Bsg Quiz

In: Business and Management

Submitted By justincolby
Words 4892
Pages 20
Quiz 1 Which one of the following is not a factor in determining a company's unit sales and market share of branded footwear in a particular geographic region? | | | The number of retailers stocking the company's footwear brand and delivery times to retailers ( 1, 2, 3, or 4 weeks) | | | Internet and wholesale prices | | | The number of annual sales promotions | | | The appeal of the celebrities signed to endorse the company's footwear | | | Expenditures for retailer support | Which of the following best describes the materials the company uses to make its footwear? | | | | Normal-wear and long-wear materials | | | Durable and non-durable materials | | | Natural and man-made materials | | | Synthetic fibers, waterproof polyesters, microfibers, rubber, and metal eyelets | | | Standard and superior materials |

The interest rate a company pays on loans outstanding depends on | | | its current ratio, the amount of cash on hand to make interest payments, and the average annual amount of free cash flow for the past five years. | | | its current ratio, free cash flow, and prior-year interest-coverage ratio. | | | its market share and how many consecutive years the company has been profitable. | | | how many times it has borrowed money in the past five years and whether any amounts borrowed have been repaid. | | | Its credit rating. |

Which of the following are the 5 measures on which a company's performance is judged/scored? | | | Earnings per share, ROE, stock price, credit rating, and image rating | | | Image rating, revenues, EPS, ROE, and the number of annual dividend increases | | | EPS, gross profit, operating profit, net profit, and ROE | | | Revenues, net profit, stock price, year-end cash balance, and global market share | | | S/Q…...

Similar Documents

Quiz

...Class Quiz for Security+ 1. Which access control method is primarily concerned with the role that individuals have in the organization? a. MAC b. DAC c. RBAC d. STAC 2. A need to know security policy would grant access based on: a. Least Privilege b. Less Privilege c. Loss of Privilege d. Single Privilege 3. Which type of attack denies authorized users access to network resources? a. DOS b. Worm c. Logic Bomb d. Social Engineering 4. Your Help Desk has informed you that they received an urgent call from the VP last night requesting his logon ID and password. What type of attack is this? a. Spoofing b. Replay c. Social Engineering d. Trojan Horse 5. What is the most common form of authentication? a. Certificates b. Tokens c. Passwords d. Biometrics 6. What is the C in the security CIA model stand for? a. Certificates b. Central c. Confidentiality d. Consider 7. What kind of attack are hashed passwords vulnerable to? a. Man-in-the-Middle b. Dictionary or Brute Force c. Reverse Engineering d. Denial of Service 8. What is the most difficult type of cabling to eavesdrop on? a. Coaxial b. Fiber Optic c. Shielded Twisted Pair(STP) d. Unshielded Twisted Pair(UTP) 9. Computer Forensics experts collect evidence and analyze data using...

Words: 268 - Pages: 2

Quiz

...| This quiz consist of 30 multiple choice questions. The first 15 questions cover the material in Chapter 2. The second 15 questions cover the material in Chapter 3. Be sure you are in the correct Chapter when you take the quiz. | Question 1 5 out of 5 points | | | Customer environmental intelligence includes:Answer | | | | | Selected Answer: | Demographic factors. | Correct Answer: | Demographic factors. | | | | | Question 2 0 out of 5 points | | | A corporation’s issue management activities are usually linked to:Answer | | | | | Selected Answer: | Top management. | Correct Answer: | Both the board of directors and top management levels. | | | | | Question 3 5 out of 5 points | | | Failure to understand the beliefs and expectations of stakeholders:Answer | | | | | Selected Answer: | Causes the performance-expectations gap to grow larger. | Correct Answer: | Causes the performance-expectations gap to grow larger. | | | | | Question 4 5 out of 5 points | | | Issue ripeness refers to:Answer | | | | | Selected Answer: | When society’s expectations are high and the issue is highly relevant to business. | Correct Answer: | When society’s expectations are high and the issue is highly relevant to business. | | | | | Question 5 5 out of 5 points | | | The emergence of a public issue indicates that:Answer | | | | | Selected Answer: | A gap has developed between what......

Words: 1104 - Pages: 5

Bsg Tips

...BSG tips 1. Buyback stock early 2. Long-term contracts w/ celebrities early 3. Look at competitions SQ and adjust to get good prices 4. Refinancing debt is important 5. Upgrade plants early bc it has cumulative effects 6. TQM six sigma = 2.50 7. Best practices = 5000 8. Models > SQ rating 9. Take out max loans the first few years due to good credit rating use to upgrade plants / expand then when rev increases buyback stock (latin America?) 10. After the business strategy game is run, buy excess capacity that all of the other teams sell. The number of excess capacity will be shown on the “Corporate Lobby” screen, and to buy it you just go to the “Plant Capacity” screen and click purchase capacity. The excess capacity should be purchased as soon as the amounts are listed before someone else does. Buying excess capacity that others are selling will cost you 20% less than if you had built plant capacity on your own 11. During the beginning of the business strategy game, it is important that you win bids in the “Private Label” screen. Your company is able to produce private label shoes at a fraction of the cost. In addition, if you are able to secure these markets you force your competitors out of the private label competition. Produce at the lowest S/Q rating for private label competition and make your bid price low so that it beats out everyone else (but so that you make a profit of at least $1.00 per pair of shoes). A winning......

Words: 473 - Pages: 2

Quiz

...Instructions: 1. The following pages have answer areas for the chapter quizzes and selected matching exercises from the chapters for this workshop. 2. You will need to use your textbook to find the actual quiz and matching exercises. 3. Note that the answer to the quizzes are shown at the end of the chapter under “AIS Action Solutions”. Check your answers for the chapter quizzes before you upload the completed document. 4. Your instructor will evaluate your submitted work and determine the points you will earn for this activity. Chapter 1 quiz Question No. | Answer | 1. | B | 2. | C | 3. | C | 4. | B | 5. | A | 6. | B | 7. | C | 8. | B | 9. | A | 10. | B | Problem 1.4 Match the description in the right column with the information characteristic in the left column. Two of the questions, Numbers 2 and 4 have two acceptable answers. _F__ 1. Relevant | a. The report was carefully designed so that the data contained on the report became information to the reader | _E__ 2. Reliable | b. The manager was working one weekend and needed to find some information about production requests for a certain customer. He was able to find the report on the company’s network. | _D___ 3. Complete | c. The data on a report was checked by two clerks working independently | _G___ 4. Timely | d. An accounts receivable aging report that included all customer accounts | _A___ 5. Understandable | e. A report checked by 3......

Words: 619 - Pages: 3

Quiz

...University of Phoenix Material Grammar Guide Quiz Instructions You can access the Grammar Guide Quizzes the following ways: Log onto your University of Phoenix student course page and click on the Library tab. Click on Grammar and Writing Guides located under the Center for Writing Excellence heading. Complete the Grammar Guide Quizzes specified for Weeks One, Two, and Three, located at the end of this document, record your scores as outlined below, and submit your scores to the faculty member as instructed. NOTE: Upon completion of EACH quiz, record your results in the Grammar Guide Results form, located on the respective week’s course page, before moving away from the quiz results screen. Once you move away from the results page, you cannot gain access to your score. You will have to retake the quiz if you fail to do this. To record your results in the Grammar Guide Results form, use the following copy and paste function: Copy to clipboard directions: Upon completion of each quiz, select the “Copy to Clipboard” button on the results page. Open the Grammar Guide Results Form. Press CTRL + v to paste your results or right click on the mouse and select paste; this will add your results to the form. Alternative screen shot directions: Microsoft Windows Capturing Only the Active Window Press and hold the ALT key Press the Print Screen key Select the document into which you wish to paste the screen shot Click......

Words: 457 - Pages: 2

Management Bsg Quiz

...BSG Quiz 1 GRADE: 90 1. Which of the following is not an accurate description of your company’s plant operations? a. Standard and superior materials are sourced from outside suppliers at prices that vary according to global demand-supply conditions b. All private-label footwear is outsourced from contract manufacturers in Latin America and the Asia-Pacific at prices equal to $8 per pair c. Best practices training and TQM/Six Sigma are used to enhance the S/Q ratings of the footwear that is produced and to also reduce reject rates d. Plants can produce 50, 100, 150, 200, 250, 350, or 500 branded models/styles e. The company compensates production workers on the basis of both base pay and incentive payments per non-defective pair produced 2. The interest rate a company pays on loans outstanding depends on f. How many times it has borrowed money in the past five years and whether any amounts borrowed have been repaid g. Its market share and how many consecutive eyars the company has been profitable h. Its current ratio, the amount of cash on hand to make interest payments, and the average annual amount of free cash flow for the past five years i. Its current ratio, free cash flow, and prior-year interest-coverage ratio j. Its credit rating 3. Which of the following best describes the materials the company uses to make its footwear? k. Natural and synthetic materials l. Normal-wear......

Words: 1990 - Pages: 8

Quiz

...Quiz ------------------------------------------------- Top of Form Page 1 of 5 Note: It is recommended that you save your response as you complete each question. | Question 1 (1 point)   As the male ages, his ability to have sexual intercourse and reproduce ceases. Question 1 options: | True | | False | Question 2 (3 points)   Match the following statements with the correct sexually transmitted disease Question 2 options: | multiple lesions may become so extensive as to occlude the vaginal opening | | primary stage includes appearance of a lesion called a chancre | | leading cause of PID and thus a major cause of infertility | | infants born to affected mothers are at risk of blindness | | extremely painful, recurring viral infection characterized by multiple blisterlike lesions | | highly contagious STD caused by bacteria, commonly called 'clap' | | | 1. | genital herpes | 2. | gonorrhea | 3. | syphilis | 4. | chlamydia | 5. | genital warts | | Question 3 (1 point)   Most mental disorder symptoms present early in the disease Question 3 options: | True | | False | Question 4 (1 point)   This disorder is characterized by a distorted body image and is frequently attributed to a feeling of loss of control over their life. Question 4 options: | Anorexia Nervosa | | obesity | | bulimia | | anxiety | Question 5 (1 point)   This eating disorder can be difficult to diagnose because the...

Words: 1641 - Pages: 7

Bsg Quiz

...Quiz 1 Which one of the following is not a factor in determining a company's unit sales and market share of branded footwear in a particular geographic region? | | | The number of retailers stocking the company's footwear brand and delivery times to retailers ( 1, 2, 3, or 4 weeks) | | | Internet and wholesale prices | | | The number of annual sales promotions | | | The appeal of the celebrities signed to endorse the company's footwear | | | Expenditures for retailer support | Which of the following best describes the materials the company uses to make its footwear? | | | | Normal-wear and long-wear materials | | | Durable and non-durable materials | | | Natural and man-made materials | | | Synthetic fibers, waterproof polyesters, microfibers, rubber, and metal eyelets | | | Standard and superior materials | The interest rate a company pays on loans outstanding depends on | | | its current ratio, the amount of cash on hand to make interest payments, and the average annual amount of free cash flow for the past five years. | | | its current ratio, free cash flow, and prior-year interest-coverage ratio. | | | its market share and how many consecutive years the company has been profitable. | | | how many times it has borrowed money in the past five years and whether any amounts borrowed have been repaid. | | | Its credit rating. | Which of the following are the 5 measures on......

Words: 4892 - Pages: 20

Bsg Game Memo

...Post-Game Memo By: Kristine Keith BA 4503-01 Business Policy and Strategy November 5, 2012 Real World Application There are many ways the BSG experience can be used in the real world. The biggest lesson I learned was adaptability. The results of each year of the game were unpredictable. It was difficult for me not to rely on the projected numbers when adjusting our decisions, but I learned early on that those numbers were based on how other companies had performed in the past. With this in mind, after each year’s results were posted, I had to adjust my strategy to adapt to the industry changes. I believe this to be a skill that will help me tremendously in all aspects of my career, and especially in the first five years. The first few years of any job is filled with situations that call for adaptability. For example, I am starting a new job in January. I will be in a similar position, but all companies operate differently. Because of this, I will have to adapt my skills to best fit the new environment. Another example of a real world application is the collaboration of teams. I do not know about all industries, but the accounting industry works almost completely in teams. At Gaylord, I work in a team of eight people. I am already experiencing how important it is to know how to work in teams. This type of working environment increases accountability because your work does not only reflect on you, but also on your......

Words: 973 - Pages: 4

Quiz

...Week 2 Quiz Multiple Choice: Read each question and select the correct answer. 1. Which of the following is a potential threat to effective interviewing? a. Time of day b. Interviewer bias c. Structured interviews d. Self-monitoring 2. Anita, a 20-year-old college student, comes in for an evaluation. When the clinician asks her what brings her in for therapy, she answers, “I wanted to know how to get rid of the fairies in my dorm room. They come out every night, and their pixie dust makes me sneeze, so I can’t go to sleep.” Based on Anita’s answer, which of the following is the most appropriate tool to use for further assessment? a. Crisis interview b. Computer-based interview c. Self-monitoring d. Mental status interview 3. Isaac is a single, 40-year-old male who runs his own business. Lately, he feels tired all the time, lacks motivation and appetite, and is not enthusiastic about anything. Based on his symptoms, which type of interview is most appropriate to use? e. Termination f. Crisis g. Mental status h. Diagnostic 4. What is a risk factor when assessing for suicide? i. The type of questionnaire used j. Previous attempts k. Watching movies about suicide l. Maintaining an active social structure 5. A crisis interview would be appropriate to m. assess how family of origin influences a person’s ability to handle a crisis ...

Words: 480 - Pages: 2

Quiz

...Quiz 1 1. What is PPDT? Professional Planning and Development Team 2. Who is the central figure of the team? Owner 3. What is ingress? Entrance 4. Who has the special knowledge and skill in managing a lodging/ foodservice operation? Foodservice Consultant 5. Enumerate the 3 members of the PPDT. Owner, architect, consultant 6 - 7. Give 2 responsibilities of foodservice consultant. Function, Room/ Menu, Control, Ambience of Public Area, Space Allocation, Furnishings Equipment and Utilities, Disposal of Waste 8 - 9. Give 2 of the architects’ qualification. No criminal record (Plunder and embezzlement) | Very good communications skills | 10 - 12. Identify the Recommended Distance Zones in Public Areas based on the following measurements: Intimate -18in Personal -18in to 4ft Socia - 4-12ft Public - Beyond 12ft 13 - 15. Identify which Architectural term is described. The principal face or front of a building (Façade) A representation made by cutting across something. (Cross- Sectional Drawing) A drawing or diagram showing the proportions and relations of parts or details of a structure without a roof. (Plan) Quiz 2 1. Addresses the interactions among humans, tasks and total work environment in such a way that a safe and healthy working condition is provided for the workers. (ERGONOMICS)2. A government regulation formulated primarily to enhance mobility of physically-challenged persons by requiring institutions to install......

Words: 1684 - Pages: 7

Quiz

...tengang-kawali C. ningas-kugon B. balat-sibuyas D. boses-palaka ____ 4. Ang pagitan ng hatinggabi at bukang liway-way, ay tinatawag na_______. A. madaling-araw C. tanghaling-tapat B. hatinggabi D. takip-silim ____ 5. Tubig na nanggagaling sa mga ilog, lawa at ibang maliit na bahagi ng tubig. Anong tambalang salita ang tinutukoy sa pangungusap? A. tubig-alat C. likas-yaman B. tubig-tabang D. matanglawin Melinda B. Zamudio Teacher Name of School San Diego Elementary School ----------------------- QUIZ...

Words: 316 - Pages: 2

Bsg Players Guide

...of cause-effect relationships, and advice and guidance on what to think about—the Help sections, along with the short Video Tutorials, will answer most every question you have. Anytime-Anywhere Access. You and your co-managers can access all aspects of BSG at any time from any Internet-connected computer with a Web browser (such as Internet Explorer or Firefox or Safari) and Flash 10.0 (or later)—if your PC lacks the needed Flash version, you will be automatically directed to the Flash site where the latest version can be downloaded and installed free of charge in a few minutes. When you go to your “Corporate Lobby” page at www.bsg-online.com and click on the Go to Decisions/Reports button, BSG automatically links you directly to all of the screens for entering decisions and viewing reports. When you are ready to exit a session and want to save any work you have done on the decision entry screens, simply click the Save icon and all your decision entries will be saved in your company’s files on the GLO-BUS server. The last decisions saved to the BSG server at the time of the decision deadline are the ones used to generate the results. The Corporate Lobby where you accessed this Player’s Guide functions as your “gateway” for all BSG activities—it has links to the decisions/reports program, the recommended decision procedures, the decision schedule, the two accompanying quizzes, the peer evaluations, and so on. Plus the Corporate Lobby reports the latest interest rates and......

Words: 27744 - Pages: 111

Quiz

...MKT 3352-001 Quiz Chapter 1 1. When choosing a certain brand or product for consumption or service that resembles you or who you want to be, that product is a sense of a ___________. A. Lifestyle statement B. global culture C. popular culture D. Interdependence product 2. A customer has been shopping at the same store for the past 30 years because her husband likes to go there. After her husband passed away she continues to shop there. The consumer is showing what kind of attachment? A. Self-Concept attachment B. Interdependence C. Love D. Nostalgic attachment 3. What is a basic objective of marketing? A. Marketing manipulates people’s wants and needs B. Create awareness for the consumer in their needs C. Marketing creates information for customers to do their own research D. Make people feel more envious of other products 4. The study of the processes involved when individuals or groups select, purchase, use, or dispose of products, services, ideas, or experiences to satisfy needs and desires is best described as____________? A. Consumer Behavior B. Customer Identity C. Customer Marketing D. All of the above E. Both A and B 5. Which of the following is NOT a stage in the consumption process? A. Prepurchase issues B. purchase issues C. Postpurchase issues D. Midpurchase issues E. All of the above are stages 6. The online means of communication, conveyance, collaboration, and cultivation among interconnected and interdependent......

Words: 421 - Pages: 2

Bsg Online

...Finished With This Screen? Once you’ve made a sales forecast you are comfortable with and at least made tentative decision regarding inventory clearances, then you are ready to move on to the 8 decision screens—we suggest you tackle them in the order in which they appear on the menu at the top of the screen. You can always come back to this screen at any time and do any needed fine-tuning. It is normal, indeed necessary, to cycle through all the various screens several times to arrive at a cohesive and internally consistent set of decisions. No decision or forecasting entries are ever “final” until the decision deadline. Explanation of the Projections of Companywide Performance at the Bottom of Each Screen At the bottom of every BSG decision screen, there are projections of the company's overall performance for the upcoming year on seven measures: • Revenues — defined as worldwide revenues (after taking into account all exchange rate adjustments) from the combined sales of both branded and private-label footwear in all four geographic regions. Revenues are booked at the time of shipment, not when the company receives the cash payments (25% percent of annual revenues are not received in cash until the first quarter of the following year, since payments on shipments to retailers in the fourth quarter of each year are normally not received until the first quarter of the following year). • Net profit — defined as worldwide profit after all expenses and......

Words: 8174 - Pages: 33