Free Essay

Communicatie & Media

In: Other Topics

Submitted By petra1994
Words 3396
Pages 14
Inhoudsopgave

Hoofdstuk 1: Inleiding …………………………………………………………………………………………………..……………… 3
Hoofdstuk 2: Marketingstrategie GOGO tours……………………………………………………………………………… 4
Hoofdstuk 3: Externe marketingomgeving…………………………………………………………………………………… 6
Hoofdstuk 4: Communicatievoorstel……………………………………………………………………………………………. 7
Hoofdstuk 5: Middelen plan GOGO tours……………………………………………………………………………………... 8
5.1 Reclame en Online marketingcommunicatie………………………………………………………………………….. 8
5.2 Promotie…. …………………………………………………………………………………………………………………………..… 11
5.3 DM communicatie.…………………………………………………………………………………………………………………… 12
5.4 Voorlichting………. ……………………………………………………………………………………………………………………. 13
Hoofdstuk 6: Mediaplan GOGO tours…………………………………………………………………………………………….. 14
Public Relations………………………………………………………….………………………………………………………………….. 16
Sponsoring …………………………………………………………………………………………………………………………………….. 17
Winkelcommunicatie……………………………………………………………………………………………………………….…….. 19
Evenementen…………………………………………………………………………………………………………………………………. 21
Persoonlijke verkoop……………………………………………………………………………………………………………………… 24

Hoofdstuk 1: Inleiding

Voor u ligt het middelen- en mediaplan van GOGO tours. We kregen de opdracht om een middelen- en mediaplan te maken voor een reisorganisatie. We hebben voor het merk GOGO tours gekozen omdat GOGO zich beperkt tot 1 bepaalde doelgroep, naast het feit dat dit gemakkelijker werkt spreekt deze reisorganisatie ons ook meer aan omdat wij zelf tot de doelgroep van GOGO behoren.
Voordat we aan de slag konden met het middelen- en mediaplan hebben we eerst de marketingstrategie van GOGO tours onderzocht en vervolgens hebben we gekeken naar de marketingstrategie van Beachmasters, de grootste concurrent van GOGO.
Vervolgens hebben we alle middelen beoordeeld, we hebben daarbij gekeken hoe GOGO overal gebruik van maakt, maar ook hoe de concurrent het allemaal aanpakt.
Tenslotte hebben we het mediaplan geschreven. Hierin kunt u alles lezen over de uiteindelijke campagne.

Samenvatting:
In dit rapport wordt u uitgebreid ingelicht over de nieuwe campagne van GOGO tours.
In hoofdstuk 2 wordt de marketingstrategie van GOGO behandeld. Hierin wordt onder andere verteld over de missie en de visie van GOGO, de doelgroep en wat het budget is voor de nieuwe campagne. Hierin is ook het moodboard van de doelgroep van GOGO terug te vinden.
In hoofdstuk 3 wordt er over de externe marketingstrategie, dus die van Beachmasters geschreven.
In hoofdstuk 4 wordt er bekend gemaakt welke middelen er worden ingezet voor het mediaplan.
In hoofdstuk 5 worden deze middelen besproken en toegelicht met verschillende voorbeelden.
In hoofdstuk 6 is het uiteindelijke mediaplan te vinden. Hierin bespreken we het creatieve voorstel en hoeveel dit zal gaan kosten.
In de bijlage worden de middelen besproken die niet inzetten bij de campagne maar die we wél hebben beoordeeld. Hoofdstuk 2: Marketingstrategie GOGO tours.

Introductie: GOGO jongerenreizen is onderdeel van Sundio Group. Sundio Group is sinds 2007 de overkoepelende naam van de organisatie achter de reismerken: Sunweb Vakanties, Sudtours, Jiba, GOGO, Husk Studentenreizen, X-travel, Eliza was here, Skikot, Odyssée en Gototravel.
Missie: Aanbieden van exclusieve jongerenvakanties voor de ultieme zomerbeleving.
Visie: GOGO streeft ernaar om zoveel mogelijk in de verschillende behoeften van jongeren te kunnen voorzien door middel van continuïteit, hoge kwaliteit en breed aanbod om zo de ultieme zomervakantie voor ze te laten beleven.
Invulling marketingmix: 1. Prijs: GOGO heeft een relatief lage prijs. 2. Promotie: GOGO maakt vooral reclame via social media. 3. Plaats: Bij GOGO kan je alleen je reis boeken via internet. 4. Product: GOGO biedt mooie vakanties aan in de populairste landen.

Doelgroep: de doelgroep zijn jongeren met de leeftijd van 16 tot 24 jaar. Zij maken veel gebruik van internet, daarom richt GOGO zich daar volledig op. Het aanbod van alle vakanties en accommodaties is alleen te zien op internet. Het keuzeproces van de koper wordt beïnvloedt door vrienden die er heen gaan en vrienden die er zijn geweest, en die vallen over het algemeen in dezelfde doelgroep. Jongeren gaan graag op vakantie naar een zonnig land met een bruisend uitgaansleven. In Nederland zijn er ongeveer 2,5 miljoen jongeren.
Positionering: GOGO is jong en dynamisch. GOGO organiseert in samenwerking met SLAM!FM
Totally Summer. Totally Summer tourt langs de grootste beachclubs en de populairste badplaatsen. In juli en augustus worden er elke week feesten georganiseerd in Spanje, Griekenland, Portugal, Bulgarije, Turkije en Italië. Hiermee onderscheid GOGO zich van Beachmasters, Totally Summer wordt elk jaar weer erg druk bezocht.
Resultaat huidig beleid: GOGO bevindt zich nu in de volwassenheidsfase. Iedereen is op de hoogte van het bestaan van GOGO. Ze doen er nu alles aan om klanten vast te houden door middel van prijsverlagingen (early birds korting). Sundio Group, waar GOGO tours onder valt, heeft sinds 2002 het aantal vakantiegangers bijna zien vervijfvoudigen.
Groei doelstellingen:
- Het aanbod van zomervakanties verhogen naar 600 binnen 3 jaar.
- Binnen 3 jaar moet GOGO de nummer één aanbieder van jongerenreizen zijn.
Budget:
De overkoepelende organisatie Sundio Group heeft een totale jaarlijkse omzet van circa €400 miljoen. De jaarlijkse omzet van GOGO zelf is ongeveer 150 miljoen euro. Het beschikbaar budget voor het creatieve voorstel bedraagt maximaal 2% van de omzet.
Berekening: 150.000.000 x 0,020 = €3.000.000. Dit is dus 3 miljoen. Moodboard doelgroep GOGO:

Hoofdstuk 3: Externe marktomgeving

Introductie: GOGO tours heeft één duidelijke concurrent: Beachmasters.
Beachmasters is het jongerenmerk van Bizztravel. Bizztravel is een dynamisch bedrijf in de Nederlandse reiswereld waar diverse producten onder het eigen label worden samengesteld en verkocht. Dit wordt gerealiseerd door een groep medewerkers vanuit Groningen.
Missie: Beachmasters is aanbieder van zonvakanties met uitstekende prijs/kwaliteitverhoudingen voor klanten tussen 16-24 jaar. Ze zijn gespecialiseerd in het organiseren van auto-, bus- en vliegvakanties naar de belangrijkste Europese en mediterrane bestemmingen.
Visie: Beachmasters heeft de ambitie om tot de top van de Nederlandse direct sellers voor zonvakanties te behoren.
Invulling marketingmix: 1. Prijs: Beachmasters biedt een goede prijs/kwaliteitverhouding. 2. Promotie: Beachmasters maakt op veel manieren gebruik van promotie. 3. Plaats: Bij Beachmasters kan je je reis alleen boeken via internet. 4. Product: Beachmasters biedt auto-, bus- en vliegvakanties aan naar de belangrijkste Europese en mediterrane bestemmeningen.
Doelgroep: Voor het merk Beachmasters zijn dit jongeren in de leeftijdgroep 16-24 die een leuke feestvakantie willen op een zonnige bestemming.
Positionering: Beachmasters is een dynamische onderneming met korte lijnen waardoor snel dingen opgepakt en uitgewerkt kunnen worden. Het bedrijf heeft verschillende merken met een duidelijke focus op een bepaalde doelgroep waarbij het product goed op de consument afgestemd kan worden.
Resultaat huidig beleid: Beachmasters bevindt zich nog in de groeifase. Beachmasters bestaat nog niet zo heel lang en er wordt nog heel veel promotie gemaakt. Afgelopen zomer was van de ook de commercial vaak te zien op televisie.
Doelstellingen:
- Groei realiseren middels winstgevende passagiers.
- Er wordt naar gestreefd op langere termijn de toegevoegde waarde van de gehele onderneming binnen de reisbranche op een hoger niveau te brengen. Hoofdstuk 4: Communicatievoorstel
De middelen die we willen inzetten om de campagne tot een succes te brengen zijn:
1. Reclame, door de goodiebag zal er door de gebruikers reclame worden gemaakt, ook de gebruiker wordt bereikt.
2. Online marketingcommunicatie, er is een speciale site geïntroduceerd voor alle eindexamenkandidaten. In de goodiebag wordt je doorverwezen naar deze site.
3. Promotie, door middel van leuke hebbedingetjes en kortingscodes wordt de klant getriggerd om op reis te gaan met GOGO of ieder geval als optie te overwegen bij het nemen van de beslissing over de vakantie.
4. DM Communicatie wordt ook gebruikt, we richten ons bij deze campagne op alle eindexamenkandidaten, dus we maken geen onderscheid in vmbo/havo/vwo. Dit doen we zodat we optimale dekking hebben. We hopen door middel van de goodiebag meer fans van GOGO te creëren. De goodiebag is het begin van een duurzame relatie.
5. Voorlichting, doordat de goodiebag ook flyers bevat wordt de ontvanger ook voorgelicht over de campagne.

Propositie: We zullen de jongeren een goodiebag sturen met daarin een T-shirt, een zonnebril en informatie over GOGO, ook zijn alle producten voorzien van GOGO logo. Hierin krijgen alle jongeren een klantnummer en met dit klantnummer kunnen jongeren voor, tijdens en na hen vakantie kortingen krijgen bij meerdere instanties.

Hoofdstuk 5: Middelen plan GOGO
5.1 Reclame en online marketingcommunicatie. Gogo maakt gebruik van consumentenreclame. Dit omdat het reisbureau zich direct op de eindconsument richt.
1. Wat doet GOGO aan reclame en online marketingcommunicatie?
GOGO heeft veel naamsbekendheid weten te creëren, dit begon met commercials op tv. Deze zijn in de juiste tijd van het jaar op tv te zien en gogo weet zichzelf altijd spectaculair neer te zetten. In de commercials krijg je een eerste indruk van de zon/zee/strand vakanties voor jongeren van 16 tot 26 jaar. En je krijgt een indruk van de ‘grootste’ feesten. Langzaam is GOGO meer online gaan adverteren. Dit door hun doelgroep het best te kunnen bereiken.
Als je bij een zoekmachine als google.nl ‘jongerenreizen’ intypt komt Beachmasters, de grootste concurrent, boven Gogo te staan. Dit is de reden waarom je sneller naar de website van Beachmasters gaat dan naar de website van Gogo.
Hieronder volgen de homepage van beide websites;

Het zijn twee dezelfde soort websites, met dezelfde functie. Namelijk informatie verschaffen over verschillende reizen, naast informatie geven de sites ook bestel- en koopmogelijkheden. Je kunt er direct een reis boeken.
De site is een middel om de marketingcommunicatiedoelstelling te bereiken. De site zelf brengt geen naamsbekendheid, de manier hoe de mensen op de site komen is belangrijker. Zoals hoger staan bij google.nl, dat is een goed punt van Beachmasters.
2. Marketingcommunicatiedoelstelling van GOGO met dit instrument
Beide merken streven naar een groter marktaandeel momenteel heeft Gogo tours een groter marktaandeel dan Beachmasters. Beachmasters is een wat jonger bedrijf dat groeit. Gogo tours zit net onder de marktleiders en streeft er niet zo zeer naar zijn marktaandeel te vergroten. Het wilt zijn marktaandeel alleen behouden. Beachmasters daar in tegen, streeft naar een betere positie op de markt.
Gogo tours heeft een nieuwe doelstellingen gekregen; het aantal examenkandidaten dat hun examenreis bij Gogo boekt dit jaar te verhogen.

3. Creatief voorstel
Om dit te bereiken zou Gogo tours alle eindexamenkandidaten ruim op tijd moeten benaderen door een kaart te sturen met een bericht en een soort klantnummer dat ze krijgen toegewezen, je kan hierbij een soort gadget meesturen in de vorm van een GOGO zonnebril. Met het klantnummer krijgen zij in de periode net na de examens korting op vele reizen. Dit klantnummer is persoonsgebonden dus alleen zij krijgen hiermee korting.
Als je op de website op examenreis klikt en het nummer dat je hebt gekregen invoert kom je op een soort speciale pagina met een ander thema waar het lijkt alsof de klant extreem veel benefits heeft van het feit dat zij examenkandidaat zijn.

4. Mediatypen
Deze prospects kunnen het beste benaderd worden benaderd met een soort goodiebag met daarin een folder, een soort gouden brief alsof je iets hebt gewonnen en een zonnebril. Vervolgens gaan ze door naar de site die is aangepast voor deze eindexamenkandidaten.

5. Inschatting budget
Er zijn verschillende kosten gebonden aan deze actie;
- De goodiebags moeten in elkaar gezet worden, bij een oplage van 205.000 (aantal eindexamenkandidaten 2012) is dat ongeveer €1,17 per bag.
- Het aanpassen van de site ongeveer €1500,-
- de kortingen moeten worden toegepast op de reizen mogen wel als kosten gezien worden.
Met een response van 10% die daadwerkelijk een reis boekt is het winstgevend. 5.2 Promotie

Promotie is het onder aandacht brengen van een nieuw of bestaand product of service met als doel de omzet positief te beïnvloeden. Promotie wordt vaak verward met reclame, enkel is reclame een onderdeel van promotie.
1. Wat doet GOGO aan promotie en waar worden volgens ons de meeste jongeren bereikt?
GOGO maakt veel gebruik van tv-spotjes met veel mooie jonge mensen die compleet uit hun plaat gaan in een natuurlijk met zonovergoten strand bestemming. Ze trekken zo de doelgroep naar zich toe, er wordt dus gebruik gemaakt van een pull strategie.
Wat doet de concurrent aan promotie en waarmee zullen zij de meeste jongeren bereiken?
X-travel maakt uiteraard ook veel gebruik van reclame op tv, zij proberen de jongeren niet te trekken met gave filmpjes van feesten en het strand maar houden het simpel met de slogan; ‘’bewaar je geld voor als je er bent’’. Dit is pakkend en makkelijk te onthouden. Dit geeft hen mogelijk een voorsprong.

2. Welke middelen gebruikt gogo om hun doelgroep te benaderen?
Er zijn natuurlijk vele communicatie middelen om jouw doelgroep te bereiken, zo kan je denken aan folders, tv commercials, advertenties in kranten, adverteren op social media als facebook maar ook het sponsoren van bepaalde instanties of organisaties.

Middelen Gogo:
GOGO maakt van bijna al deze middelen gebruik maar uiteraard zal niet elk middel evenveel effect hebben en zullen alleen de goedkoopste en meest doeltreffende middelen worden ingezet. Social media is voor gogo uiteraard zeer geschikt, vooral jongeren generaties besteden veel tijd op social media en zullen de reclames dus zeker opmerken. Ook middelen als tv reclames op zenders waarvan bekend is dat veel jongeren kijken zal doeltreffend zijn. adverteren in kranten is zeker minder geschikt, jongeren lezen vrij weinig de krant aangezien de krant veelste ‘old skool’ is.
Folders uitdelen in grote steden en zo de jeugd benaderen kan effectief zijn en wordt ook zeker gebruikt.

3. Creatief middel voor ons merk met doeltreffend eindresultaat.
Ze zouden een voorwerp of extra dienst kunnen ‘geven’, bij het boeken van een reis. Je zou hierbij kunnen denken aan gratis merkhanddoeken of andere leuke merchandise.

4. Welke mediatypen zijn van toepassing hierbij? eigenlijk enkel via de site of via het reisbureau, dit zou in reclames op tv of via facebook tot de jongeren kunnen komen
5. Inschatting van budget.
Promotie is uiteraard erg belangrijk voor een bedrijf al GOGO, daarom dachten we aan ongeveer 1,5% van de omzet toch zeker noodzakelijk is, dit bedraagt; (150.000.000 x 0,015)= 2.250.000 Euro. Daarnaast kan het ook winstgevend zijn, je zou hierbij kunnen denken aan een regeling waarbij de klant een gratis merchandise krijgt bij het boeken van een reis boven een bepaald bedrag, hierbij zou je ook duurdere merchandise kunnen aanbieden bij duurdere reizen. Zo stimuleer je ook mensen meer geld uit te geven. 5.3 Direct marketing communicatie
Direct marketing is een vorm van marketing die gericht is op het verkrijgen en onderhouden van een duurzame directe relatie tussen de aanbieder en de afnemer.

1. Direct marketing GOGO:
GOGO maakt gebruik van nieuwsbrieven. Hiermee wordt je op de hoogte gebracht van scherpe aanbiedingen, interessante nieuwtjes en je kan kans maken op mooie prijzen. In praktijk versturen ze heel erg weinig nieuwsbrieven, dit zouden ze beter anders aan kunnen pakken door regelmatiger de nieuwsbrieven te versturen.

Direct marketing Beachmasters:
Beachmasters maakt ook gebruik van nieuwsbrieven. Zo brengen ze wekelijks alle jongeren op de hoogte van unieke kortingsacties en promoties, mooie aanbiedingen en je maakt kans op leuke prijzen. Tevens krijg je een kortingscode twv € 50,- in je inbox wanneer je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief. Hiermee krijgt Beachmasters dus meer leden voor de nieuwsbrief.
2. Marketingcommunicatiedoelstelling van GOGO met dit instrument:
In 2013 10% meer leden op nieuwsbrief hebben. Door regelmatig een nieuwsbrief naar de klanten te versturen vergroot je de klantenbinding. Het idee is dat de klanten daarvoor trouw blijven aan GOGO.

3. Creatief voorstel:
In de nieuwsbrief wordt elke week de oplossing van een rebus gevraagd. Die oplossing kan je dan inzenden via een actie op Facebook. Vervolgens wordt gevraagd deze actie op Facebook te delen, hiermee kan je elke week kans maken op een reischeque twv van € 100 euro.
Deze actie zal 5 weken duren, in totaal zullen er dus 5 reischeques worden uitgereikt.

4. Geschikte mediatype:
Op Facebook wordt verteld over de nieuwsbrief en op de website van GOGO kan je je hiervoor inschrijven. Op Facebook moet de oplossing weer worden ingezonden.

5. Inschatting van het budget:
Kosten reischeques: € 500
Kosten maken nieuwsbrief: € 2.000
Totaalbedrag: € 2.500 5.4 Voorlichting

Voorlichting is het resultaat van “bewust gegeven hulp bij menings- en besluitvorming door middel van communicatie’’.

1. Wat doet GOGO aan voorlichting?
GOGO geeft voorlichting doormiddel van flyers, brochures en contact mogelijkheden als helpdesk. Ook zullen zij veel via internet regelen aangezien jongeren voor gebruik maken van deze moderne multimedia.

Wat doet de concurrentie aan voorlichting?
Er is niet veel verschil qua voorlichting is, ze zijn allemaal verplicht hun klanten goed in te lichten en informatie verstrekken.

2. Wat doet gogo om hun doelgroep in te lichten? gogo biedt meerdere mogelijkheden, ze bieden informatie via internet maar ook tastbare flyers worden gedeeld. Ook is de consument erg lovend over de service en klantgerichtheid van gogo.

3. Creatief voorstel
Wij dachten aan een film in het vliegtuig waar al hun klanten een informatieve film te zien krijgen waarbij ze worden ingelicht over het land, de faciliteiten en de contactmogelijkheden. Hierbij kan de onboard vliegtuig tv als commercieel middel gebruikt worden.

4. Budget
Het budget zal enkel een vergoeding zijn aan de vliegtuig maatschappij, maar door gogo heeft de vliegtuig maatschappij daar ook voordeel van dus zouden ze samen tot een overeenkomst moeten kunnen komen. Flyers zullen hierbij in grote partijen niet veel kosten en aangezien GOGO een omzet behaald van 150miljoen, zal 0,1% voor voorlichting meer dan genoeg moeten zijn; 150.000.000 x 0,001 = 150.000 euro.

Hoofdstuk 6: Mediaplan GOGO Tours

Het creatieve voorstel:
Nadat we zorgvuldig naar alle marketingcommunicatie instrumenten hebben gekeken en beoordeeld, zijn we tot de conclusie gekomen om een soort goodiebag samen te stellen voor alle eindexamenkandidaten.
Hier is voor gekozen omdat dit over het algemeen niet heel veel geld hoeft te kosten, maar wel erg effectief is. De meeste jongeren gaan namelijk voor het eerst op vakantie naar het buitenland met vrienden als ze in hun eindexamenjaar zitten. Door zo’n goodiebag uit te reiken aan alle eindexamenkandidaten zullen er meer mensen op vakantie gaat met GOGO en zo krijgt GOGO op ten duur meer fans.

De goodiebag:
- Een speciale persoonsgebonden brief, hierin wordt je doorverwezen naar een website, speciaal gemaakt voor alle eindexamenkandidaten. In de brief krijg je een soort klantnummer toegewezen, waarmee je allerlei speciale kortingen op vele GOGO reizen kunt verzilveren.
- Een folder met alle informatie van hoe en wat.
- Een zonnebril met het GOGO - logo.
- Een T-shirt met het GOGO - logo.
We hebben uiteraard voor een zonnebril gekozen omdat GOGO reizen aanbied naar zonnige bestemmingen, hierbij is een zonnebril onmisbaar.
Ook is er voor een T-shirt gekozen, zodat mensen dat T-shirt aan kunnen trekken als ze op vakantie zijn, dit geeft een samenhorigheidsgevoel.

Mediadoelgroep:
Dit zijn alle eindexamenkandidaten van 2014. Naar verwachting zullen dit er ongeveer 200.000 zijn. De leeftijd van deze doelgroep is gemiddeld 16-18 jaar. Na een stressvolle periode door alle examens die gemaakt moesten worden, willen ze graag alle stress weer laten verdwijnen door flink feest te vieren in het buitenland. Tevens wordt het keuzeproces van de koper beïnvloedt door vrienden die er heen gaan en/of vrienden die er zijn geweest.

De marketingcommunicatiedoelstelling:
- In 2014 moet 40% van de doelgroep kennis hebben genomen van de goodiebag campagne.
- In 2015 moet 20% van de doelgroep die kennis heeft genomen in contact zijn geweest met GOGO.

De mediadoelstellingen:
Het is de bedoeling om alle eindexamenkandidaten te bereiken, dit gaat gebeuren door de goodiebag naar alle adressen van de eindexamenkandidaten te sturen. De goodiebag wordt éénmalig verstuurd, dit moet een ruime tijd vóór start van de examens gebeurt zijn. De examens beginnen in mei dus het handig om de goodiebag in februari te versturen naar alle eindexamenkandidaten. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat er over wordt gepraat op school en is er ruim de tijd om een vakantie te boeken.

Het voorlopige mediabudget:
De overkoepelende organisatie Sundio Group heeft een totale jaarlijkse omzet van circa €400 miljoen. De jaarlijkse omzet van GOGO zelf is ongeveer 150 miljoen euro. Het beschikbaar budget voor de campagne bedraagt maximaal 2% van de omzet.
Berekening: 150.000.000 x 0,020 = €3.000.000

De mediastrategie:
We hebben onderzocht hoeveel scholieren er in 2014 examen doen, dit zullen ongeveer 200.000 scholieren zijn. Al deze jongeren krijgen éénmalig een GOGO goodiebag toegestuurd om GOGO te promoten, hiervoor hebben we €3.000.000 uitgetrokken. Hierbij zijn alle kosten ingedekt, zowel verzending, personeel, productie en informatie. Het gaat hierbij om een uniek aanbod, dus de eenmalige toezending van de goodiebag zal voldoende zijn. Naar verwachting zal er ook veel gepraat worden op social media en op school.

Mediatactiek:
De goodiebag zal eenmalig worden verstuurd naar alle eindexamenkandidaten. Dit moet gebeuren in februari. Over het algemeen boeken jongeren rond begin maart hun vakantie, dus op deze manier wordt daar handig op ingespeeld.

Het definitieve mediabudget:
Er zijn verschillende kosten gebonden aan deze actie;
- De goodiebags moeten in elkaar gezet worden, bij een oplage van 200.000 (aantal eindexamenkandidaten 2012) is dat ongeveer €15,00 per goodiebag.
- Het aanpassen van de site ongeveer €2200,-
- 4.000 reizen gemiddeld 35 euro korting door middel van de meegestuurde kortingsbonnen bij een response van 20%.
De totale kosten zijn: 3.142.200

Similar Documents

Free Essay

New Media

...Essay 1 – First Draft New Media is Shaping Our Lives In the contemporary world, the importance of new media in people’s lives can never be dısregarded. Everybody should realize that new media has been affecting today’s world. This is mainly because; new media types help people at various issues. However, some people believe that new media is not preferable and ıt has a lot of drawback, some others believe that new media is useful and preferable. Even ıf mostly argue that. New media is not beneficial for individuals; in fact; new media is fundamental for today’s human-beings. In terms of education, business and socialization. The most prominent benefit of new media is education. This is because; todays chıldren benefit from new media types. Thanks to new media such as the ınternet, chıldren who use this kind of facilities might learn more effectively. Therefore, lecturers tend to educate chıldren with the help of new media. In addition, children need to learn new media types since since ıf they want to be successful in today’s world, children have to be knowledgeable about new media. They have to know, how to use computer systems or being knowledgeable about new technological devices. In addition, ıt is significant for university students. This is mainly because, a score of university prefer to use new media types. For this reason some of the universities disturbing laptops and......

Words: 921 - Pages: 4

Free Essay

Media Analysis

...I survived, and after 24 hours I am not at all ashamed to review my results. Everywhere I go, media surrounds me; at home, school and most definitely at my workplace. I spent a day this past weekend in a state of isolation. It was difficult to ignore all facets of media, and find other activities to substitute them. I felt alone, bored, out of the loop, and tired. My dependence on media is strong, and I felt as if there were a piece of myself missing. To be more specific, the use of media technology is one aspect that ties my family together. We rely on constant communication for safety purposes. My parents, siblings, and I are on opposite schedules, so it is very important to make sure we keep in contact and update one another. What I missed the most was having my iPhone in hand. I really missed listening to a voicemail from my mom telling me to have a great day, or receiving a text message every twenty minutes from my sister, blabbing on about something cute our cat just did. I use media not only for communication with family members, but also as a hobby of mine. One of my favorite past-times is working with media technology to create works of art. I focus a lot of my attention to all different aspects of media communication and apply it with my artistic ability to put together videos. My main ideas develop from the local news stations, movies, and magazines. The media plays a...

Words: 456 - Pages: 2

Premium Essay

Communication Crisis

...Communication is an act of conveying information from several forms of exchange, such as, speech, message, visuals, writing, signals, and behavior. This form of exchange can be between two or more individuals. When communicating with someone there are several important steps to take when you are needing to succeed in a task. Such as a disaster or a form of a crisis, proper communication is critical in the situation. Once a crisis arise in your community pertaining contaminated water there are vital steps to take to address within your organization and out side of the organization. Working in a regional emergency management office having a plan before anything happens is essential in the work place. By anticipating the crisis will prepare you for a possible situation and place you ahead of miscommunication. Once the crisis does arise there are steps to proceed with. These steps will assist with active and effective communication to inform and give instructions. In this situation a step to take within and outside of your organization is to identify your crisis communication team. The team should consist of the CEO, Vice President, safety officer, organization lawyer and chief of public communication of the organization. The senior manager of the division in charge of the involved area should be included also. The individuals assigned to this team should be able to identify as to what actions should be taken and be key to the situation. The CDC (Centers for Disease......

Words: 840 - Pages: 4

Free Essay

Media and Politics in Pakistan

...technology and electronic media, which could further amplify the voice around the globe with just a tap on the screen, what wonders it can fulfill if handled or regulated rightly to spread the information to educate people and how much hazard and disaster it can create if handled wrongfully to spread the misinformation to manipulate groups of people and although regions to accomplish any personal goal at the dispense of majority of population. State of Pakistan has a turbulent history of the freedom of press since its birth as many dictators with the blend of some rich masters have ruled possessing personals objectives. Before the rapid expansion of electronic media there were few sources of information like print media and a state owned channel “PTV” which had always been exploited and used for setting personal political agendas to highlight the importance of issues which were only important for few individuals. September 11 was an important episode of our history which exposed our importance of position in the international arena. That position made the then military ruler Pervaiz Musharraf a key role player. He abruptly steered state’s policies toward unprecedented Islamic terrorism and war on terror along with the image building of Pakistan by some liberal measures in account of women rights, minority rights and freedom of expression. However those measures had outweighed by some irregular restrictions in other areas. Expansive explosion of the mass media after......

Words: 563 - Pages: 3

Premium Essay

Hcs 320 Communications Coordinator

...Communications Coordinator As the Communications Coordinator for the Cobbs National Drug Manufacturer (CNDM) there is rising concern around recent events from the media exposure on the adverse effects one of our nationally advertised medications has had on the Chief-of-Police. According to Athena du Pre, PhD, “Lack of communication can lead to duplicated efforts, costly (and sometimes life-threatening) delays, frustration, and wasted time” (Du Pre, 2005, p. 289) and our goal is to maintain open communication. Today’s meeting will help identify several ways to deliver our message. Today’s meeting will help to brainstorm communication methods regarding the negative publicity surrounding the event with the Chief-of-Police. Today’s meeting will help decide how to address the issue with the public while minimizing any additional loss to the company and how to communicate the ideas without violating HIPAA, Health Insurance Portability and Accountability Act, guidelines. Advantages and disadvantages of communication methods First, we will discuss advantages and disadvantages of using traditional media to distribute our message. Traditional media covers how the majority of the public access health care information. Magazines, newspapers, radio, and television are the outlets for traditional media. The message we need to communicate to the public would reach a large audience through these four avenues. This is an advantage regarding the recent events. Use of the four outlets......

Words: 1197 - Pages: 5

Premium Essay

Role of Social Media in Governance

...accountability and responsibility of the policy-makers. All these have also become central to establishing sustainable development. Based on the concept of transparency, one significant development that took place in the late 1990’s in Thailand was the promulgation of an Information Act. This Act, which stipulates the openness to the public of information in the possession of state agencies, clearly underpins the universally held concept of the right to know of the people. It has taken quite some time before the public, or even the government officials who are in possession of information, could adequately understand the necessity of information disclosure. Therefore, it was expected from the beginning that it would be the duty of the media to bring this new concept to the attention of the society. To...

Words: 1204 - Pages: 5

Free Essay

Effectice Communication in Crisis

...pre-crisis, to establish notification systems that will allow you to rapidly reach your intended audience using multiple modalities. The Virginia Tech campus shooting catastrophe, where email was the sole means of alerting students initially, proves that using any single modality can make a crisis worse. Some of us may be on email constantly, others not so. Some of us receive our cellphone calls or messages quickly, some not. If you use more than one modality to reach your stakeholders, the chances are much greater that the message will go through. (Bernstein, 2013) To have effective communication in time of crisis, our organization has implemented plans that allow us to effectively deal with the situation, the media and those that are effected. With the use of all forms of media, as well as documented known conditions we hold a strong belief that we can correct this current situation. It has come to the attention of the county and this office of the Emergency Management that an unidentified contaminate has leaked into the local water reserves. This contamination has been found in all city water tabs in the county. We are first reassuring the public that we are taking every precaution, starting at the lowest levels, to ensure our communities safety. With safety in mind first, it is important that we identify the unidentified contaminate, and...

Words: 1578 - Pages: 7

Free Essay

Adfa

...Communication Vol. 4, No. 4, November 2011, pp. 246Á251 (Re)conceptualizing Intercultural Communication in a Networked Society Damien Smith Pfister & Jordan Soliz We offer four theses about how intercultural communication is altered in a digitally networked era. Digital media shape intercultural communication by (1) producing new public fora capable of (2) hosting rich, multimodal ‘‘spaces’’ of contact on (3) a scale of many-to-many communication that (4) challenges traditional modes of representation. Keywords: Digital Media; Intercultural Communication; 2009 Iran Protests; Networked Communication As internetworked media technologies gradually diffused throughout the world, they have often been sparks for intercultural dialogue. Internet websites enabled web-savvy organizations, like the Zapatista Army of National Liberation, to circulate their views throughout the 1990s. The power of citizens to communicate directly with each other through digital media was not fully apparent until late 2002, when the pseudonymous Salam Pax began reporting through his blog what life was like for Iraqis in the run-up to the 2003 combat operations. Since then, citizens have relied on the tools of digital media to coordinate protests internally and communicate with outside audiences in a number of colorful revolutions: Rose (Georgia, 2003), Orange (Ukraine, 2004Á2005), Saffron (Burma, 2007), Green (Iran, 2009), and Jasmine (Tunisia, 2011). In January 2011, Egyptian......

Words: 2781 - Pages: 12

Premium Essay

Communication Proposal

...world. To do this we will explain how the use of social media, video and satellite conferencing, and Internet meetings will place Smith Systems at the top of their class in communications. Social media can contribute to success and growth in all areas of Kudler Fine Foods by providing networks and new channels for your brand's voice and content. Social media offers the opportunity to increase your visibility and grow brand awareness. Utilizing social media allows your customers to connect and interact with your business on a more intimate level. Interacting with your customers regularly is a show of accountability and good-faith for other customers. The Kudler Fine Foods brand will be mentioned on social media, i.e. Facebook, Yelp, where people can go to compliment a product or service received by the company. The more talk that is created by the people on social media, the more valuable and authentic your brand will seem to new customers. Almost all social media sites are free to use. This means that your company will be in direct contact with potential customers without having to pay a dime. Initially, you may need to send an email to current customers, asking them to follow, join, like, or friend you to get the process up and going. The cost associated with traditional marketing strategies are a lot higher than social media advertisement methods (10 Benefits of Social Media for Business, 2015). Social media is great for creating...

Words: 1225 - Pages: 5

Premium Essay

Engl 102 Db 1

...American culture relies heavily on media, and that is not as valuable to learning as literature. I completely agree. It stated that an American child from age five to age eighteen has viewed over 20,000 hours of television and electronic media. That is an abundant amount of time spent doing that opposed to spending time doing homework and studying. There needs to be more of a balance in the use of electronic curriculum and traditional curriculum. I know that when I was a child, my family didn’t even have cable, so it was a real treat when I would get to watch a movie, or any television on the non-cable channels. My family pushed the importance of reading books, and figuring out the message in everything I read. Television and media is making us lazy. We rely too much on electronics to do the work for us. Television requires very little brain activity, which is why when we watch it, we tend to zone out, or easily forget what was just said. When watching television we only tap into the emotional side of our brain, and never think logically. Everything we learn from television goes into our short-term memory, but when we use traditional curriculum, we have to think and comprehend everything, which goes into our long-term memory. For me personally, I am a much better learner when I have to read and comprehend something on my own. To summarize, people are becoming more dependent on electronics. If we start to think on our own, without the help of the media, we will become......

Words: 308 - Pages: 2

Premium Essay

Communication

...Also the difference in communication processes used in this crisis situation. The potential advantages and challenges associated with communicating within the organization. You will also read about the different media opportunities during the management crisis. As a director of a regional Emergency Management Office I have been receiving reports that the public water supplies of several towns in the area have become contaminated with life threating biological agents. It is my duty to address this to the organizations without causing a panic. I will allow one spoke’s person to talk about the crisis and answer any question. This spoke’s person will tell the truth and the facts and do it in a fast manner. I will also form a crisis team; the team will involve individuals who are the key to the crisis. Once the team is formed each team member will be educated on his or her responsibilities. I will also have the spokes person schedule a press conference with the media to inform the public what is going on. Also the spokes person will be someone who is comfortable in front of a TV and with reporters. I will also ask the Governor and Director of the Water Waste Manger to attend the press conference. I will take lead of the proper use of proper technology for instance social media, affecting communication throughout this crisis...

Words: 303 - Pages: 2

Premium Essay

Week 3 Communications Coordinator

...Communication Coordinator KelseyGeoghegan HCS/320 09/01/2014 Tracey Coble Communications Coordinator When you work as a Communications Coordinator for a national drug manufacturer who finds out there were negative effects that have been caused by one of the medications that is used by a huge population of people, it has to be handled carefully because there is so many lives are on the line. It does not matter if it is a popular person or not, organizations have to be prepared for negative issues that can happen at any time especially law suits. The communications Coordinator has to watch everything they say when it comes to having to talk to any news reporters or anyone you might have to speak to regarding the public figure reaction to the medications. There are so many different ways to communicate when in a facility or anywere face-to-face, being verbal, making phone calls, text messages, emails, or memos for sharing information within the company. Every person that works at any company should always be notified if there is any emergency or anything that is important and should be shared. Our reading text in Health Care Communication in Chapter 10 states “choose your words-and your medium-carefully, do not use email to communicate praise, advice, criticism, or critical information”. The Coordinator specialist should needs to do a whole organizational search and look for any patient with a phone number ay information to who ever took the medictions. They......

Words: 446 - Pages: 2

Free Essay

From Local Market to International Frontier

...Pakistani culture. It is about cultural history and tradition story telling and passion. Truck art has been present in Pakistan's heritage for age . Today, this artistic media has reached it's culmination point with it's vibrant colours and craftmanship. As such every little adornment on a trucks has a special significance. As we know that our country is divided into different teritories so why not spread a message of a sovereign and united country with the theme pakistan on wheels. Each territory has it's distinct lifestyle. The culture and heritage of each province of Pakistan should be painted with intricate motifs and vibrant colours. Art motifs of such birds, fish and flower which depicts each province should be illustrated. Other than this famous scenic beauties like dyllic, bucolic scenes of streams, mountains or forest should be painted to embody each territory. The metal base of the truck always seem to make the multi-coloured truck transformed into a weak tea. So it could be covered with reflected stickers, scintillating tapes and further highlighted with mirrors and studs. For the finishing touches the intricately patterned crown carved in cedarwood should be placed at the top of the bus. This artistry employs a huge number of skilled labourers thus boosting the economy of the country. This artistic media is no more confined to Pakistan only but has spread it's splendor across borders and has become a tourism symbol of Pakistan.Thus we should make an effort......

Words: 264 - Pages: 2

Free Essay

Sourthern Discomfort

...NIC Final Exam Timetable 201501 (Trimester) Duration (mins) Reading Time (mins) Start Exam Start Exam End Room Principles of Marketing Surveying I Advanced Mathematics I Advanced Mathematics II Electrical Engineering I 180 180 180 180 180 10 10 0 0 10 9.00 9.00 9.00 9.00 9.00 9.10 9.10 9.00 9.00 9.10 12.10 12.10 12.00 12.00 12.10 GP3-18 GP3-18 GP3-20 GP3-20 GP3-20 CMNS1234 ICS001A Introduction to Digital Communication Intercultural Studies 60 150 0 10 2.00 2.00 2.00 2.10 3.00 4.40 GP3-20 * NNIC1000 A NIC-ECON1002 COM201A MATH1120 Communication & Literacy Stream A Macroeconomics for the Global Economy Communication Skills II Mathematics II 120 120 120 180 10 10 10 0 9.00 9.00 9.00 9.00 9.10 9.10 9.10 9.00 11.10 11.10 11.10 12.00 GP3-18 GP3-18 GP3-18 GP3-20 COM200A Communication Skills I 180 10 2.00 2.10 5.10 * NIC-IRHR1001 MATH1110 INFT1001 Managing the Organisation Mathematics I Foundations of Information Technology 150 180 180 10 0 10 9.00 9.00 9.00 9.10 9.00 9.10 11.40 12.00 12.10 GP3-18 GP3-20 GP3-20 HBI001A GENG1803 COM101A NIC-ACFI1002 Human Biology Introduction to Engineering Practice Programming Accounting......

Words: 443 - Pages: 2

Premium Essay

Ray Rice

...technology, comes emergence in social media. The popularity of social media networking sites such as Facebook, Twitter, YouTube, Tumblr, Blogs and Instagram has taken the world by storm. Almost everyone in society has access to the internet. Although, the internet serves as a great source of information, it also has many other purposes. However, like every great thing in the world, there is a downside. One of the biggest benefits and downfalls of social media is the ability to share information to a broad audience, and if you’re the target of that information, it can easily ruin your life. If one person knows about the negative impact of social media, it’s Ray Rice. On September 8, 2014 Ray...

Words: 1713 - Pages: 7