC Bus CE-Series) | Interior view of an empty school bus (Thomas Saf-T-Liner C2) | Overview | Manufacturer | List of school bus manufacturers | Body and chassis | Doors | Front entry/exit door; rear/side emergency exit door(s) | Chassis | Cutaway van Cowled chassis Stripped chassis | Powertrain | Engine | Various fuel types (see article) | Capacity | 10-90 passengers, depending on floor plan | Transmission | * Automatic * Manual | Dimensions | Length | Up to 45 feet (13.7 m) | Width | Up to 102 inches (2,591 mm) | Curb weight | ≤10,000–36,000 pounds (4,536–16,329 kg) (GVWR) | Chronology | Predecessor | Kid hacks | A school bus (also called schoolbus) in North America is a type of busspecifically designed and manufactured for student transport: carrying students to and from school and school events. School buses provide an estimated 10 billion student trips every year; over half of the USA's student population is......

Words: 13543 - Pages: 55

Free Essay

Asad

.... 9LVDV 4 $ _ (PEDVV\ RI WKH 8QLWHG 6WDWHV 0DQLOD 3KLOLSSLQHV 3DJH  RI  (PEDVV\ RI WKH 8QLWHG 6WDWHV 0DQLOD 3KLOLSSLQHV 7XUQ $GPLQ 2Q . 9,6$6 4 $  . 9LVDV +RZ GRHV RQH DSSO\ IRU D . YLVD" $ )LOLSLQR ILDQFp H QHHGV DQ DSSURYHG ,) SHWLWLRQ WR DSSO\ IRU D . YLVD 2QO\ D 86 FLWL]HQ PD\ ILOH D ILDQFp H SHWLWLRQ 7KLV LV GRQH DW WKH 86 &LWL]HQVKLS DQG ,PPLJUDWLRQ 6HUYLFHV RIILFH WKDW KDV MXULVGLFWLRQ RYHU WKH SODFH ZKHUH WKH 86 FLWL]HQ UHVLGHV :KDW DUH WKH GRFXPHQWV D . DSSOLFDQW QHHGV WR VXEPLW" $ ILDQFp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¶V 0HGLFDO &HQWHU ([WHQVLRQ &OLQLF DQG YLVD SKRWRJUDSKV &DQ DQ DSSOLFDQW UHTXHVW DQ HDUOLHU YLVD DSSRLQWPHQW" 5HTXHVWV IRU HDUOLHU DSSRLQWPHQWV PD\ EH VHQW WR,901/$SSRLQWPHQWV#VWDWHJRY 3OHDVH QRWH KRZHYHU WKDW HDUO\ DSSRLQWPHQW UHTXHVWV ZLOO EH DSSURYHG RQ D FDVH WR FDVH EDVLV LH DJLQJ RXW FDVHV RU LQ......

Words: 851 - Pages: 4

Free Essay

Asad

...SYNOPSIS ON NEED OF GUIDANCE AND COUNSELING AT INTERMEDIATE LEVEL IN DISTRICT PESHAWAR By Malik Nouman Waris This report is being submitted to the Department of Secondary Education, Faculty of Education, Allama Iqbal Open University Islamabad for partial fulfillment of the condition of the Master of Education [pic] M. Ed Research Academic Session 2011-2012 Department of Secondary Teacher Education, Faculty of Education Allama Iqbal Open University, Islamabad, Pakistan Background: According to his definitions: “Guidance is nothing but to assist the individual to choose a vocation, to prepare for it, and to attain efficiency progress.” (Chuhan S. S, 2001) When an individual steps into the practical life, he has to face series of problems and inconveniences in various aspects of his life. There are his physical, emotional, mental and social problems. Guidance is just assisting the individual in various activities of his life—vocational, educational, mental and social. The individual is assisted in the lights of his inborn tendencies, natural potentialities and personal capacities. Actually Guidance is as old as the humanity itself. It existed from the time immemorial. Individual was born with innumerable problems. Even in the primitive and medieval society, the parents used to solve the problems of their children. With the simplicity of society the problems were simple, but now in a modern complex and technological......

Words: 1969 - Pages: 8

Free Essay

Yes Itis

...Da Sda Sd Asd Sad Sad Asdasdsada Ad Asd Ad Adasd Asd Asd Asd Asd Asd Dasdasdasd Asasdasdasd Asdd A Adsa Sd Asdadasdas Asasdasd Asasd Asdasdasdasas Dsadad adasdas asd asd asdasd a adasdsadas ass a sad asdsa d as dsa d asd asd ad e r f dsfd dfdfasde sd sdsadf dgfsdfdf sdf df asdfdfd df df dsf dsf sad add sad asd asdd sad asa dsas dasd assd asad ads asad sad asad sad sad asd sd ad asd asd asd asda ad asd ad asd asdsdasd ad adadasd ads adasdaasd asd asdsad sad sad sad sad sd asd sad sad sad asd asd Sssssssssssssssssssssssssssssdada Ad Ad A Da A Ds Da D Ada Da Sda Sda Sda Sda Sd Asd Asd Asd Asd Asd Asd Sad Asd Asd Asd Ad Asd As Dasd As Das Da Da Sda Sd Asd Sad Sad Asdasdsada Ad Asd Ad Adasd Asd Asd Asd Asd Asd Dasdasdasd Asasdasdasd Asdd A Adsa Sd Asdadasdas Asasdasd Asasd Asdasdasdasas Dsadad adasdas asd asd asdasd a adasdsadas ass a sad asdsa d as dsa d asd asd ad e r f dsfd dfdfasde sd sdsadf dgfsdfdf sdf df asdfdfd df df dsf dsf sad add sad asd asdd sad asa dsas dasd assd asad ads asad sad asad sad sad asd sd ad asd asd asd asda ad asd ad asd asdsdasd ad adadasd ads adasdaasd asd asdsad sad sad sad sad sd asd sad sad sad asd...

Words: 275 - Pages: 2

Free Essay

Mirpur to Dhanmondi Bus Services

...paribahon ltd. B. Nishorgo bus services Route: A. Shatabdi Paribahon Ltd. - Mirpur 14 to Motijheel B. Nishorgo Bus Services - Mirpur 14 to Motijheel Stoppage: Shatabdi paribahon ltd. Police Smriti College, Police Fari, 1 number building, Mirpur- 13, Mirpur- 10, Mirpur- 2, Mirpur- 1, Ansar Kemp, Technical, Kollanpur, Shyamoli, College gate, Asad gate, Mohammadpur, Dhanmondi (Shankar, 15 number, Zigatola). Nishorgo bus services Police Smriti College, Police Fari, 1 number building, Mirpur- 13, Mirpur- 10, Kazipara, Shewrapara, Taltola, Sishu mela, College gate, Asad gate, Mohammadpur, Dhanmondi (Shankar, 15 number, Zigatola). Shatabdi paribahon ltd. Available bus: 22 buses. Staff: 03 persons in a bus. Main stoppage: Mirpur - 14 Starting time: From 6:30 am & every 30 minutes later till 9:00 pm Stoppage: Police Smriti College, Police Fari, 1 number building, Mirpur- 13, Mirpur- 10, Mirpur- 2, Mirpur- 1, Ansar Kemp, Technical, Kollanpur, Shyamoli, College gate, Asad gate, Mohammadpur, Dhanmondi (Shankar, 15 number, Zigatola). Fare: From Mirpur 14 to - Police Smriti College, Police Fari, 1 number building, Mirpur-13 = 2/3 Tk. Mirpur-10 = 5 Tk. Mirpur-2,...

Words: 579 - Pages: 3

Free Essay

Syrian Conflict

...My reaction to this article on the Syrian conflict and how the Asad regime will survive until 2013 is a mixed one. On one hand I believe that the regime will eventually be kicked out of power. On the other I believe that the regime could stay in power. The reason behind my thought on how the regime could stay in power is that Asad has a military stronger than the rebels within the country. But connecting to what's happening in Syria now the regime could be thrown out of power if the United Nations gets involved, the U.N would only get involved if the Syrian government uses chemical weapons. A reason I believe the regime could stay in power is the fact that the opposition to the government has a very weak leadership causing any real progress in a coup d' etat to be difficult. From my understanding the author of this article believes that the Asad regime will survive. The author makes very good points like the opposition being weak, Asad having a strong military, and the fact that the chances of the international community intervening are very low, I still don't believe that the regme will last. I also learned that changes in government in the Middle East have been happening since the end of WW2. Another thing that I have learned is that many of the conflicts in the Middle East have been fought over religious disputes. The author also states that because of poor economy the regime will be overthrown,but it should last until 2013. A final thing that I have learned is that......

Words: 444 - Pages: 2

Free Essay

Persuasive Essay

...Party, demanding the resignation of President Bashar al-Asad and release of political prisoners. These demonstrations quickly developed into a country wide uprising when the Syrian government deployed troops of the Syrian Army who opened fire on many civilians. Several cities became engulfed with military members who were ordered to open fire on civilians and were executed if they refused to do so. During this time, many civilians and Syrian Army defectors began forming small militias and eventually unified under the name Free Syrian Army (FSA). “On September 23, the Free Officers Movement officially merged into the Free Syria Army, led by Colonel Riad al-Assad.” In October 2011 and February 2012, Russia and China vetoed the United Nations Security Council’s backed resolution condemning Syria. As the fighting continued and the killing of innocent civilians increased, “France, the UK, Germany, Italy, Spain, Canada and Australia expel senior Syrian diplomats in protest (Syria Profile, 2012).” As of today, the fighting between the Syrian Army and the FSA continues as the rest of the world watches and wonders, when it will come to an end. I believe that President al-Asad should step down and face criminal charges in an International court for the order to kill civilians. If he does not step down, he should be taken by force comprised of individuals selected by the United Nations. Many political leaders believe the President al-Asad will fall on his own, but what if he doesn’t?......

Words: 812 - Pages: 4

Free Essay

Bba-Honors

...BBA MERIT LIST FOR BBA(Hons) Program FALL 2012 SEMESTER Ref No Name 1 ABDUL REHMAN 2 HESHAM NAEEM 3 SUMBAL EJAZ 4 MUHAMMAD ZAIN AKRAM 6 HAMMAD SHAHID 7 AWAIS-UL-HASSAN EJAZ 8 HASHIR ALI 9 MUHAMMAD SAAD SALEEM 10 NOUMAN FARRUKH 14 FARA SHABBIR 15 MUHAMMAD AHMAD LODHI 16 WAJID TALAL 17 MOHAMMAD SHAKIR KHAN 19 MOHSIN RIAZ 24 MAAZ NAZAR 25 MUHAMMAD SALMAN KHAN 27 ALI MAQSOOD 28 SEHBA FAYYAZ 30 SANA YAHYA 31 MUHAMMAD KAMRAN MANZOOR 32 HAFIZ JHANZAB ANJUM 33 ASLAM IRSHAD 34 MUHAMMAD SOHAIB ANWER 35 MUHAMMAD KHURRAM SAEED 42 HAMMAD SADDIQUE 43 SAAD DANIYAL MUSSADIQ 50 ABDUL WALEED BUTT 51 ZUBAIR TANVEER 52 SAJID KHALID 53 SULAIMAN DAWOOD 54 HUNAIN FAISAL 55 TAMOOR SADIQ 56 MUHAMMAD ABEER AZMAT 57 MUHAMMAD BILAL SAJJAD 58 HAFIZ MUHAMMAD ASHIR 61 MUHAMMAD MURAD NAWAZ 64 NAYAB MAZHAR 65 FAIZAN KHALID 66 ARBAAZ ALI KHAN 67 MUHAMMAD UZAIR UL HASSAN 68 KHISAL IFTIKHAR 70 HAMZA KHALID BUTT 74 FAREEHA NADEEM 75 ABAD HAYEE 78 NAMRA SOHAIL 79 ABEER JALEEL DAR 80 MUHAMMAD KHIZER ASHFAQ 81 USAMA AKMAL 85 TALAL QASIM 89 MUHAMMAD JUNAID 90 MUHAMMAD SAJID 92 MAHNOOR MURTAZA 93 YAMAN SHARIF 96 RASHID IQBAL 97 KHATIJA SHAFIQ 98 AMMAR 99 USMAN AZAM 101 SAYED MUHAMMAD ANAS ZAIDI 103 ABDUL RAHEEM QAZI 104 WAQAS NADEEM 107 AREEBA WASEEM 112 HAMID ALI 113 AYESHA SATTAR 115 JAHNZEB IQBAL 117 AIMAN 118 HUSSNAIN SAFDAR 120 DURRAB NADEEM 122 IRFAN SHAHID 125 SABA BAQAI 126 MUHAMMAD FARRUKH NAWAZ 127 ABDUL HASEEB 128 MUHAMMAD SOHAIB......

Words: 3090 - Pages: 13

Premium Essay

Business Environment

...Assignment front Sheet |Qualification |Unit number and title | | | | |Business |01. Business Environment ( Assignment 1) | |Student name |Assessor name | | |Abroo Asad | |Date issued |Completion date |Submitted on | |16th March 2014 |5th May 2014 | | |Assignment Title |Fury at Motorway scheme | |Learning |Learning |Assessment |In this assessment you will have the |Task |Evidence | |Outcome |Outcome |Criteria |opportunity to present evidence that |No. |(Page no.) | | ...

Words: 944 - Pages: 4

Free Essay

Siria

...Siria: Historia de una Rebelión El nombre Siria se deriva de Suri, el nombre antiguo babilónico que se le daba al territorio que estaba al norte de Mesopotamia. Durante las cruzadas de la Edad Media fueron establecidos allí varios principados cristianos, y existieron por un corto tiempo. De 1400 a 1500 los turcos otomanos conquistaron Turquía y las tierras árabes del oriente cercano. Bajo el reinado del imperio otomano, Siria entró en un período largo de una paz relativa. Antes de la Guerra Mundial I, los árabes demandaron su propio gobierno entre el imperio otomano. En 1916 los árabes del Hechaz, el distrito de la costa oeste de Arabia, se levantaron en contra de los turcos, con la cooperación secreta de los árabes sirios. Gran Bretaña dio a los árabes mucho apoyo. Después de la Guerra Mundial I, Siria fue dada a Francia por mandato de la Liga de la Naciones. De una parte de Siria fue formada la nación de Líbano en 1926. En 1941 Siria fue proclamada república independiente. La historia de Siria desde 1946 ha estado marcada con una guerra con Israel en 1948, repetidos incidentes en sus fronteras, el crecimiento de pan-arabismo, y la inclusión de Siria en la República Árabe Unida desde febrero de 1958 hasta septiembre de 1961. Desde el año 1963, el Partido del Renacimiento Árabe Socialista o Baaz, gobierna Siria bajo el estado de emergencia que otorga a las fuerzas de seguridad amplios poderes para el arresto y detención de los ciudadanos y desde 1970 el presidente de......

Words: 2146 - Pages: 9

Premium Essay

Syria and U.S Relations

...seems poised to continue, with the government and an array of militias locked in a bloody struggle of attrition. Members of Congress and Administration officials are debating options for responding militarily to President Bashar al Asad’s forces’ reported use of chemical weapons in attacks on rebel-held areas and civilians. After the U.S. intelligence community concluded that Asad’s forces used weapons in limited attacks earlier this year, the Obama Administration had signaled a pending expansion of U.S. civilian and military assistance to the opposition. Earlier in the conflict, U.S. officials and many analysts asserted that President Asad and his supporters would be forced from power, but had difficulty articulating how that outcome would take place within the timeframes they set forth. Recent developments suggest that both the opposition and the Asad regime face considerable challenges in their attempts to assert greater control over Syria. Increasingly, analysts have focused on the potential for the regime and its opponents to carve out strongholds and prolong the fighting. Rapid escalation or swift regime change could deal a decisive blow to actors seeking to advance goals contrary to U.S. interests, but it could also further jeopardize the security of chemical and conventional weapons stockpiles and/or lead to wider regional conflict. Opposition forces are formidable, but regime forces, backed by Hezbollah fighters and Iranian and Russian material support, have......

Words: 26279 - Pages: 106

Free Essay

Mimpi Matahari Siti Khadijah

...Mimpi matahari Siti Khadijah Susunan SITI AINIZA KAMSARI SAIDATINA Siti Khadijah binti Khuwailid atau Khadijah al Kubra merupakan isteri pertama Nabi Muhammad SAW. Nama penuhnya Siti Khadijah binti Khuwailid bin Asad bin Abdul Uzza bin Qushai. Beliau ialah anak perempuan pasangan Khuwailid bin Asad dan Fatimah binti Zaidah berasal daripada kabilah Bani Asad dari suku kaum Quraisy namun dikatakan bapanya itu terbunuh dalam peperangan Fujjar. Siti Khadijah sebelum mengahwini Rasulullah pernah berkahwin sebanyak dua kali, iaitu perkahwinan pertamanya bersama Ais atau Atiq bin Abid dan mendapat dua orang anak iaitu Abdullah dan Jariyah dan perkahwinan keduanya, adalah dengan Abu Halah bin Malik dan mempunyai anak iaitu Hindun dan Zainab. Kedua-dua suaminya meninggal dunia menyebabkan Siti Khadijah menjadi janda atau balu sebelum berkahwin dengan Nabi Muhammad. Begitupun dikatakan Siti Khadijah telah puas menolak lamaran daripada ramai lelaki Quraisy yang kaya, berkedudukan tinggi dan berpengaruh besar di Kota Mekah sebaik sahaja kematian suami keduanya itu. Ini termasuklah pinangan daripada Uqbah bin Abi Muith, Abu Jahal dan Abu Suffyan. Soalnya mengapa? Adakah kerana Siti Khadijah sudah tertutup hatinya dengan mana-mana lelaki untuk dijadikan pasangan hidup atau beliau berharap agar lelaki yang bakal dikahwini merupakan Nabi Muhammad. Namun kerana beberapa keadaan, beliau terpaksa memendam perasaannya itu terhadap pemuda yang sering menjadi sebutan penduduk Mekah......

Words: 1070 - Pages: 5

Premium Essay

Info on Religion

...Religious activities around the worldReligions by country Africa[show]Algeria · Nigeria · Sudan · Ethiopia · Seychelles Uganda · Zambia · Kenya · South Africa Asia[show]Afghanistan · Pakistan · India Nepal · Sri Lanka · Vietnam China · Hong Kong · Macau · Taiwan North Korea · South Korea · Japan Malaysia · Singapore · Philippines · Thailand Europe[show]Iceland · Ireland · United Kingdom Portugal · Spain · Italy · France Netherlands · Belgium · Germany Switzerland · Luxembourg · Austria Denmark · Sweden · Norway · Finland Poland · Latvia · Lithuania · Moldova · Russia Albania · Bosnia and Herzegovina · Croatia Macedonia · Montenegro · Serbia · Slovenia Bulgaria · Romania · Greece · Cyprus Malta Middle East[show]Egypt · Israel · Lebanon Jordan · Armenia · Azerbaijan Iran · Iraq · Syria · Cyprus · Turkey North America[show] Canada · United States · Mexico Cuba · Haiti · Dominican Republic Trinidad and Tobago · Nicaragua Oceania[show]Indonesia · Papua New Guinea Australia · New Zealand · Fiji South America[show]Uruguay · Argentina · Chile · Colombia · Peru Bolivia · Brazil · Paraguay Religion Portal v · t · e Part of a series on Spirituality Outline Religion[show]History · Timeline Traditional[show]Christian (Catholic) · Mysticism Modern[show]"Spiritual but not religious"SyncretismNew religious movement Practices[show]Spiritual practiceReligious experienceEsotericism Influences......

Words: 530 - Pages: 3