Free Essay

Dcmdknc

In: Film and Music

Submitted By joshiiie
Words 1468
Pages 6
Groningen

Groningen város az azonos nevű tartomány székhelye. Hollandia legészakibb nagyvárosa.
A várost már Kr. e. a 3. században lakták. Első írásos emléke 1040-ből való. Groningen a Hanza-szövetség tagja volt 1284-től.
1594-ben lett Hollandia része.
A második világháborúban súlyos károkat szenvedett. 1945 áprilisában szabadították fel a németek alól.

A város, amit kaptunk, egészen rendkívüli. Különböző rendezvényektől, kulturális eseményektől pezseg itt az élet. Fejlett ipar, sokszínű kultúra gazdagítja. Iskolaváros, mintegy negyvenezer diák tanul itt, nekik köszönheti fiatalos légkörét.
Hemzsegnek a turisták, mivel látnivaló akad bőven. Nem mondható unalmas városnak. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb elfoglaltságot.
Na de mit is érdemes meglátogatnunk, és miért?

Turizmus
A Groningen történelmi belvárosában található meg a múzeum kerület, galériák, színházak, piacok, kávézók, pubok, éttermek, (csillag), éttermek és szállodák, és más üzletek választéka.
A város könnyen megközelíthető. Szemben a vasútállomással található a szenzációs Groninger Museum. Innen gyalog mintegy 5 percre a Grote Markton álló Martini toronyhoz juthatunk el. De ezenkívül számos más létesítmény is megtalálható.

Kultúrváros
Akik számára egy kirándulás múzeumok látogatását jelenti, annak Groningen a paradicsom lehet, mivel meglepően sok múzeum található. Groninger Múzeum, Anatómiai múzeum, a Tengerészeti Múzeum Észak-, dohány Niemeijer Múzeum, a Néprajzi Múzeum Gerardus van der Leeuw, a grafikus Múzeum, Egyetemi Múzeum.

Építészeti remekművek
A híres-hírhedt Groninger Muzeumnak bel és külföldön számos újságcikket szenteltek már. Az épület is aminek egy feltűnően nagy könyvtára van
Építészeti hőstettek
A hírhedt Groninger Múzeum szentelték itthon és külföldön, számos újságcikk. Épületek, is, hiszen a feltűnően szerény könyvtár, valamint az ökológiai központ Gasunie, a nosztalgikus Waagstraat projekt és finomította a visszaállított vasútállomás építészeti kiemeli, hogy formálja a városképet. Minden projektek megvalósításával a város tudomása nemzetközileg elismert építészek feladata. Az eredmény tükrözi a formájában jobb életminőséget és nagyobb hangulattal.

Tekintélyes fesztivál

Tekintélyes Fesztivál
Amellett, hogy a sok rendszeres művészeti és kulturális színpadok, a kultúra is a Groningen (évente megrendezett) a legjobb eseményekről, amelyek vonzzák a több százezer látogatót közeli és távoli. A fesztivál pop Noorderslag köszönetet kell mondanunk néhány holland zenekar áttörést. A Fesztivál Színház Noorderzon egy színes keveréke a fiatal tehetségek és a saját produkciók elismert top cselekmények.

Nyílt vasárnap
Természetesen a piacon tartja az ajánlata több meglepetést tartogat az Ön számára. Itt különösen, hogy felfedezzék a sok holland specialitásokat. Is vonzó, természetes, hogy böngéssze végig az egyik a sok antik üzletek vagy különleges üzletek. Kerekítés teszi tartózkodását a Groningen mindig csábító ajánlat a kulturális és gasztronómiai jelenetet.

Groningen is kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel is. A fő vasútállomás és a buszpályaudvar, sétáljon át a Werkmanbrug és a Groninger Múzeum az elmúlt pár percre a halpiac.

Tudományok városa

Iskola ablakban
Éves gyerekek számára nulláról 15 év jön létre minden kerületében Groningen úgynevezett "Vensterschool" (iskolai ablakban). Ezek az első olyan iskola a maga nemében Hollandiában. Hosszabb tanítási napon, a szülői felügyelet bevonása és az iskola után a központi ezeket az iskolákat, köztük a csinálni, mint egy közösségi szolgáltató központok és klinikák baba. Megelégedésére a gyerekek, szülők és más lakosok a környéken.

48 500 diák
Nem kevesebb, mint 48.500 diák közül a Hanzehogeschool és a Groningeni Egyetemen. Lehet választani egy páratlan tartomány Hollandia: einhunderfünfundsechzig tanulmány a kínálatban. A megközelítés Hanzehogeschool diákok önálló, kreatív és kritikai gondolkodás számára. Az új média, különös figyelmet kapnak. Hanzehogeschool, mely egy télikert és egy művészeti akadémia.

Tudás piacokat nyit meg
A Groningen városában ösztönözte az együttműködést és az ismeretek között, tudásközpontok és az ipar. Ez hozzájárult ahhoz, hogy jelentősen nőtt a foglalkoztatás. Tudás piacokat nyit meg, különösen azokon a területeken az IKT-és élettudományok. A Zernike Science Park, névadója az első Nobel-díjas Groningen a középpontjában ezek a fejlemények.

IKT-és élettudományok, hogy a növekedés a zökkenőmentes tudás, kiváló távközlési infrastruktúra, a legjobb gazdasági körülmények miatt a potenciálja kiváló minőségű munkaerő jelenléte és az egyetemi kórház (University Medical Center), Groningen (UMCG).

Fejlődő város

Tematikus területek kereskedelmi
Új vállalkozások kapnak lehetőséget a fejlődésre Groningen négy tematikus területeken az üzletből. A csoportosulás a gazdálkodó szervezetek az ipar bizonyult sikeresnek. Ennek eredménye az erősebb vállalatok közötti együttműködést, a tudás átadása, az új üzleti tevékenységek és további ügyfelek. A Groningen, például létrehozott egy bútor Boulevard, környezetvédelmi Boulevard Boulevard és egy autó. Csatlakozott hozzájuk lesz egy tudományos park az IKT és az élettudományok vállalatok és ipari parkban lévő vállalkozások esetében a szállítási és közlekedési ágazat.

Példamutató cégek indul
Groningen elégedett az új vállalkozók és a gyors és megfelelő segítséget kérő engedélyek és a toborzási és kiválasztási személyzet és keresunk. Az új vállalkozások kap csak egy kapcsolattartó pontot a közösség úgy működik, mint egy kapcsolattartó ponttal rendelkezik minden kérdésre. Ez a megközelítés, hogy támogatja az új vállalkozások bizonyult példaértékű. Korábbi német elnöke, Roman Herzog, már ismert, az ő nyugdíjba mottóval "sikeres társadalmi-gazdasági projektek" német politika a Groningen modell üzleti támogatást.

Kiváló minőségű közlekedési lehetőségek
Groningen a sarkalatos pontja a Majna-től a nyugati Hollandia Észak-Németországban és ajánlatok ezen az útvonalon van egy szilárd és változatos a föld és a víz, és a levegőben. A Groningen utcáin kiváló kapcsolatokat keresztül az A28 és az A7. A víz Groningen közvetlen kapcsolatot a két tengeri kikötők és Delfzijl Eemshaven. Groningen Airport Eelde a fő repülőtere Észak-Hollandia.

Munkavárosa
Groningen merült fel egy stratégiai pont a kereskedelmi bankok a két folyó között, az egykori mocsár az északi és a homokos talaj Drenthe délen. Az évszázadok során, Groningen megőrizte funkcióját, mint egy kereskedelmi központ és a tevékenység, beleértve a Hanza-város. A terület a szolgáltatások, a szállítás és logisztika, élelmiszeripar - és egyre inkább az információs és kommunikációs technológia (IKT) és a Life Sciences - a foglalkoztatás motorjai.
Helyet az emberek és a vállalkozások
Groningen több és több vállalkozás letelepedni egy érdekes oldal, mert ellentétben más helyeken Groningen, Hollandia elég hely és munkaerő bármilyen kínál. Sok diák keres munkát az érettségi után, lehetőleg a városban, hogy megtanulták értékelni és szeretni során hallgatói napok és. Szeretnél egy kényelmes és megfizethető lakás a város tele túláradó kultúra van ágyazva egy egyedülálló természeti tájat.

Lakóváros(élőhely)
Az északi metropolisza
Groningen fővárosa az északi és lakossága 186.000 8. helyet a holland városban. Groningen kínál szintű szállítási és forgalmazási létesítményeket, amelyek rendszerint csak a nagyobb városokban. Intézményeken keresztül, mint például egy egyetem és egy egyetemi kórház Groningen szerepét betöltő városi központ több mint félmillió ember.

NatuurDie természet
A Groningen akkor gyorsan otthon érezheti magát. Groningen olyan, mint egy tágas, kényelmes családi ház minden komforttal felszerelt, és keresztül érhető el a hátsó ajtón kívül egyszer, a természet közepén.

Hangulatos terasz pub crawl
Nem kevesebb, mint 160 pubok és éjszakai klubok számos teraszok, hogy a város központjában látogatók Martini. Egy hangulatos kávézó, a modern, a trendi, hogy a diszkó témát. És mivel a Groningen, a maga sok diák, a "legfiatalabb" város a Hollandia - több mint fele a lakosság fiatalabb, mint 35 éve - az a sok pubban nem csak történik valami a hétvégén, de ez is jön a hét folyamán saját költségén .

WaagstraatNostalgie a format
A központ azonban sokkal többet kínál, mint bárokat és éjszakai klubokat. Itt élt és dolgozott itt, hogy menjen vásárolni, és megcsodálhatja a művészet. És itt van szükség a számos régi "almshouses" és panziók élvezni. A központi tér, a Grote Markt, tapasztalt az elmúlt években, egy igazi metamorfózis.

Fali Ház Városi szenvedéllyel
Groningen állandóan a városfejlesztés tekintetében. Tervek és viták jellemzik a szenvedély, az érintettek, a minőségre való törekvés az építészet és várostervezés. A küldetés a megőrzése a csodálatos lakónegyed a háború előtt, ahelyett, újjáépítése bontás után a régi raktárak. Munka a jól megtervezett felújítási tervek és az új építési projektek megfizethető környékeken.

Modern város kapui
A határ város és vidék közötti jól megőrzött és őrzött Groningen. Az ünneplés a 950 éves fennállása ezt a határt város ismét hangsúlyozta kilenc nagy kiemelkedő jel mentén főbb utak. Hány éves város kapuit, ők kényszerítik magukat a tudat a közeledő utas. Együtt, ezek a jelek a régi város CRUONINGA.

Észak metropolisza
Groningen a főváros északon, 185.000 lakossal, és 8. a holland városban.

A vonzalom, a Groningen testmozgás, a titkos Groningen nevű, egyet tud érteni, hogy egyedi tényezők kombinációja: a történelmi belváros hangulatos üzletek és hangulatos piacok, változatos éjszakai élet, a magas hallgatói létszám a lakosság és számos művészeti-és a kulturális helyszínek. Mindezek a tevékenységek és energikus embereket, hogy együtt egy StadhuisQuadratkilometer lábánál Márton templom tornya: a "Grote Markt" és a közvetlenül szomszédos területeken. Ez a kombináció teszi a nyüzsgő várost, Groningen, éjjel és nappal.

Groningen kínál olyan szintű ellátás, amely már csak a nagyobb városokban. Intézményeken keresztül, mint például egy egyetem és egy egyetemi kórház Groningen szerepét betöltő városi központ több mint félmillió ember. A város fog fejlődni a hagyományos városi élet fellegvára tartományban egy modern város körül egy hálózati lenyűgöző régióban. Felében a foglalkoztatottak Groningen kívül él a város határain. Egy hatékony tömegközlekedési rendszer, egyfajta rusztikus minőségét "Ommeland" (környékére) és egy nyitott fül számára az ötleteket lakosainak a minőségi élet lenne Groningen stabilizálni a funkcióját, mint egy hálózati központ folytatódik.

Turista város
Groningenben nem csak pezsegnek a rendezvények, a kulturális eseméyek, a sport, és üdülés

Similar Documents