Free Essay

English Test

In: English and Literature

Submitted By liuying222
Words 16973
Pages 68
2012年12月CET6听力(A套)
Section A
11. A) Ask his boss for a lighter schedule.
B) Trade places with someone else.
C) Accept the extra work willingly.
D) Look for a more suitable job.
12. A) It is unusual for his wife to be at home now.
B) He is uncertain where his wife is at the moment.
C) It is strange for his wife to call him at work.
D) He does not believe what the woman has told him.
13. A) The man is going to send out the memo tomorrow.
B) The man will drive the woman to the station.
C) The speakers are traveling by train tomorrow morning.
D) The woman is concerned with the man’s health.
14. A) The suite booked was for a different date.
B) The room booked was on a different floor.
C) The room booked was not spacious enough.
D) A suite was booked instead of a double room.
15. A) The reason for low profits.
B) The company’s sales policy.
C) The fierce competition they face.
D) The lack of effective promotion.
16. A) Go and get the groceries at once.
B) Manage with what they have.
C) Do some shopping on their way home.
D) Have the groceries delivered to them.
17. A) The hot weather in summer.
B) The problem with the air conditioner.
C) The ridiculous rules of the office.
D) The atmosphere in the office.
18. A) Set a new stone in her ring.
B) Find the priceless jewel she lost.
C) Buy a ring with precious diamond.
D) Shop on Oxford Street for a decent gift.
Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.
19. A) Damaging public facilities.
B) Destroying urban wildlife.
C) Organising rallies in the park.
D) Hurting baby animals in the zoo.
20. A) He had bribed the park keepers to keep quiet.
B) People had differing opinions about his behaviour.
C) The serious consequences of his doings were not fully realised.
D) His behaviour was thought to have resulted from mental illness.
21. A) Brutal.
B) Justifiable.
C) Too harsh.
D) Well-deserved.
22. A) Encouraging others to follow his wrong-doing.
B) Stealing endangered animals from the zoo.
C) Organising people against the authorities.
D) Attacking the park keepers in broad daylight.
Questions 23 to 25 are based on the conversation you have just heard.
23. A) She has already left school.
B) She works for the handicapped.
C) She is fond of practical courses.
D) She is good at foreign languages.
24. A) He is interested in science courses.
B) He attends a boarding school.
C) He speaks French and German.
D) He is the brightest of her three kids.
25. A) Comprehensive schools do not offer quality education.
B) Parents decide what schools their children are to attend.
C) Public schools are usually bigger in size than private schools.
D) Children from low income families can’t really choose schools.
Section B
Passage One
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. A) Encourage the students to do creative thinking.
B) Help the students to develop communication skills.
C) Cultivate the students’ ability to inspire employees.
D) Focus on teaching the various functions of business.
27. A) His teaching career at the Harvard Business School.
B) His personal involvement in business management.
C) His presidency at college and experience overseas.
D) His education and professorship at Babson College.
28. A) Development of their raw brain power.
B) Exposure to the liberal arts and humanities.
C) Improvement of their ability in capital management.
D) Knowledge of up-to-date information technology.
29. A) Reports on business and government corruption.
B) His contact with government and business circles.
C) Discoveries of cheating among MBA students.
D) The increasing influence of the mass media.
Passage Two
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. A) They have better options for their kids than colleges.
B) The unreasonably high tuition is beyond their means.
C) The quality of higher education may not be worth the tuition.
D) They think that their kids should pay for their own education.
31. A) They do too many extracurricular activities.
B) They tend to select less demanding courses.
C) They take part-time jobs to support themselves.
D) They think few of the courses worth studying.
32. A) Its samples are not representative enough.
B) Its significance should not be underestimated.
C) Its findings come as a surprise to many parents.
D) Its criteria for academic progress are questionable.
Passage Three
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. A) A newly married couple.
B) A business acquaintance.
C) Someone good at cooking.
D) Someone you barely know.
34. A) Obtain necessary information about your guests.
B) Collect a couple of unusual or exotic recipes.
C) Buy the best meat and the freshest fruit.
D) Try to improve your cooking skills.
35. A) Losing weight. C) Making friends.
B) Entertaining guests. D) Cooking meals.
Section C
People with disabilities comprise a large but diverse segment of the population. It is (36) ______ that over 35 million Americans have physical, mental, or other disabilities. (37) ______ half of these disabilities are “developmental,” i.e., they occur prior to the individual’s twenty-second birthday, often from (38) ______ conditions, and are severe enough to affect three or more areas of development, such as (39) ______, communication and employment. Most other disabilities are considered (40) ______, i.e., caused by outside forces.
Before the 20th century, only a small (41) ______ of people with disabilities survived for long. Medical treatment for such conditions as stroke or spinal cord (42) ______ was unavailable. People whose disabilities should not have inherently affected their life span were often so mistreated that they (43) ______. Advancements in medicine and social services have created a climate in which (44) _________________________________________. Unfortunately, these basics are often all that is available. Civil liberties such as the right to vote, marry, get an education, and gain employment have historically been denied on the basis of disability.
(45) _________________________________________________________. Disabled people formed grassroots coalitions to advocate their rights to integration and meaningful equality of opportunity. (46)________________________________________________________ . In the mid-1970s, critical legislation mandated(规定)access to education, public transportation, and public facilities, and prohibited employment discrimination by federal agencies or employers receiving federal funds.
2012年12月CET6听力(B套)
Section A
11. A) She can count on the man for help.
B) She has other plans for this weekend.
C) She can lend the man a sleeping bag
D) She has got camping gear for rent.
12. A) The man should keep his words.
B) She regrets asking the man for help.
C) Karen always supports her at work.
D) Karen can take her to the airport
13. A) He can't afford to go traveling yet.
B) His trip to Hawaii was not enjoyable.
C) He usually checks his brakes before a trip.
D) His trip to Hawaii has used up all his money
14. A) There was nothing left except some pie.
B) The man has to find something else to eat.
C) The woman is going to prepare the dinner.
D) Julie has been invited for dinner.
15. A) Submit no more than three letters.
B) Present a new letter of reference.
C) Apply to three graduate schools.
D) Send Professor Smith a letter.
16. A) He declines to join the gardening club.
B) He is a professional gardener in town.
C) He prefers to keep his gardening skills to himself.
D) He wishes to receive formal training in gardening.
17. A) Sculpture is not a typical form of modern art.
B) Modern art cannot express people's true feelings.
C) The recent sculpture exhibit was not well organized.
D) Many people do not appreciate modern art.
18.A) Bob does not have much chance to win.
B) She will vote for another candidate.
C) Bob cannot count on her vote.
D) She knows the right person for the position
Questions 19 to 22 are based on the conve rsation you have just heard.
19. A) Poor management of the hospital.
B) The health hazard at her work place.
C) Decisions made by the head technician.
D) The outdated medical testing procedures.
20. A) Transfer her to another department.
B) Repair the X-ray equipment.
C) Cut down her workload.
D) Allow her to go on leave for two months.
21 .A) They are virtually impossible to enforce.
B) Neither is applicable to the woman's case.
C) Both of them have been subject to criticism.
D) Their requirements may be difficult to meet.
22. A) Organize a mass strike.
B) Compensate for her loss.
C) Try to help her get it back.
D) Find her a better paying job.
Questions 23 to 25 are based on the conve rsation you have just heard.
23. A) In giving concessions.
B) In the concluding part.
C) In stating your terms.
D) In the preparatory phase.
24. A) He behaves in a way contrary to his real intention.
B) He presents his arguments in a straightforward way.
C) He responds readily to the other party's proposals.
D) He uses lots of gestures to help make his points clear.
25. A) Both may fail when confronting experienced rivals.
B) The honest type is more effective than the actor type.
C) Both can succeed depending on the specific situation.
D) The actor type works better in tough negotiations.
Section B
Passage One
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. A) The shape of the cubes used.
B) The size of the objects shown.
C) The number of times of repeating the process.
D) The weight of the boxes moving across the stage.
27. A) Boys enjoy playing with cubes more than girls.
B) Girls tend to get excited more easily than boys.
C) Girls seem to start reasoning earlier than boys.
D) Boys pay more attention to moving objects than girls.
28. A) It is a breakthrough in the study of the nerve system.
B) It may stimulate scientists to make further studies.
C) Its result helps understand babies' language ability.
D) Its findings are quite contrary to previous research.
29. A) The two sides of their brain develop simultaneously.
B) They are better able to adapt to the surroundings.
C) Their bones mature earlier.
D) They talk at an earlier age.
Passage Two
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. A) The new security plan for the municipal building.
B) The blueprint for the development of the city.
C) The controversy over the new office regulations.
D) The city's general budget for the coming year.
31 .A) Whether the security checks were really necessary.
B) How to cope with the huge crowds of visitors to the municipal building
C) Whether the security checks would create long queues at peak hours.
D) How to train the newly recruited security guards.
32. A) Irrelevant.
B) Straightforward.
C) Ridiculous.
D) Confrontational.
Passage Three
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. A) He used to work as a miner in Nevada.
B) He works hard to support his five kids.
C) He considers himself a blessed man.
D) He once taught at a local high school
34 .A) To be nearer to Zac's school.
B) To look after her grandchildren.
C) To cut their living expenses.
D) To help with the household chores.
35. A) Skeptical.
B) Optimistic.
C) Indifferent.
D) Realistic.
Section C
Mountain climbing is becoming popular sport, but it is also a (36)_______ dangerous one. People can fall; they may also become ill. One of the mostcommon dangers to climbers is altitude sickness, which can a ffect even very (37)_______ climbers.
Altitude sickness usually begins when a climber goes above 8 000 or 9 000 feet.The higher one climbs, the less oxygen there is in the air. When people don't get enough oxygen, they often begin to (38) _______for air. They may also feel (39)_______and light- headed. Besides these symptoms of altitude sickness, others such as headache and (40) _______may also occur. At heights of over 18000 feet, people may be climbing in a (41) _______daze(恍惚). This state of mind can have an (42) _______ effect on their judgment.
A few (43) _______ can help most climbers avoid altitude sickness. The first is not to go too high too fast. If you climb to 10 000 feet, stay at that height for a day or two. (44) _______.Or if you do climb higher sooner, come back down to a lower height when you sleep. Also, drink plenty of liquids and avoid tobacco and alcohol. (45) _______. You breathe less when you sleep, so you get less oxygen.
The most important warning is this: if you have severe symptoms and they don't go away, go down! (46) _______.

2012年6月CET6听力
Section A.
11. A) The serious accident may leave Anna paralyzed. B) The man happened to see Anna fall on her back. C) The injury will confine Anna to bed for quite a while.
D) The doctor’s therapy has been very successful.
12. A) The man could watch the ballet with her. B) She happened to have bought two tickets. C) She can get a ballet ticket for the man.
D) Her schedule conflicts with her sister’s.
13. A) He will send someone right away. B) He has to do other repairs first. C) The woman can call later that day.
D) The woman can try to fix it herself.
14. A) Take up collection next week. B) Give his contribution some time later. C) Buy an expensive gift for Gemma.
D) Borrow some money from the woman.
15. A) Decline the invitation as early as possible. B) Ask Tony to convey thanks to his mother. C) Tell Tony’s mother that she eats no meat.
D) Add more fruits and vegetables to her diet.
16. A) The increasing crime rate. B) The impact of mass media. C) The circulation of newspapers.
D) The coverage of newspapers.
17. A) Limit the number of participants in the conference. B) Check the number of people who have registered. C) Provide people with advice on career development.
D) Move the conference to a more spacious place.
18. A) The apartment is still available. B) The apartment is close to the campus. C) The advertisement is outdated.
D) On-campus housing is hard to secure.
Questions 19 to 21 are based on the conversation you have just heard.
19. A) To test how responsive dolphins are to various signals. B) To find out if the female dolphin is cleverer than the male one. C) To see if dolphins can learn to communicate with each other.
D) To examine how long it takes dolphins to acquire a skill.
20. A) Produce the appropriate sound. B) Press the right-hand lever first. C) Raise their heads above the water.
D) Swim straight into the same tank.
21. A) Only one dolphin was able to see the light. B) The male dolphin received more rewards. C) Both dolphins were put in the same tank.
D) The lever was beyond the dolphins’ reach.
Questions 22 to 25 are based on the conversation you have just heard.
22. A) In a botanical garden. B) In a lecture room. C) In a resort town.
D) On a cattle farm.
23. A) It is an ideal place for people to retire to. B) It is at the centre of the fashion industry. C) It remains very attractive with its mineral waters.
D) It has kept many traditions from Victorian times.
24. A) It was named after a land owner in the old days. B) It is located in the eastern part of Harrogate. C) It is protected as parkland by a special law.
D) It will be used as a centre for athletic training.
25. A) The beautiful flowers. B) The refreshing air. C) The mineral waters.
D) The vast grassland.
Section B
Passage one
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. A) He specializes for University students. B) He start specialized sinse University. C) He specialized in interpersonal relationship.
D)He specializes in interpersonal relationship.
27. A) Students who scored low standardized tests. B) Black freshmen with high standardized test scores. C) Students who are accustomed to living in dorms.
D) Black students from families with low incomes.
28. A) They at the college dorms at the end of the semester. B) They were of the university’s housing policy. C) They generally spend more time together that white pairs.
D) They broke up more often than same-race roommates.
29. A) Their racial attitudes improved. B) Their test scores rose gradually. C) They grew bored of each other.
D) They started doing similar activities.
Passage two Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. A) It will become popular gradually. B) It will change the concept of food. C) It has attracted worldwide attention.
D) It can help solve global flood crises.
31. A) It has been increased over the years. B) It has been drastically cut by NASA. C) It is still far from being sufficient.
D) It comes regularly from its donors.
32. A) They are less healthy than we expected. B) They are not as expensive as believe. C) They are more nutritious and delicious.
D) They are not as natural as we believed.
Passage Three Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. A) He has better memories of childhood. B) He was accused of family violence. C) He is a habitual criminal.
D) He was wrongly imprisoned.
34. A) The jury’s prejudice against his race. B) The evidence found at the crime scene. C) The two victims’ identification.
D) The testimony of his two friends.
35. A) The US judicial system has much room for improvement. B) Frightened victims can rarely make correct identification. C) Eyewitnesses are often misled by the layer’s questions.
D) Many factors influence the accuracy of witness testimony.
Section C About 700,000 children in Mexico dropped out of school last year as recession-stricken families pushed kids to work, and a weak economic recovery will allow only a (36)_________improvement in the drop-out rate in 2010, a top education (37) _________said. Mexico’s economy suffered more than any other in Latin America last year, (38) _________an estimated 7 percent due to a (39) _________in U.S. demand for Mexican exports such as cars. The (40) _________led to a 4 percent increase in the number of kids who left (41) _________or middle school in 2009, said Juan de Dios Castro, who (42) _________the nation’s adult education program and keeps a close watch on drop-out rates.
“(43) _________rose and that is a factor that makes our job more difficult.” Castro told Reuters in an interview earlier this month.
(44)___________________________________________________________________________________________________.As a result, drop-out rates will not improve much, Castro said. “There will be some improvement, but not significant,” Castro said.
(45)__________________________________________________________________________________________________. And children often sell candy and crafts in the streets or word in restaurants.
(46)___________________________________________________________________________________________________. Mexico’s politicians have resisted mending the country’s tax, energy and labor laws for decades, leaving its economy behind countries such as Brazil and Chile.
2011年12月CET6听力
Section A
11. A) Cancel the trip to prepare for the test.
B) Review his notes once he arrives in Chicago.
C) Listen to the recorded notes while driving.
D) Prepare for the test after the wedding.
12. A) The woman will help the man remember the lines.
B) The man lacks confidence in playing the part.
C) The man hopes to change his role in the play.
D) The woman will prompt the man during the show.
13. A) Preparations for an operation. C) Arranging a bed for a patient.
B) A complicated surgical case. D) Rescuing the woman's uncle.
14. A) He is interested in improving his editing skills.
B) He is eager to be nominated the new editor.
C) He is sure to do a better job than Simon.
D) He is too busy to accept more responsibility.
15. A) He has left his position in the government.
B) He has already reached the retirement age.
C) He made a stupid decision at the cabinet meeting.
D) He has been successfully elected Prime Minister.
16. A) This year's shuttle mission is a big step in space exploration.
B) The man is well informed about the space shuttle missions.
C) The shuttle flight will be broadcast live worldwide.
D) The man is excited at the news of the shuttle flight.
17. A) At an auto rescue center. C) At a suburban garage.
B) At a car renting company. D) At a mountain camp.
18. A) He got his speakers fixed. C) He listened to some serious music
B) He went shopping with the woman. D) He bought a stereo system. Questions 19 to 21 are based on the conversation you have just heard.
19. A) Providing aid to the disabled.
B) Printing labels for manufactured goods.
C) Promoting products for manufacturers.
D) Selling products made for left-handers.
20. A) Most of them are specially made for his shop.
B) All of them are manufactured in his own plant.
C) The kitchenware in his shop is of unique design.
D) About half of them are unavailable on the market.

21. A) They specialise in one product only. C) They run chain stores in central London.
B) They have outlets throughout Britain. D) They sell by mail order only. Questions 22 to 25 are based on the conversation you have just heard.
22. A) It publishes magazines. C) It runs sales promotion campaigns.
B) It sponsors trade fairs. D) It is engaged in product design.
23. A) The ad specifications had not been given in detail.
B) The woman's company made last-minute changes.
C) The woman's company failed to make payments in time.
D) Organising the promotion was really time-consuming.
24. A) Extend the campaign to next year. C) Run another four-week campaign.
B) Cut the fee by half for this year. D) Give her a 10 percent discount.
25. A) Stop negotiating for the time being.
B) Calm down and make peace.
C) Reflect on their respective mistakes D) Improve their promotion plans.
Section B
Passage One
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. A) They look spotlessly clean throughout their lives.
B) They are looked after by animal-care organizations.
C) They sacrifice their lives for the benefit of humans.
D) They are labeled pet animals by the researchers.
27. A) They may affect the results of experiments.
B) They may behave abnormally.
C) They may breed out of control.
D) They may cause damage to the environment.
28. A) When they become escapees. C) When they get too old.
B) When they are no longer useful. D) When they become ill.
29. A) While launching animal protection campaigns, they were trapping kitchen mice.
B) While holding a burial ceremony for a pet mouse, they were killing pest mice.
C) While advocating freedom for animals, they kept their pet mouse in a cage.
D) While calling for animal rights, they allowed their kids to keep pet animals. Passage Two
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. A) They take it for granted. C) They contribute most to it.
B) They are crazy about it. D) They often find fault with it.
31. A) Heat and light. C) Historical continuity.
B) Economic prosperity. D) Tidal restlessness.
32. A) They find the city alien to them.
B) They are adventurers from all over the world.
C) They lack knowledge of the culture of the city.
D) They have difficulty surviving. Passage Three
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. A) A political debate. C) A documentary.
B) A football game. D) A murder mystery.
34. A) It enhances family relationships. C) It helps broaden one’s horizons.
B) It is a sheer waste of time. D) It is unhealthy for the viewers.
35. A) He watches TV programs only selectively.
B) He can't resist the temptation of TV either.
C) He doesn't like watching sports programs.
D) He is not a man who can keep his promise.
Section C
In the past, one of the biggest disadvantages of machines has been their inability to work on a micro-scale. For example, doctors did not have devices allowing them to go inside the human body to (36) _____ health problems or to perform (37) _____ surgery. Repair crews did not have a way of (38) _____ broken pipes located deep within a high-rise (39) _____ building. However, that's about to change. Advances in computers and biophysics have started a microminiature (超微) (40) _____that allows scientists to envision – and in some cases actually build – microscopic machines. These devices promise to (41)_____ change the way we live and work.
Micromachines already are making an impact. At Case Western Reserve University in Cleveland,Ohio, research scientists have designed a 4-inch silicon chip that holds 700 tiny (42) _____motors. At Lucas NovaSensor in Fremont, California, scientists have perfected the world's first microscopic blood-pressure sensor. Threaded through a person's blood (43) _____, the sensor can provide blood pressure readings at the valve of the heart itself.
(44) ______________________________________________________________________. Auto manufacturers, for example, are trying to use tiny devices_______________________________________________________
(45)___________________________________________________________________________. Some futurists envision nanotechnology (纳米技术) also being used to explore the deep sea in small submarines, or even to launch finger-sized rockets packed with microminiature instruments.
There is an explosion of new ideas and applications. So, (46) _____________________________
____________________________________________________________.

2011年6月CET6听力
Section A
11. A) She will give him the receipt later.
B) The man should make his own copies.
C) She has not got the man's copies ready.
D) The man forgot to make the copies for her. l2. A) She phoned Fred about the book.
B) She was late for the appointment.
C) She ran into Fred on her way here.
D) She often keeps other people waiting.
13. A) Mark is not fit to take charge of tile Student Union.
B) Mark is the best candidate for the post of chairman.
C) It won’t be easy for Mark to win the election.
D) Females are more competitive than males in elections.
14. A) It failed to arrive at its destination in time.
B) It got seriously damaged on the way.
C) It got lost at the airport in Paris.
D) It was left behind in the hotel.
15. A) Just make use of whatever information is available.
B) Put more effort into preparing for the presentation.
C) Find more relevant information for their work.
D) Simply raise the issue in their presentation.
16. A) The man has decided to choose Language Studies as his major.
B) The woman isn't interested in the psychology of language.
C) The man is still trying to sign up for the course he is interested in.
D) The woman isn't qualified to take the course the man mentioned.
17. A) They are both to blame.
B) They are both easy to please.
C) They can manage to get along.
D) They will make peace in time.
18. A) They are in desperate need of financial assistance.
B) They hope to do miracles with limited resources.
C) They want to borrow a huge sum from the bank.
D) They plan to buy out their business partners. Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.
19. A) We simply cannot help reacting instinctively that way.
B) We wish to hide our indifference to their misfortune.
C) We derive some humorous satisfaction from their misfortune.
D) We think it serves them right for being mean to other people.
20. A) They want to show their genuine sympathy.
B) They have had similar personal experiences.
C) They don't know how to cope with the situation.
D) They don't want to reveal their own frustration.
21. A) They themselves would like to do it but don't dare to.
B) It's an opportunity for relieving their tension.
C) It's a rare chance for them to see the boss lose face.
D) They have seen this many times in old films.
22. A) To irritate them. B) To teach them a lesson.
C) To relieve her feelings. D) To show her courage. Questions 23 to 25 are based on the conversation you have just heard.
23. A) Smuggling drugs into Hong Kong.
B) Having committed armed robbery.
C) Stealing a fellow passenger's bag.
D) Bringing a handgun into Hong Kong.
24. A) He said not a single word during the entire night.
B) He took away Kumar’s baggage while he was asleep.
C) He was traveling on a scholarship from Delhi University.
D) He is suspected of having dipped something in Kumar’s bag.
25. A) Give him a lift. B) Find Alfred Foster.
C) Check the passenger list. D) Search all suspicious cars. Section B Passage OneQuestions 26to28 are based on the passage you have just heard.26. A) They think travel has become a trend.B) They think travel gives them their money’s worth. C) They find many of the banks untrustworthy. D) They lack the expertise to make capital investments.27. A) Lower their prices to attract more customers.B) Introduce travel packages for young travelers. C) Design programs targeted at retired couples. D) Launch a new program of adventure trips.28. A) The role of travel agents. B) The way people travel.C) The number of last-minute booking. D) The prices of polar expedition.Passage TwoQuestions 29 to 3l are based on the passage you have just heard.29. A) The old stereotypes about men and women. B) The changing roles played by men and women- C) The division of labor between ITIer1and women. D) The widespread prejudice against women-30. A) Offer more creative and practical ideas than men. B) Ask questions that often lead to controversy. C) Speak loudly enough to attract attention. D) Raise issues on behalf of women.3l. A) To prove that she could earn her living as a gardener.B) To show that women are more hardworking than men. C) To show that women are capable of doing what men do. D) To prove that she was really irritated with her husband.Passage ThreeQuestions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.32. A) Covering major events of the day in the city. B) Reporting criminal offenses in Greenville. C) Hunting news for the daily headlines.D) Writing articles on family violence.33. A) It is a much safer place than it used to be.B) Rapes rarely occur in the downtown areas.C) Assaults often happen on school campuses.D) It has fewer violent crimes than big cities.34. A) They are a wide range of cases.B) They are very destructive.C) There has been a rise in such crimes.D) They have aroused fear among the residents.35. A) Write about something pleasant.B) Do some research on local politics.C) Offer help to crime victims.D) Work as a newspaper editor. |

Section C注意 :此部分试题请在答题卡 2上作答。In America, people are faced with more and more decisions every day, whether it's picking one of 31 ice cream (36) ______ or deciding whether and when to get married. That sounds like a great thing. But as a recent study has shown, too many choices can make us (37) ______, unhappy—even paralyzed with indecision.That's (38) ______ true when it comes to the workplace, says Barry Schwartz, an author of six books about human (39) ______. Students are graduating with a (40) _____ of skins and interests, but often find themselves (4l) ______ when it comes to choosing an ultimate career goal.In a study, Schwartz observed decision-making among college students during their (42) ______ year. Based on answers to questions regarding their job-hunting (43) ______ and career decisions, he divided the students into two groups: “maximizers” who consider every possible option, and “satisficers” who look until they find an option that is good enough.You might expect that the students (44) _____________________________________________________________________________________________________.But it turns out that's not true. Schwartz found that while maximizers ended up with better paying jobs than satisficers on average, they weren’t as happy with their decision.The reason (45) ________________________________________________________________________________________________________________________.When you look at every possible option, you tend to focus more on what was given up than what was gained. After surveying every option, (46) _______________________________________________________________________________________. |
2010年12月CET6听力
11. [A] The man is the manager of the apartment building.
[B] The woman is very good at bargaining.
[C] The woman will get the apartment refurnished. [D] The man is looking for an apartment.
12. [A] How the pictures will turn out.
[C] What the man thinks of the shots. [B] Where the botanical garden is.
[D] Why the pictures are not ready.
13. [A] There is no replacement for the handle.
[B] There is no match for the suitcase.
[C] The suitcase is not worth fixing.
[D] The suitcase can be fixed in time.
14. [A] He needs a vehicle to be used in harsh weather.
[B] He has a fairly large collection of quality trucks.
[C] He has had his truck adapted for cold temperatures. [D] He does routine truck maintenance for the woman.
15. [A] She cannot stand her boss’s bad temper.
[B] She has often been criticized by her boss.
[C] She has made up her mind to resign.
[D] She never regrets any decisions she makes.
16. [A] Look for a shirt of a more suitable color and size.
[B] Replace the shirt with one of some other material.
[C] Visit a different store for a silk or cotton shirt.
[D] Get a discount on the shirt she is going to buy.
17. [A] At a “Lost and Found”. [C] At a trade fair.
[B] At a reception desk. [D] At an exhibition.
18. [A] Repair it and move in. [C] Convert it into a hotel. [B] Pass it on to his grandson. [D] Sell it for a good price.
Questions 19 to 21 are based on the conversation you have just heard.
19. [A] Unique descriptive skills. [C] Colourful world experiences. [B] Good knowledge of readers’ tastes. [D] Careful plotting and clueing.
20. [A] A peaceful setting. [C] To be in the right mood.
[B] A spacious room. [D] To be entirely alone.
21. [A] They rely heavily on their own imagination.
[B] They have experiences similar to the characters’. [C] They look at the world in a detached manner. [D] They are overwhelmed by their own prejudices.
Questions 22 to 25 are based on the conversation you have just heard.
22. [A] Good or bad, they are there to stay. [B] Like it or not, you have to use them. [C] Believe it or not, they have survived. [D] Gain or lose, they should be modernised.
23. [A] The frequent train delays. [C]The food sold on the trains. [B] The high train ticket fares. [D] The monopoly of British Railways.
24. [A] The low efficiency of their operation. [B] Competition from other modes of transport. [C] Constant complaints from passengers. [D] The passing of the new transport act.
25. [A] They will be de-nationalised. [C] They are fast disappearing. [B] They provide worse service. [D] They lose a lot of money.
Section B
Passage One
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. [A] The whole Antarctic region will be submerged. [B] Some polar animals will soon become extinct. [C] Many coastal cities will be covered with water. [D] The earth will experience extreme weathers.
27. [A] How humans are to cope with global warming. [B] How unstable the West Antarctic ice sheet is. [C] How vulnerable the coastal cities are. [D] How polar ice impacts global weather.
28. [A] It collapsed at least once in the past 1.3 million years. [B] It sits firmly on solid rock at the bottom of the ocean. [C] It melted at temperatures a bit higher than those of today. [D] It will have little impact on sea level when it breaks up.
29. [A] The West Antarctic region was once an open ocean. [B] The West Antarctic ice sheet was about 7,000 feet thick. [C] The West Antarctic ice sheet was once floating ice. [D] The West Antarctic region used to be warmer than today.
Passage Two
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. [A] Whether we can develop social ties on the Internet. [B] Whether a deleted photo is immediately removed from the web. [C] Whether our blogs can be renewed daily. [D] Whether we can set up our own websites.
31. [A] The number of visits they receive. [C] The files they have collected. [B] The way they store data. [D] The means they use to get information.
32. [A] When the system is down. [C] When the URL is reused. [B] When new links are set up. [D] When the server is restarted.
Passage Three
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. [A] Some iced coffees have as many calories as a hot dinner. [B] Iced coffees sold by some popular chains are contaminated. [C] Drinking coffee after a meal is more likely to cause obesity. [D] Some brand-name coffees contain harmful substances.
34. [A] Have some fresh fruit. [C] Take a hot shower. [B] Exercise at the gym. [D] Eat a hot dinner.
35. [A] They could enjoy a happier family life. [B] They could greatly improve their work efficiency. [C] Many cancer cases could be prevented. [D] Many embarrassing situations could be avoided.
Section C
Psychologists are finding that hope plays a surprisingly vital role in giving people a measurable advantage in realms as (36) _____________ as academic achievement, bearing up in tough jobs and coping with (37) ______________ illness. And, by contrast, the loss of hope is turning out to be a stronger sign that a person may (38) ______________ suicide than other factors long thought to be more likely risks. “Hope has proven a powerful predictor of (39) ______________ in every study we’ve done so far,” said Dr. Charles R. Snyder, a psychologist who has devised a (40) ______________ to assess how much hope a person has.
For example, in research with 3,920 college students, Dr. Snyder and his (41) ______________ found that the level of hope among freshmen at the beginning of their first semester was a more (42) ______________ predictor of their college grades than were their S.A.T. scores or their grade point (43) ______________ in high school, the two measures most commonly used to predict college performance.
(44)”___________________________________________________________________________________________,” Dr. Snyder said. “When you compare students of equivalent intelligence and past academic achievements, what sets them apart is hope.” In devising a way to assess hope scientifically, Dr. Snyder (45)________________________ _______________________________. “That notion is not concrete enough, and it blurs two key components of hope,” Dr. Snyder said. (46)”____________________________________________________________________.”

2010年6月CET6听力
Section A
11.
A) The man failed to keep his promise. B) The woman has a poor memory. C) The man borrowed the book from the library. D) The woman does not need the book any more.
12.
A) The woman is making too big a fuss about her condition. B) Fatigue is a typical symptom of lack of exercise. C) The woman should spend more time outdoors. D) People tend to work longer hours with artificial lighting.
13.
A) The printing on her T-shirt has faded. B) It is not in fashion to have a logo on a T-shirt. C) She regrets having bought one of the T-shirts. D) It is not a good idea to buy the T-shirt.
14.
A) He regrets having published the article. B) Most readers do not share his viewpoints. C) Not many people have read his article. D) The woman is only trying to console him.
15.
A) Leave Daisy alone for the time being. B) Go see Daisy immediately. C) Apologize to Daisy again by phone. D) Buy Daisy a new notebook.
16.
A) Batteries. B) Garden tools. C) Cameras. D) Light bulbs.
17.
A) The speakers will watch the game together. B) The woman feels lucky to have got a ticket. C) The man plays center on the basketball team. D) The man can get the ticket at its original price.
18.
A) The speakers will dress formally for the concert. B) The man will return home before going to the concert. C) It is the first time the speakers are attending a concert. D) The woman is going to buy a new dress for the concert.
Questions 19 to 21 are based on the conversation you have just heard.
19.
A) He wants to sign a long-term contract. B) He is good at both language and literature. C) He prefers teaching to administrative work. D) He is undecided as to which job to go for.
20.
A) They hate exams. B) The all plan to study in Cambridge. C) They are all adults. D) They are going to work in companies.
21.
A) Difficult but rewarding. B) Varied and interesting. C) Time-consuming and tiring. D) Demanding and frustrating.
Questions 22 to 25 are based on the conversation you have just heard.
22.
A) Interviewing a moving star. B) Discussing teenage role models. C) Hosting a television show. D) Reviewing a new biography.
23.
A) He lost his mother. B) He was unhappy in California. C) He missed his aunt. D) He had to attend school there.
24.
A) He delivered public speeches. B) He got seriously into acting. C) He hosted talk shows on TV. D) He played a role in East of Eden.
25.
A) He made numerous popular movies. B) He has long been a legendary figure. C) He was best at acting in Hollywood tragedies. D) He was the most successful actor of his time.
Section B
Passage One
26.
A) It carried passengers leaving an island. B) A terrorist forced it to land on Tenerife. C) It crashed when it was circling to land. D) 18 of its passengers survived the crash.
27.
A) He was kidnapped eight months ago. B) He failed in his negotiations with the Africans. C) He was assassinated in Central Africa. D) He lost lots of money in his African business.
28.
A) The management and union representatives reached an agreement. B) The workers' pay was raised and their working hours were shortened. C) The trade union gave up its demand. D) The workers on strike were all fired.
29.
A) Sunny. B) Rainy. C) Windy. D) Cloudy.
Passage Two
30.
A) Some of them had once experienced an earthquake. B) Most of them lacked interest in the subject. C) Very few of them knew much about geology. D) A couple of them had listened to a similar speech before.
31.
A) By reflecting on Americans' previous failures in predicting earthquakes. B) By noting where the most severe earthquake in U. S. history occurred. C) By describing the destructive power of earthquakes. D) By explaining some essential geological principles.
32.
A) Interrupt him whenever he detected a mistake. B) Focus on the accuracy of the language he used. C) Stop him when he had difficulty understanding. D) Write down any points where he could improve.
Passage Three
33.
A) It was invented by a group of language experts in the year of 1887. B) It is a language that has its origin in ancient Polish. C) It was created to promote economic globalization. D) It is a tool of communication among speakers of different languages.
34.
A) It aims to make Esperanto a working language in the U. N. B) It has increased its popularity with the help of the media. C) It has encountered increasingly tougher challenges. D) It has supporters from many countries in the world.
35.
A) It is used by a number of influential science journals. B) It is widely taught at schools and in universities. C) It has aroused the interest of many young learners. D) It has had a greater impact than in any other country.
Section C George Herbert Mead said that humans are talked into humanity. He meant that we gain personal identity as we communicate with others. In the earliest years of our lives, our parents tell us who we are. "You're (36) ______." "You're so strong." We first see ourselves through the eyes of others, so their messages form important (37) ______ of our self-concepts. Later we interact with teachers, friends, (38) ______ partners, and co-workers who communicate their views of us.Thus, how we see ourselves (39) ______ the views of us that others communicate. The (40) ______ connection between identity and communication is (41) ______ evident in children who are (42) ______ of human contact. Case studies of children who were isolated from others reveal that they lack a firm self-concept, and their mental and psychological development is severely (43) ______ by lack of language. Communication with others not only affects our sense of identity but also directly influences our physical and emotional well-being. Consistently, (44) ________________________________________________. People who lack close friends have greater levels of anxiety and depression than people who are close to others. (45) ________________________________________________. The conclusion was that social isolation is statistically as dangerous as high blood pressure, smoking and obesity. Many doctors and researchers believe that (46) ___________________________
____________________________________.

2009年12月CET6听力
Section A
11. A) They would rather travel around than stay at home.
B) They prefer to carry cash when traveling abroad.
C) They usually carry many things around with them.
D) They don’t like to spend much money on traveling.
12. A) The selection process was a little unfair.
B) He had long dreamed of the dean’s position.
C) Rod was eliminated in the selection process.
D) Rod was in charge of the admissions office.
13. A) Applause encourages the singer.
B) She regrets paying for the concert.
C) Almost everyone loves pop music.
D) The concert is very impressive.
14. A) They have known each other since their schooldays.
B) They were both chairpersons of the Students’ Union.
C) They have been in close touch by email.
D) They are going to hold a reunion party.
15. A) Cook their dinner.
B) Rest for a while.
C) Get their car fixed.
D) Stop for the night.
16. A) Newly-launched products.
B) Consumer preferences.
C) Survey results.
D) Survey methods.
17. A) He would rather the woman didn’t buy the blouse.
B) The woman needs blouses in the colors of a rainbow.
C) The information in the catalog is not always reliable.
D) He thinks the blue blouse is better than the red one.
18. A) The course is open to all next semester.
B) The notice may not be reliable.
C) The woman has not told the truth.
D) He will drop his course in marketing.
Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.
19. A) A director of a sales department.
B) A manager at a computer store.
C) A sales clerk at a shopping center.
D) An accountant of a computer firm.
20. A) Handling customer complaints.
B) Recruiting and training new staff.
C) Dispatching ordered goods on time.
D) Developing computer programs.
21. A) She likes something more challenging.
B) She likes to be nearer to her parents.
C) She wants to have a better-paid job.
D) She wants to be with her husband.
22. A) Right away.
B) In two months.
C) Early next month.
D) In a couple of days.
Questions 23 to 25 are based on the conversation you have just heard.
23. A) It will face challenges unprecedented in its history.
B) It is a resolute advocate of the anti-global movement.
C) It is bound to regain its full glory of a hundred years ago.
D) It will be a major economic power by the mid-21st century.
24. A) The lack of overall urban planning.
B) The huge gap between the haves and have-nots.
C) The inadequate supply of water and electricity.
D) The shortage of hi-tech personnel.
25. A) They attach great importance to education.
B) They are able to grasp growth opportunities.
C) They are good at learning from other nations.
D) They have made use of advanced technologies.
Section B
Passage One
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. A) She taught chemistry and microbiology courses in a college.
B) She gave lectures on how to become a public speaker.
C) She helped families move away from industrial polluters.
D) She engaged in field research on environmental pollution.
27. A) The job restricted her from revealing her findings.
B) The job posed a potential threat to her health.
C) She found the working conditions frustrating.
D) She was offered a better job in a minority community.
28. A) Some giant industrial polluters have gone out of business.
B) More environmental organizations have appeared.
C) Many toxic sites in America have been cleaned up.
D) More branches of her company have been set up.
29. A) Her widespread influence among members of Congress.
B) Her ability to communicate through public speaking.
C) Her rigorous training in delivering eloquent speeches.
D) Her lifelong commitment to domestic and global issues.
Passage Two
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. A) The fierce competition in the market.
B) The growing necessity of staff training.
C) The accelerated pace of globalisation.
D) The urgent need of a diverse workforce.
31. A) Gain a deep understanding of their own culture.
B) Take courses of foreign languages and cultures.
C) Share the experiences of people from other cultures.
D) Participate in international exchange programmes.
32. A) Reflective thinking is becoming critical.
B) Labor market is getting globalised.
C) Knowing a foreign language is essential.
D) Globalisation will eliminate many jobs.
Passage Three
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. A) Red-haired women were regarded as more reliable.
B) Brown-haired women were rated as more capable.
C) Golden-haired women were considered attractive.
D) Black-haired women were judged to be intelligent.
34. A) They are smart and eloquent.
B) They are ambitious and arrogant.
C) They are shrewd and dishonest.
D) They are wealthy and industrious.
35. A) They force people to follow the cultural mainstream.
B) They exaggerate the roles of certain groups of people.
C) They emphasize diversity at the expense of uniformity.
D) They hinder our perception of individual differences.
Section C
The ancient Greeks developed basic memory systems called mnemonics. The name is from their Goddess of memory “Mnemosyne”. In the ancient world, a trained memory was an ___37____ asset, particularly in public life. There were no devices for taking notes, and early Greek orators(演说家) delivered long speeches with great because they learned the speeches using mnemonic systems.
The Greeks discovered that human memory is an associative process—that it works by linking things together. For example, think of an apple. The your brain registers the word “apple”, it the shape, color, taste, smell and of that fruit. All these things are associated in your memory with the word “apple”.
. An example could be when you think about a lecture you have had. This could trigger a memory about what you’re talking about through that lecture, which can then trigger another memory.
. An example given on a website I was looking at follows: Do you remember the shape of Austria, Canada, Belgium, or Germany? Probably not. What about Italy, though? . You made an association with something already known, the shape of a boot, and Italy’s shape could not be forgotten once you had made the association.

2009年6月CET6听力
Section A 11. A.Fred forgot to call him last night about the camping trip. B.He is not going to lend his sleeping bag to Fred. C.He has not seen Fred at the gym for sometime. D.Fred may have borrowed a sleeping bag from someone else. 12. A.Summer has become hotter in recent years. B.It will cool down a bit over the weekend. C.Swimming in a pool has a relaxing effect. D.He hopes the weather forecast is accurate. 13. A.Taking a picture of Prof. Brown. B.Commenting on an oil-painting. C.Hosting a TV program. D.Staging a performance. 14. A.She can help the man take care of the plants. B.Most plants grow better in direct sunlight. C.The plants need to be watered frequently. D.The plants should be placed in a shady spot. 15. A.Change to a more exciting channel. B.See the movie some other time. C.Go to bed early. D.Stay up till eleven. 16. A.Both of them are laymen of modern art. B.She has beamed to appreciate modem sculptures. C.Italian artists’ works are difficult to understand. D.Modern artists are generally considered weird. 17. A.They seem satisfied with what they have done. B.They have called all club members to contribute. C.They think the day can be called a memorable one. D.They find it hard to raise money for the hospital. 18. A.The man shouldn’t hesitate to take the course. B.The man should talk with the professor first. C.The course isn’t open to undergraduates. D.The course will require a lot of reading. Questions 19 to 21 are based on the conversation you have just heard. 19. A.Current trends in economic development. B.Domestic issues of general social concern. C.Stories about Britain’s relations with other nations. D.Conflicts and compromises among political parties. 20. A.Based on the poll of public opinions. B.By interviewing people who file complaints. C.By analyzing the domestic and international situation. D.Based on public expectations and editors’ judgment. 21. A.Underlying rules of editing. B.Practical experience. C.Audience’s feedback. D.Professional qualifications. Questions 22 to 25 are based on the conversation you have just heard. 22. A.The average life span was less than 50 years. B.It was very common for them to have 12 children. C.They retired from work much earlier than today. D.They were quite optimistic about their future. 23. A.Get ready for ecological changes. B.Adapt to the new environment. C.Learn to use new technology. D.Explore ways to stay young. 24. A.When all women go out to work. B.When family planning is enforced.. C.When a world government is set up. D.When all people become wealthier. 25. A.Eliminate poverty and injustice. B.Migrate to other planets. C.Control the environment.
D.Find inexhaustible resources.
Section B
Passage One
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard. 26. A.To help young people improve their driving skills. B.To alert teenagers to the dangers of reckless driving. C.To teach young people road manners through videotapes. D.To show teens the penalties imposed on careless drivers. 27. A.Road accidents. B.Street violence. C.Drug abuse. D.Lung cancer. 28. A.It has changed teens’ way of life. B.It has made teens feel like adults. C.It has accomplished its objective. D.It has been supported by parents.
Passage Two
Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard. 29. A.Customers may get addicted to the smells. B.Customers may be misled by the smells. C.It hides the defects of certain goods. D.It gives rise to unfair competition. 30. A.Flexible. B.Critical. C.Supportive. D.Cautious. 31. A.The flower scent stimulated people’s desire to buy. B.Stronger smells had greater effects on consumers. C.Most shoppers hated the small the shoe store. D.84% of the customers were unaware of the smells.
Passage Three
Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard. 32. A.A goods train hit a bus carrying many passengers. B.Two passenger trains crashed into each other. C.A passenger train collided with a goods train. D.An express train was derailed when hit by a bomb. 33. A.The rescue operations have not been very effective. B.More than 300 injured passengers were hospitalized. C.The cause of the tragic accident remains unknown. D.The exact casualty figures are not yet available. 34. A.There was a bomb scare. B.There was a terrorist attack. C.A fire alarm was set off by mistake. D.50 pounds of explosives were found. 35. A.Follow policemen’s directions. B.Keep an eye weather. C.Avoid snow-covered roads. D.Drive with special care.
Section C English is the leading international language. In different countries around the globe, English is acquired as the mother (36) ________, in others it’s used as a second language. Some nations use English as their (37) ________ language, performing the function of (38) ________; in others it’s used as an international language for business, (39) ________ and industry. What factors and forces have led to the (40) ________ of English? Why is English now considered to be so prestigious that, across the globe, individuals and societies feel (41) ________ if they do not have (42) ________ in this language? How has English changed through 1,500 Years? These are some of the questions that you (43) ________ when you study English. You also examine the immense variability of English and (44) ________. You develop in-depth knowledge of the intricate structure of the language. Why do some non-native speakers of English claim that it’s a difficult language to learn, while (45) ________? At the University of Sussex, you are introduced to the nature and grammar of English in all aspects. This involves the study of sound structures, the formation of words, the sequencing words and the construction of meaning, as well as examination of the theories explaining the aspects of English usage. (46) ________, which are raised by studying how speakers and writers employ English for a wide variety of purposes.

2008年12月听力
Section A 11. A) He is quite easy to recognize. B) He is an outstanding speaker. C) He looks like a movie star. D) He looks young for his age. 12. A)Consult her dancing teacher B)Take a more interesting class C)Continue her dancing class D)Improve her dancing skills 13. A)The man did not believe what the woman said B)The man accompanied the woman to the hospital C)The woman may be suffering from repetitive strain injury D)The woman may not have followed the doctor’s instructions 14. A)They are not in style any more B)They have cost him far too much C)They no longer suit his eyesight D) They should be cleaned regularly
15. A)He spilled his drink onto the floor
B)He has just finished wiping the floor
C)He was caught in a shower on his way home
D)He rushed out of the bath to answer the phone
16. A)Fixing some furniture B)Repairing the toy train
C)Reading the instructions D)Assembling the bookcase
17. A)Urge Jenny to spend more time on study
B)Help Jenny to prepare for the coming exams C)Act towards Jenny in a more sensible way
D)Send Jenny to a volleyball training center
18. A)The building of the dam needs a large budget
B)The proposed site is near the residential area C)The local people feel insecure about the dam
D)The dam poses a threat to the local environment Question19 to21 are based on the conversation you have just heard
19. A)It saw the end of its booming years worldwide
B)Its production and sales reached record levels. C)It became popular in some foreign countries
D)Its domestic market started to shrink rapidly.
20. A)They cost less. B)They tasted better.
C)They were in fashion. D)They were widely advertised. 21. A)It is sure to fluctuate. B)It is bound to revive. C)It will remain basically stable. D)It will see no more monopoly Question 22 to 25 are based on the conversation you have just heard.
22. A)Organising protests B)Recruiting members
C)Acting as its spokesman. D)Saving endangered animals. 23. A)Anti-animal-abuse demonstrations B)Surveying the Atlantic Ocean floor C)Anti-nuclear campaigns D)Removing industrial waste.
24. A)By harassing them. B)By appealing to the public
C)By taking legal action. D)By resorting to force. 25. A)Doubtful B)Reserved C)Indifferent D)Supportive Section B Passage One
26. A)The air becomes still. B)The air pressure is low.
C)The clouds block the sun. D)The sky appears brighter.
27. A)Ancient people were better at foretelling the weather.
B)Sailors’ sayings about the weather are unreliable. C)People knew long ago how to predict the weather.
D)It was easier to forecast the weather in the old days.
28 A)Weather forecast is getting more accurate today.
B)People can predict the weather by their senses C)Who are the real experts in weather forecast.
D)Weather changes affect people’s life remarkably Passage Two
29. A)They often feel insecure about their jobs.
B)They are unable to decide what to do first. C)They are incompetent to fulfill their responsibilities.
D)They feel burdened with numerous tasks every day
30. A)Analyze them rationally. B)Draw a detailed to-do list.
C)Turn to others for help. D)Handle them one by one.
31. A)They have accomplished little.
B)They feel utterly exhausted. C)They have worked out a way to relax.
D)They no longer feel any sense of guilt. Passage Three
32. A)Their performance may improve.
B)Their immune system may be reinforced
C)Their blood pressure may rise all of a sudden.
D)Their physical development may be enhanced.
33. A)Improved mental functioning
B)Increased susceptibility to disease C)Speeding up of blood circulation
D)Reduction of stress-related hormones
34. A)Pretend to be in better shape.
B)Have more physical exercise . C)Turn more often to friends for help
D)Pay more attention to bodily sensations.
35. A)Different approaches to coping with stress.
B)Various causes for serious health problems. C)The relationship between stress and illness.
D)New findings of medical research on stress. Section C One of the most common images of an advanced, Western-style culture is that of a busy, traffic-filled city. Since their first(36)_________on American roadways, automobiles have become a(37)__________of progress, a source of thousands of jobs, and an almost inalienable right for citizens’ personal freedom of movement. In recent(38)_________, our “love affair” with the car is being(39)___________ directly to the developing world, and it is increasingly(40)________ that this transfer is leading to disaster. America’s almost complete dependence on automobiles has been a terrible mistake. As late as the 1950s, a large (41)_____________of the American public used mass transit. A (42)__________ of public policy decisions and corporate scheming saw to it that countless (43)___________and efficient urban streetcar and intra-city rail systems were dismantled (拆除)。 (44)____________. Our lives have been planned along a road grid-homes far from work, shopping far from everything, with ugly stretches of concrete and blacktop in between. Developing countries are copying Western-style transportation systems down to the last detail. (45)________. Pollution control measures are either not strict or nonexistent, leading to choking clouds of smog. Gasoline still contains lead, which is extremely poisonous to humans.(46)_____________. In addition to pollution and traffic jams, auto safety is a critical issue in developing nations.

2008年6月听力
Section A
11. A) The man might be able to play in the World Cup. B) The man’s football career seems to be at an end. C) The man was operated on a few weeks ago. D) The man is a fan of world-famous football players.
12. A) Work out a plan to tighten his budget B) Find out the opening hours of the cafeteria. C) Apply for a senior position in the restaurant. D) Solve his problem by doing a part-time job.
13. A) A financial burden. C) A real nuisance. B) A good companion D) A well-trained pet.
14. A) The errors will be corrected soon. C) The computing system is too complex. B) The woman was mistaken herself. D) He has called the woman several times.
15. A) He needs help to retrieve his files. C) He needs some time to polish his paper. B) He has to type his paper once more. D) He will be away for a two-week conference.
16. A) They might have to change their plan. B) He has got everything set for their trip. C) He has a heavier workload than the woman. D) They could stay in the mountains until June 8.
17. A) They have wait a month to apply for a student loan. B) They can find the application forms in the brochure. C) They are not eligible for a student loan. D) They are not late for a loan application.
18. A) New laws are yet to be made to reduce pollutant release. B) Pollution has attracted little attention from the public. C) The quality of air will surely change for the better. D) It’ll take years to bring air pollution under control.
Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.
19. A) Enormous size of its stores. C) Its appealing surroundings. B) Numerous varieties of food. D) Its rich and colorful history.
20. A) An ancient building. C) An Egyptian museum. B) A world of antiques. D) An Egyptian Memorial.
21. A) Its power bill reaches $9 million a year. B) It sells thousands of light bulbs a day. C) It supplies power to a nearby town. D) It generates 70% of the electricity it uses.
22. A) 11,500 C) 250,000 B) 30,000 D) 300,000
Questions 23 to 25 are based on the conversation you have just heard.
23. A) Transferring to another department. C) Thinking about doing a different job. B) Studying accounting at a university D) Making preparation for her wedding.
24. A) She has finally got a promotion and a pay raise. B) She has got a satisfactory job in another company. C) She could at last leave the accounting department. D) She managed to keep her position in the company.
25. A) He and Andrea have proved to be a perfect match. B) He changed his mind about marriage unexpectedly. C) He declared that he would remain single all his life. D) He would marry Andrea even without meeting her.
Section B
Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some question. Both the passage and the question will be spoken only once.. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre.
Passage One
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26.A) They are motorcycles designated for water sports. B) They are speedy boats restricted in narrow waterways. C) They are becoming an efficient form of water transportation. D) They are getting more popular as a means or water recreation.
27.A) Waterscooter operators’ lack of experience. B) Vacationers’ disregard of water safety rules. C) Overloading of small boats and other craft. D) Carelessness of people boating along the shore.
28.A) They scare whales to death. C) They discharge toxic emissions. B)They produce too much noise. D) They endanger lots of water life.
29.A) Expand operating areas. C) Limit the use of waterscooters. B) Restrict operating hours. D) Enforce necessary regulations.
Passage Two
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30.A) They are stable. C) They are strained. C) They are close. D) They are changing.
31.A) They are fully occupied with their own business. B) Not many of them stay in the same place for long. C) Not many of them can win trust from their neighbors. D) They attach less importance to interpersonal relations.
32.A) Count on each other for help. C) Keep a friendly distance. B) Give each other a cold shoulder. D) Build a fence between them.
Passage Three
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33.A) It may produce an increasing number of idle youngsters. B) It may affect the quality of higher education in America. C) It may cause many schools to go out of operation. D) It may lead to a lack of properly educated workers.
34.A)It is less serious in cities than in rural areas. B)It affects both junior and senior high schools. C)It results from a worsening economic climate.
D)It is a new challenge facing American educators.
35. A)Allowing them to choose their favorite teachers. B)Creating a more relaxed learning environment. C)Rewarding excellent academic performance. D)Helping them to develop better study habits.
Section C Compound Dictation I'm interested in the criminal justice system of our country. It seems to me that something has to be done if we’re to (36) ___ as a country. I certainly don't know what the answers to our problems are. Things certainly get (37) ____in a hurry when you get into them. But I wonder if something couldn't be done to deal with some of these problems.
One thing I'm concerned about is our practice of putting (38) _____ in jail who haven't harmed anyone. Why not work out some system (39) _____ they can pay back the debts they owe society instead of (40) ___ another debt by going to prison, and of course, coming under the (41) ____of hardened criminals? I'm also concerned about the short prison sentences people are (42) ______ for serious crimes. Of course, one alternative to this is to (43) ______ capital punishment, but I'm not sure I would be for that. I'm not sure it's right to take an eye for eye. (44) _____. I also think we must do something about the insanity plea. In my opinion, anyone who takes another person’s life intentionally is insane; however, (45) _____. It’s sad, of course, that a person may have to spend the rest of his life, or (46) ______.

2007年12月听力
Section A
11. A) Proceed in his own way.
B) Stick to the original plan. C) Compromise with his colleague.
D) Try to change his colleague’s mind.
12. A) Mary has a keen eye for style.
B) Nancy regrets buying the dress. C) Nancy and Mary went shopping together in Rome.
D) Nancy and Mary like to follow the latest fashion.
13. A) Wash the dishes.
B) Go to the theatre. C) Pick up George and Martha.
D) Take her daughter to hospital.
14. A) She enjoys making up stories about other people.
B) She can never keep anything to herself for long. C) She is eager to share news with the woman.
D) She is the best informed woman in town.
15. A) A car dealer.
B) A mechanic
C) A driving examiner.
D) A technical consultant.
16. A) The shopping mall has been deserted recently.
B) Shoppers can only find good stores in the mall. C) Lots of people moved out of the downtown area.
D) There isn’t much business downtown nowadays.
17. A) He will help the woman with her reading.
B) The lounge is not a place for him to study in. C) He feels sleepy whenever he tries to study.
D) A cozy place is rather hard to find on campus.
18. A) To protect her from getting scratches.
B) To help relieve her of the pain. C) To prevent mosquito bites.
D) To avoid getting sunburnt.
Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.
19. A) In a studio.
B) In a clothing store. C) At a beach resort
D) At a fashion show
20. A) To live there permanently.
B) To stay there for half a year. C) To find a better job to support herself.
D) To sell leather goods for a British company.
21. A) Designing fashion items for several companies. B) Modeling for a world-famous Italian company. C) Working as an employee for Ferragamo.
D) Serving as a sales agent for Burberrys.
22. A) It has seen a steady decline in its profits.
B) It has become much more competitive. C) It has lost many customers to foreign companies.
D) It has attracted lot more designers from abroad.
23. A) It helps her to attract more public attention.
B) It improves her chance of getting promoted. C) It strengthens her relationship with students.
D) It enables her to understand people better.
24. A) Passively. B) Positively. C) Skeptically. D) Sensitively.
25. A) It keeps haunting her day and night.
B) Her teaching was somewhat affected by it. C) It vanishes the moment she steps into her role.
D) Her mind goes blank once she gets on the stage.
Section B
Passage One
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. A) To win over the majority of passengers from airlines in twenty years. B) To reform railroad management in western European countries. C) To electrify the railway lines between major European cities. D) To set up an express train network throughout Europe.
27. A) Major European airliner will go bankrupt. B) Europeans will pay much less for traveling. C) Traveling time by train between major European cities will be cut by half. D) Trains will become the safest and most efficient means of travel in Europe.
28. A) Train travel will prove much more comfortable than air travel. B) Passengers will feel much safer on board a train than on a plane. C) Rail transport will be environmentally friendlier than air transport. D) Traveling by train may be as quick as, or even quicker than, by air.
29. A) In 1981.
B) In 1989. C) In 1990. D) In 2000.
Passage Two
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. A) There can be no speedy recovery for mental patients. B) Approaches to healing patients are essentially the same. C) The mind and body should be taken as an integral whole. D) There is no clear division of labor in the medical profession.
31. A) A doctor’s fame strengthens the patients’ faith in them. B) Abuse of medicines is widespread in many urban hospitals. C) One third of the patients depend on harmless substances for cure. D) A patient’s expectations of a drug have an effect on their recovery.
32. A) Expensive drugs may not prove the most effective. B) The workings of the mind may help patients recover. C) Doctors often exaggerate the effect of their remedies. D) Most illnesses can be cured without medication.
Passage Three
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. A) Enjoying strong feelings and emotions.
B) Defying all dangers when they have to. C) Being fond of making sensational news.
D) Dreaming of becoming famous one day.
34. A) Working in an emergency room.
B) Watching horror movies. C) Listening to rock music.
D) Doing daily routines.
35. A) A rock climber. B) A psychologist.
C) A resident doctor.
D) A career consultant.
Section C If you’re like most people, you’ve indulged in fake listening many times. You go to history class, sit in the third row, and look (36) ________ at the instructor as she speaks. But your mind is far away, (37) _______ in the clouds of pleasant daydreams. (38) ________ you come back to earth: the instructor writes an important term on the chalkboard, and you (39) _______ copy it in your notebook. Every once in a while the instructor makes a (40) _________ remark, causing others in the class to laugh. You smile politely, pretending that you’ve heard the remark and found it mildly (41) ___________. You have a vague sense of (42) ___________ that you aren’t paying close attention, but you tell yourself that any (43) ________ you miss can be picked up from a friend’s notes. Besides, (44) _______________________. So back you go into your private little world. Only later do you realize you’ve missed important information for a test.
Fake listening may be easily exposed, since many speakers are sensitive to facial cues and can tell if you’re merely pretending to listen. (45) ________________________.
Even if you’re not exposed, there’s another reason to avoid fakery; it’s easy for this behavior to become a habit. For some people, the habit is so deeply rooted that (46) _________________. As a result, they miss lots of valuable information.

2007年6月听力
Section A
11. A) Surfing the net.
B) Watching a talk show.
C) Packing a birthday gift.
D) Shopping at a jewelry store.
12. A) He enjoys finding fault with exams.
B) He is sure of his success in the exam.
C) He doesn’t know if he can do well in the exam.
D) He used to get straight A’s in the exams he took.
13. A) The man is generous with his good comments on people.
B) The woman is unsure if there will be peace in the world.
C) The woman is doubtful about newspaper stories.
D) The man is quite optimistic about human nature.
14. A) Study for some profession.
B) Attend a medical school.
C) Stay in business.
D) Sell his shop.
15. A) More money.
B) Fair treatment.
C) A college education.
D) Shorter work hours.
16. A) She was exhausted from her trip.
B) She missed the comforts of home.
C) She was impressed by Mexican food.
D) She will not go to Mexico again.
17. A) Cheer herself up a bit.
B) Find a more suitable job.
C) Seek professional advice.
D) Take a psychology course.
18. A) He dresses more formally now.
B) What he wears does not match his position.
C) He has ignored his friends since graduation.
D) He failed to do well at college.
Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.
19. A) To go sightseeing.
B) To have meetings.
C) To promote a new champagne.
D) To join in a training program.
20. A) It can reduce the number of passenger complaints.
B) It can make air travel more entertaining.
C) It can cut down the expenses for air travel.
D) It can lessen the discomfort caused by air travel.
21. A) Took balanced meals with champagne.
B) Ate vegetables and fruit only.
C) Refrained from fish or meat.
D) Avoided eating rich food.
22. A) Many of them found it difficult to exercise on a plane.
B) Many of them were concerned with their well-being.
C) Not many of them chose to do what she did.
D) Not many of them understood the program.
Questions 23 to 25 are based on the conversation you have just heard.
23. A) At a fair.
B) At a cafeteria.
C) In a computer lab.
D) In a shopping mall.
24. A) The latest computer technology.
B) The organizing of an exhibition.
C) The purchasing of some equipment.
D) The dramatic changes in the job market.
25. A) Data collection.
B) Training consultancy.
C) Corporate management.
D) Information processing.
Section B
Passage One
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. A) Improve themselves.
B) Get rid of empty dreams.
C) Follow the cultural tradition.
D) Attempt something impossible.
27. A) By finding sufficient support for implementation.
B) By taking into account their own ability to change.
C) By constantly keeping in mind their ultimate goals.
D) By making detailed plans and carrying them out.
28. A) To show people how to get their lives back to normal.
B) To show how difficult it is for people to lose weight.
C) To remind people to check the calories on food bags.
D) To illustrate how easily people abandon their goals.
Passage Two
Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.
29. A) Michael’s parents got divorced.
B) Karen was adopted by Ray Anderson.
C) Karen’s mother died in a car accident.
D) A truck driver lost his life in a collision.
30. A) He ran a red light and collided with a truck.
B) He sacrificed his life to save a baby girl.
C) He was killed instantly in a burning car.
D) He got married to Karen’s mother.
31. A) The reported hero turned out to be his father.
B) He did not understand his father till too late.
C) Such misfortune should have fallen on him.
D) It reminded him of his miserable childhood.
Passage Three
Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.
32. A) Germany.
B) Japan.
C) The U.S.
D) The U.K.
33. A) By doing odd jobs at weekends.
B) By working long hours every day.
C) By putting in more hours each week.
D) By taking shorter vacations each year.
34. A) To combat competition and raise productivity.
B) To provide them with more job opportunities.
C) To help them maintain their living standard.
D) To prevent them from holding a second job.
35. A) Change their jobs.
B) Earn more money.
C) Reduce their working hours.
D) Strengthen the government’s role.
Section C
Nursing, as a typically female profession, must deal constantly with the false impression that nurses are there to wait on the physician. As nurses, we are (36) ________ to provide nursing care only. We do not have any legal or moral (37) ________ to any physician. We provide health teaching, (38) ________ physical as well as emotional problems, (39) ________ patient-related services, and make all of our nursing decisions based upon what is best or suitable for the patient. If, in any (40) ________, we feel that a physician’s order is (41) ________ or unsafe, we have a legal (42) ________ to question that order or refuse to carry it out.
Nursing is not a nine-to-five job with every weekend off. All nurses are aware of that before they enter the profession. The emotional and physical stress. However, that occurs due to odd working hours is a (43) ________ reason for a lot of the career dissatisfaction. (44) ________________________________. That disturbs our personal lives, disrupts our sleeping and eating habits, and isolates us from everything except job-related friends and activities.
The quality of nursing care is being affected dramatically by these situations. (45) ________________________________. Consumers of medically related services have evidently not been affected enough yet to demand changes in our medical system. But if trends continue as predicted, (46) ________________________________.

答案
2012年6月听力答案
11. A) The injury will confine Anna to bed for quite a while.
12. C) She can get a ballet ticket for the man.
13. A) He has to do other repairs first.
14. C) Give his contribution some time later.
15. D) Tell Tony’s mother that she eats no meat.
16. B) The coverage of newspapers.
17. C) Limit the number of participants in the conference.
18. A) The apartment is still available.
19. D) to see if dolphins can communicate with each other.
20. A) Press the right-hand lever first.
21. C) Only one dolphin was able to see the light.
22. B) In a resort town.
23. D) It is an ideal place for people to retire to.
24. D) It is protected as parkland by a special law.
25. C) The beautiful flowers.
26, C. He specialized in interpersonal relationship.
27. D. Black freshman with high standardized scores
28, C. They broke up more often than same-race roommates
29, C. The racial attitudes improved.
30, A. It will help solve the global food crisis.
31, D. It is still far from being sufficient.
32, D. They are not as natural as we believed.
33, A. He was wrongly imprisoned
34, A. The two victims’ identification
35, B. Many factors influence the accuracy of witness testimony.
36. slight
37. official
38. shrinking
39. plunge
40. decline
41. primary
42. heads
43. Poverty
44. Hampered by higher taxes and weak demand for its exports, Mexico's economy is seen only partially recovering this year.
45. Mexico has historically had high drop-out rates as poor families pull kids out of school to help put food on the table,
46. The nation's drop-out problem is just the latest bad news for the long-term competitiveness of the Mexican economy.

2011年12月听力答案
11.A)Listen to the recorded notes while driving.
12.C)The man lacks confidence in playing the part.
13.A)Arranging a bed for a patient.
14.A)He is too busy to accept more responsibility.
15.C) He has left his position in the government.
16.D) The man is well informed about the space shuttle missions.
17.A) At a car renting company
18.D) He bought a stereo system
19.B) Selling products made for left-handers.
20.D) Most of them are specially made for his shop.
21.D) They sell by mail order only.
22.C)It sponsors trade fairs.
23.C)The woman's company made last-minute changes.
24.D) Cut the fee by half for this year.
25.D)Reflect on their respective mistakes.
26.D)They sacrifice their lives for the benefit of humans.
27.C) They may affect the results of experiments.
28.C) When they become escapees.
29.A)While holding a burial ceremony for a pet mouse, they were killing pest mice.
30.D) They take it for granted.
31.A) Tidal restlessness.
32.B) They are adventurers from all over the world.
33.D) A murder mystery
34.C)It is unhealthy for the viewers.
35.B) He can’t resist the temptation of T.V. either.
36. detect
37. delicate 38. identifying 39. apartment
40. revolution 41. dramatically 42. primitive 43. vessels 44. Although simple versions of miniature devices have had an impact, advanced versions are still several years away 45. that can sense when to release an airbag and how to keep engines and breaks operating efficiently 46. when scientists now think about future machines doing large and complex tasks, they’re thinking smaller than ever before
2011年6月听力答案
11、C. She has not got the man's copies ready.
12、B. She was late for the appointment.
13、C. It won't be easy for Mark to win the election.
14、A. It failed to arrive at its destination in time.
15、A. Just make use of whatever information is available.
16、D. The woman isn’t qualified to take the course the man mentioned.
17、A. They are both to blame.
18、A. They are in desperate need of financial assistance.
19、C)We derive some humorous satisfaction from their misfortune.
20、C) They don't know how to cope with the situation
21、A) They themselves would like to do it but don't dare to.
22、C) To relieve her feelings.
23、D) Bringing a handgun into Hong Kong
24、D) He is suspected of having slipped something into Kumar's bag
25、B) Find Alfred Foster.
26、B)They think travel gives them their money's worth.
27、B) The way people travel.
28、D) Launch a new program of adventure trips.
29、B) The changing roles played by men and women.
30、A) Offer more creative and practical ideas than men.
31、C) To show that women are capable of doing what men do.
32、B)Reporting criminal offenses in Greenville.
33、D)It has fewer violent crimes than big cities.
34、A) There are a wide range of cases.
35、A) Write about something pleasant.
36 flavors 37 confused 38 particularly 39 behavior 40 variety 41 overwhelmed 42 senior 43 strategies 44 who had undertaken the most exhausted search would be the most satisfied with their final decision 45 why these people feel less satisfied is that a world of possibilities may also be a world of missed opportunities. 46 a person is more acutely aware of the opportunities they had to turn down to pursue just one career.
2010年12月听力答案
11. A The man is the manager of the apartment building
12. B How the pictures will turn out.
13. C The suitcase can be fixed in time.
14. B He needs a vehicle to be used in harsh weather.
15. A She has made up her mind to resign.
16. D Replace the shirt with one of some other material.
17. D At a “Lost and Found”
18. C Convert in into a hotel
19. D Careful plotting and clueing.
20. D To be entirely alone.
21. C They look at the world in a detached manner.
22. B Like it or not, you have to use them.
23. D The monopoly of British Railways.
24. B Competition from other modes of transport.
25. D They lose a lot of money.
26. C) Many coastal cities will be covered with water.
27.B) How unstable the West Antarctic ice sheet is.
28. A)It collapsed at least once during the past 1.3 million years.
29. A) The West Antarctic region was once a open ocean.
30 B)Whether a deleted photo is immediately removed from the web.
31 B) The way they store data.
32 C) When the URL is reused.
33. A 34. B 35. C
36. Diverse 37. Tragic 38. Commit 39. Outcome 40. scale
41. Colleagues 42. Accurate 43. averages
45. Students with high hope set themselves higher goals and know how to work to attain them,
46. went beyond the simple notion that hope is merely the sense that everything will turn out all right.
47. Having hope means believing you have both the will and the way to accomplish your goals, whatever they may be.
Reading Comprehension(Reading in Depth)

2010年6月听力答案
11. A) The man failed to keep his promise.
12. C) The woman should spend more time outdoors.
13. D) It is not a good idea to buy the T-shirt.
14. B) Most readers do not share his viewpoints.
15. A) Leave Daisy alone for the time being.
16. A) Batteries.
17. D) The man can get the ticket at its original price.
18. A) The speakers will dress formally for the concert.
19. D) He is undecided as to which job to go for.
20. C) They are all adults.
21. B) Varied and interesting.
22. C) Hosting a television show.
23. A) He lost his mother.
24. B) He got seriously into acting.
25. B) He has long been a legendary figure.
26 C) It crashed when it was circling to land.
27 A) He was kidnapped eight months ago.
28 A) The management and union representatives reached an agreement.
29 B) rainy
30 C) Very few of them knew much about geology.
31 B) By noting where the most severe earthquake in U.S. history occurred.
32 C) Stop him when he had difficulty understanding.
33 D) It is a tool of communication among speakers of different languages.
34 D) It has supporters from many countries in the world.
35 D) It has had greater impact than in any other country.
36. intelligent 37. Foundations 38. Romantic 39. Reflects 40. profound
41. dramatically 42. Deprived 43. hindered
44. research shows that communicating with others promotes health, whereas social isolation is linked to stress, disease, and early death.
45. A group of researchers reveal scores of studies that trace the relationship between health and interaction with others.
46. loneliness harms the immune system, making us more vulnerable to a range of miner and major illnesses.

2009年12月听力答案
11. A) They prefer to carry cash when traveling abroad。
12. C) Rod was eliminated in the selection process。 13. A) The concert is very impressive。 14. B) They have known each other since their schooldays。 15. D) Stop for the night。 16. A) Survey results。 17. D) He would rather the woman didn’t buy the blouse。 18. C) The notice may not be reliable。 19. D) A manager at a computer store。 20. A) Handling customer complaints。 21. C) She wants to be with her husband。 22. D) Early next month。 23. B) It will be a najor economic power by the mid-21st century。 24. D) The huge gap between the haves and have-nots。 25. C) they attach great importance to education。 Section B 26. A) She engaged in field research on enviromental pollution。 27. A) The job restricted her from revealing her findings。 28. B) Many toxic sites in America have been cleaned up。 29. D) Her ability to communicate through public speaking。 30. D) The accelerated pace of globlalisation。 31. B) Gain a deep understanding of their own culture。 32. C) The labour market is getting globalised。 33. B) Brown-haired women are rated as ore capabe。 34. A) They are shrewd dishonest。 35. C) They hinder our perception of individual differences。 Section C 36. derived
37. immense 38. convenient 39. accuracy 40. largely 41. instinct 42. recalls 43. texture 44. This means that any thought about a certain subject will often bring up more memories that are related to it。 45. The associations do not have to be logical. They just have to make a good link。 46. If you remember the shape of Italy, it is because you have been told sometime that Italy is shaped like a boot。

2009年6月听力答案
11. D) Fred may have borrowed a sleeping bag from someone else.
12. B) It will cool down over the weekend.
13. C) Hosting a TV program.
14. D) The plants should be put in a shady spot.
15. C) Go to bed early.
16. B) She has learned to appreciate modern sculptures.
17. A)They seem satisfied with what they have done
18. A)The man shouldn't hesitate to take the course
19 B)Domestic issues of general social concern.
20 D)Based on public expectation
21 D) Professional qualification
22 A)Their average life span was less than 50
23 C)learn to use now technology.
24 D)When all people become wealthier
25 C)Control environment
26. B) to alert young people road manners through videotapes
27 A) road accidents
28. C) it has accomplished its objective
29 B) customers may be misled by the smells
30B)critical
31A)the flower scent stimulated people’s desire to buy
32C) a passenger trains collided with a goods train
33D) the exact casualty figures are not yet available
34 A) there was a bomb scare
35D)drive with special care
36. tongue 37. official 38. administration 39 commerce
40 spread 41 disadvantaged 42 confidence 43 investigate
44. come to understand how it is used as a symbol of both individual identity and social connection
45. infants born into English-speaking communities acquire their language before they learn to use folks and knives
46. You are encourage to develop your own individual responses to various practical and theoretical issues

2008年12月听力答案
11. A) He is quite easy to recognize.
12. C) Continue her dancing class.
13. D) The woman may not have followed the doctor’s instructions.
14. C) They no longer suit his eyesight.
15. D) He rushed out of the bath to answer the phone.
16. D) Assembling the bookcase.
17. A) Urge Jenny to spend more time on study.
18. C) The local people feel insecure about the dam.
19. B) Its production and sales reached record levels.
20. A) They cost less.
21. C) It is bound to revive.
22. A) Organising protests.
23. C) Anti-nuclear campaigns.
24. A) By harassing them.
25. D) Supportive.
26. B) The air pressure is low.
27. C) People knew long ago how to predict the weather.
28. B) People can predict the weather by their senses.
29. D) They feel burdened with numerous tasks every day.
30. B) Draw a detailed to-do list.
31. A) They have accomplished little.
32. A) Their performance may improve.
33. B) Increased susceptibility to disease.
34. D) Pay more attention to bodily sensations.
35. C) The relationship between stress and illness.
36 appearance
37 symbol
38 decades
39 exported
40 apparent
41 percentage
42 combination
43 convenient
44 Our air quality now suffers from the effects of pollutants emitted directly from our cars.
45 The problems caused by motorized vehicles in the West are often magnified in developing nations.
46 Movement in some cities comes to a virtual standstill as motorized traffic competes with bicycles and pedestrians.

2008年6月听力答案
11. D) The man is a fan of world-famous football players.
12. D) Solve his problem by doing a part-time job.
13. C) A real nuisance.
14. A) The errors will be corrected soon.
15. B) He has to type his paper once more.
16. A) They might have to change their plan.
17. D) They are not late for a loan application.
18. C) The quality of air will surely change for the better.
19. B) Numerous varieties of food.
20. B) A world of antiques.
21. D) It generates 70% of the electricity it uses.
22. B) 30,000
23. C) Thinking about doing a different job.
24. A) She has finally got a promotion and a pay raise.
25. B) He changed his mind about marriage unexpectedly.
26. D) They are getting more popular as a means of water recreation.
27. A) Water scooter operators lack of experience.
28. B) They produce too much noise.
29. D) Enforce necessary regulations.
30. D) They are changing.
31. B) Not many of them stay in the same place for long.
32. C) Keep a friendly distance.
33. D) It may lead to a lack of properly educated workers.
34. B) It affects both junior and senior high schools.
35. C) Rewarding excellent academic performance.
36. survive
37. complicated
38. offenders
39. whereby
40. incurring
41. influence
42. serving
43. restore
44. The alternative to capital punishment is longer sentences. But they would certainly cost the tax payers much money.
45. that does not mean that person isn't guilty of the crime, or that he shouldn't pay society the debt he owes.
46. a large part of it in prison for acts that he committed while not in full control of his mind.

2007年12月听力答案
11.C 12.B 13.A 14.C 15.B 16.D 17.B 18.C 19.A 20.B 21.A 22.B 23.D 24.B 25.C
Section B
26.D 27.C 28.D 29.A 30.C 31.D 32.B 33. A 34.D 35.B
Section C
36.squarely 37.floating 38.Occasionsllly 39.dutifully 40.witty 41.humorous 42.guilt 43.material
44.the instructor is talking about road construction in ancient Rome and noting could be more boring
45. Your blank expression and the faraway look in your eyes are the cues that betray you inattentiveness
46. they automatically start daydreaming when a speaker begins talking on something complex or uninteresting

2007年6月听力答案
11. A) Surfing the net.
12. B) He is sure of his success in the exam.
13. D) The man is quite optimistic about human nature.
14. C) Stay in business.
15. A) More money.
16. B) She missed the comforts of home.
17. C) Seek professional advice.
18. A) He dresses more formally now.
19. B) To have meetings.
20. D) It can lessen the discomfort caused by air travel.
21. D) Avoided eating rich food.
22. C) Not many of them chose to do what she did
23. A) At a fair.
24. C) The purchasing of some equipment.
25. B) Training consultancy.
26. A) Improve themselves.
27. D) By making detailed plans and carrying them out.
28. D) To illustrate how easily people abandon their goals.
29. B) Karen was adopted by Ray Anderson.
30. B) He sacrificed his life to save a baby girl.
31. A) The reported hero turned out to be his father.
32. B) Japan.
33. D) By taking shorter vacations each year.
34. A) To combat competition and raise productivity.
35. C) Reducing their working hours.
36. licensed
37. obligation
38. assess
39. coordinate
40. circumstance
41. inappropriate
42. responsibility
43. prime
44. It is sometimes required that we work overtime, and that we change shifts four or five times a month.
45. Most hospitals are now staffed by new graduates, as experienced nurses finally give up trying to change the system.
46. they will find that most critical hospital cares will be provided by new, inexperienced, and sometimes inadequately trained nurses.

Similar Documents

Premium Essay

Oral English Test

...2010/9/30 Oral English Test in Middle School: Current Situation and Strategies Abstract: Oral English is becoming more and more important to both teaching and learning, which requires effective methods to assess and test oral English. This essay analyzes the current situation of oral testing in middle school and focus on the eight strategies to solve the problems in oral testing. It aims at investigating students’ current study situation and work out the English language oral assessment for middle school students. Key words: oral English test current situation strategies Current situation about oral English test Usually, English teachers pay more attention on testing their students’ ability of language comprehension than language production. They often use listening or writing test forms to classify the students’ level. Students’ communicating ability is frequently ignored. In fact, language production is more difficult to study than language comprehension. Note that communicating is used in the sense of conveying information. Communicating ability really shows how well the students master the language. Oral tests can just be managed to test students’ language production as well as the communicating ability. Nowadays, more and more teachers and students aware the importance of communication. Teachers use various teaching methods to encourage their students to speak English to have real communication. They also have the aware of arranging oral tests to judge the......

Words: 2022 - Pages: 9

Free Essay

English Test

...Division of Marinduque IPIL NATIONAL HIGH SCHOOL Ipil, Santa Cruz THIRD MONTHLY TEST IN ENGLISH 7 Name: ____________________________ K:___P:__U:___ Total:_____Rating:_____ Grade/Section:______________________ Date: November 28, 2014 KNOWLEDGE A. Identify the silent letter in each of the following words. 1. plumber - ______ 6. Receipt - ______ 2. gnarl -______ 7. Psychology - ______ 3. psychic -______ 8. Bomb - ______ 4. climb -______ 9. Bouquet - ______ 5. buffet -______ 10. Pneumonia - ______ PROCESS B. Rewrite each sentence by capitalizing all proper nouns. (Chrome) 1. We spent our sunday afternoon at the park. _________________________________________ 2. Last tuesday, mrs. alcantara gave us a quiz. _________________________________________ 3. The conference was held at bangkok, thailand. _________________________________________ 4. Did you see mayor wilfredo red during the program? _________________________________________ 5. uncle rhey is coming home in august. _________________________________________ C. Write down the underlined words in the paragraph then classify them as to abstract or concrete. The beauty, fame, and majesty of Niagara Falls attract tourists from many countries. It’s swirling rapids and its roaring waters create amazement and fear. In the evening, the huge spotlights which light the falls add splendor and grandeur to the scene. Many people believe no other place or spot in North......

Words: 1131 - Pages: 5

Free Essay

English Test

...Lømmelpakken Lømmelpakken blev vedtaget af Venstre, De Konservative og Dansk Folkeparti efter et skarpt opgør i folketingssalen. Lømmelpakken giver politiet nye redskaber over for demonstranter og andre, der er samlet i større grupper. Lømmelpakken medfører at politiet kan lave præventive anholdelser på 12 timer i forhold til 6 timer tidligere. Samtidig blev bødestraffene femdoblet og det blev muligt at fængsle demonstranter i op til 40 dage, hvis et påbud om at forlade en demonstration ignoreres. Problemformulering:  Hvorfor fik Danmark en ”lømmelpakke” og hvordan kan beslutningsprocessen karakteriseres?   Underspørgsmål: -        Hvilken indflydelse har eksperter på lovgivningsprocessen, og hvilke andre aktører spiller en rolle? -        Hvilke retssikkerhedsmæssige problematikker ved Lømmelpakken bliver der rejst i høringssvarene og hvordan bliver disse behandlet i folketingsdebatten? Tidslinje over beslutningsprocessen: 19. oktober 2009: Brian Mikkelsen (daværende justitsminister) sender lovforslag til offentlig høring hos både organisationer og berørte myndigheder. 29. oktober 2009: Lovforslaget fremsættes i folketinget. 4. november 2009: 1. behandling → behandling i retsudvalget. 18. november 2009: Ændringsforslag 19. november 2009: 2. behandling i folketinget 26. november 2009: 3. behandling og vedtagelse med 58 for (V, DF og K) og 50 mod (S, SF, R, EL, LA) 3. december 2009: Lømmelpakken trådte i kraft. Fasemodellen......

Words: 1182 - Pages: 5

Premium Essay

English Test

...Taking into consideration the previous meeting three schemes have been suggested so that the Grapefruit PLC would fix its relations with the locals and at the same time would increase the amount of the sales. According to,the first scheme the company will donate £500,000 in order a new maternity unit to be open. This effort will increase the company’s reputation and its publicity, however, there would be no short term impact in the sales. Also, according to the second scheme the company will pay to the Totnes Art Centre £100,000 for the next four years so that the theatre would make a tour of Spain. The company will open a factory in Spain so this scheme would increase the awareness of the brand. The negative points are that this scheme would not improve directly. There is also £20,000 p.a for four years tax savings. As far as the last the scheme is concerned, the local football club would advertise the company in the ground and on the teams strips for two years. The cost of this advertisement is £350,000 and the tax savings are £100,000. This scheme would increase the sales of the company and also would contribute to the improvement of its relations with the local residents. However, this scheme includes a risk. Sometimes the players tend to have an aggressive attitude and this may have a bad impact in the company’s publicity. To sum up, I believe that the best scheme is the third. However, it contains a risk, it is the only option that would increase the sales in......

Words: 288 - Pages: 2

Free Essay

English Level Test

...ENGLISH  LEVEL  TEST   1. When  can  we  meet  again?   a. When  are  you  free?   b. It  was  two  days  ago.   c. Can  you  help  me?   2. My  aunt  is  going  to  stay  with  me.       a. How  do  you  do?   b. How  long  for?   c. How  was  it?   3. When  do  you  study?     a. at  school   b. in  the  evenings   c. in  the  library   4. Would  you  prefer  lemonade  or  orange  juice?     a. Have  you  got  anything  else?   b. If  you  like.   c. Are  you  sure  about  that?   5. Let's  have  dinner  now.     a. You  aren't  eating.   b. There  aren't  any.   c. Tom  isn't  here  yet   6. The  snow  was  ......  heavily  when  I  left  the  house.     a. dropping   b. landing   c. falling   d. descending   7. I  can't  find  my  keys  anywhere  -­‐  I  ......  have  left  them   at  work.     a. can   b. must   c. ought   d. would   8. When  a  car  pulled  out  in  front  of  her,  Jane  did  well   not  to  ......  control  of  her  bicycle.     a. miss   b. lose   c. fail   d. drop   9. According  to  Richard's  ...... ...

Words: 937 - Pages: 4

Free Essay

Ppsc

...CONSOLIDATED ADVERTISEMENT NO. 15/2015 APPEARED IN THE NATION & JANG ON SUNDAY 03-05-2015   APPLY ONLINE   EDUCATION DEPARTMENT SR. NO. 84                             RECRUITMENT TO (660) SIX HUNDRED & SIXTY (INCLUDING QUOTA RESERVED FOR DISABLED PERSONS AND QUOTA RESERVED FOR MINORITIES) PERMANENT POSTS OF LECTURER (MALE) IN THE PUNJAB HIGHER EDUCATION DEPARTMENT.               SUBJECT WISE DETAIL OF LECTURERS (MALE) IS GIVEN AS UNDER:-   Case No. | Subject | Total Posts | Open Merit Posts | Disabled Quota | Minorities Quota | 10-RA/2015 | English | 94 | 86 | 3 | 5 | 11-RA/2015 | Mathematics | 71 | 65 | 2 | 4 | 12-RA/2015 | Physics | 68 | 62 | 2 | 4 | 13-RA/2015 | Chemistry | 63 | 58 | 2 | 3 | 14-RA/2015 | Computer Science | 60 | 55 | 2 | 3 | 15-RA/2015 | Economics | 27 | 25 | 1 | 1 | 16-RA/2015 | Biology | 26 | 24 | 1 | 1 | 17-RA/2015 | Statistics | 24 | 22 | 1 | 1 | 18-RA/2015 | Zoology | 13 | 11 | 1 | 1 | 19-RA/2015 | Botany | 12 | 11 | 0 | 1 | 20-RA/2015 | Urdu | 33 | 30 | 1 | 2 | 21-RA/2015 | Islamiat | 24 | 23 | 1 | 0 | 22-RA/2015 | Pakistan Studies | 12 | 11 | 0 | 1 | 23-RA/2015 | Civics / Political Science | 24 | 22 | 1 | 1 | 24-RA/2015 | Physical Education | 26 | 24 | 1 | 1 | 25-RA/2015 | Commerce | 17 | 15 | 1 | 1 | 26-RA/2015 | History | 9 | 8 | 0 | 1 | 27-RA/2015 | Education | 9 | 8 | 0 | 1 | 28-RA/2015 | Arabic | 9 | 8 | 0 | 1 | 29-RA/2015 | Sociology | 5 | 5 | 0 | 0 | 30-RA/2015 | Persian | 5 | 5 |......

Words: 1536 - Pages: 7

Free Essay

Document 13

...minutes) but I’ve compressed it into two lessons (2 x 50 minutes). This was a request by my mentor explaining that I should cover as much as I possibly can for the exam. Thus, I am thinking that how could I teach this huge and important topic in the time frame given while not sacrificing student’s learning experience. A very difficult task but I’m willing to take the challenge. Most of my classes are weak classes. During my observation class with my mentor, she was doing correction on the test the students had. Only for class 9A, she explained to the students on why the answers were wrong and a short discussion before giving them the correct answer. However, for other classes she just wrote down the answer on the board and let them copy without any explanation or discussion. When I raised the issue, my mentor pointed out that weak students tend to forget what they have learnt in the class, so there is no point to even discuss their mistakes in test and assignments. I was also showed the test score of the weak students and found out that a lot of them failed biology. So, I decided to find out possible reason why the students failed this subject and request my mentor to allow me to mark their assignments. The assignments consist of structured questions. From the students’ answer, I could see that language is one of the problem. For some questions, students copied the definitions off the notes and for others that require their own answer, the words used are not suitable and......

Words: 366 - Pages: 2

Premium Essay

Yagnesh

...An Opportunity to join SAIL as Management Trainee (Technical) or Management Trainee (Administration ) SAIL, a Maharatna Company, is the leading steel-making company in India with a turnover of Rs. 49,350 crore (FY 12-13). SAIL is in the process of modernizing and expanding its production units, raw material resources and other facilities to maintain its dominant position in the Indian steel market. To man front-line executive positions in its Plant/Units/Mines, SAIL invites applications for 650 posts of Management Trainee (Technical) and 60 posts of Management Trainee (Administration) in E-1 grade from young, energetic, result oriented and promising talent in the country. ELIGIBILITY: Upper Age : 30 years as on 1.1.2014, i.e., not born earlier than 1.1.1984 Minimum Qualification : Management Trainee (Technical) Degree in Engineering (full time) with 65% marks (average of all semesters), in the disciplines of Mechanical, Electrical, Metallurgy, Electronics, Instrumentation, Ceramics, Civil, Computer Science (IT), Mining or Chemical Engineering. For Computer Science discipline, MCA (3 years full time) with 65% marks ( average of all semesters) are also eligible. Management For HR, Marketing and Materials : Bachelors’ degree in any discipline with 60% Trainee marks ( average of all subjects) with at least two years full time MBA/PG Diploma in (Administration) Management with 60% marks in Human Resources/ Personnel Management & Industrial Relations/ Personnel Management/ Masters...

Words: 2984 - Pages: 12

Premium Essay

Sail Job Description

...SAIL (Management Trainee (Administration)) Job Description An Opportunity to join SAIL as Management Trainee (Technical) | or Management Trainee (Administration )   SAIL, a Maharatna Company, is the leading steel-making company in India with a turnover of Rs. 49,350 crore (FY 12-13). SAIL is in the process of modernizing and expanding its production units, raw material resources and other facilities to maintain its dominant position in the Indian steel market. To man front-line executive positions in its Plant/Units/Mines, SAIL invites applications for 650 posts of  Management Trainee (Technical) and 60 posts of Management Trainee (Administration) in E-1 grade from young, energetic, result oriented and promising talent in the country. ELIGIBILITY: Upper Age :  30 years as on 1.1.2014, i.e., not born earlier than 1.1.1984  Minimum Qualification  :  Management Trainee (Technical)  | Degree in Engineering (full time) with 65% marks (average of all semesters), in the disciplines of Mechanical, Electrical, Metallurgy, Electronics, Instrumentation, Ceramics, Civil, Computer Science (IT), Mining or Chemical Engineering. For Computer Science discipline, MCA (3 years full time) with 65% marks ( average of all semesters)  are also eligible. | Management Trainee (Administration)  | For HR, Marketing and Materials : Bachelors’ degree in any discipline with 60% marks ( average of all subjects) with at least two years full time MBA/PG Diploma in Management with 60% marks in......

Words: 3008 - Pages: 13

Free Essay

Project Work

...Pass or equivalent is the minimum qualification. The Examination will comprise of a Written Objective Type Examination followed by Data Entry Skill Test / Typing Test . The Commission will not undertake detailed scrutiny of applications for eligibility and other aspects at the time of written examination and, therefore, the candidature is accepted only provisionally. Before applying, candidates are advised to go through the requirements of educational qualification, age etc. and satisfy themselves that they are eligible for the concerned posts. Copies of supporting documents will be sought only from those candidates who qualify for the Skill Test/ Typing Test. When scrutiny is undertaken, if any claim made in the application is not found substantiated, the candidature will be cancelled and the Commission’s decision shall be final. BEFORE APPLYING, CANDIDATES IN THEIR OWN INTEREST ARE ADVISED TO GO THROUGH THE DETAILED INSTRUCTIONS CONTAINED IN THIS NOTICE AND ALSO AVAILABLE ON THE WEBSITE OF THE COMMISSION( http://ssc.nic.in) Candidates seeking reservation benefits available for SC/ST/OBC /PH/EXS must ensure that they are entitled to such reservation as per eligibility prescribed in the Notice .They should also be in possession of the certificates in the prescribed format in support of their claim at the time of Skill Test/Typing Test Only those candidates with visual disability of 40% or more would be considered as VISUALLY...

Words: 11043 - Pages: 45

Free Essay

Homeoscience

...applications for the following positions from aspiring, young, talented and dynamic personnel who are looking for a challenging career. 1. Positions Sl No 1 2 3 4 Post Clerk (For specified states) Probationary Officer (For specified states) Law officer in Scale I or Scale II Assistant Manager in Scale I Eligible candidates are advised to apply online between 12.09.2013 and 26.09.2013 through the Bank‟s website www.federalbank.co.in after carefully going through the instructions contained in this notification. No other means / mode of application will be accepted. 2. Important Dates Opening Date of Online Registration Gateway Closing Date of Online Registration Gateway Edit/ Print online application Aptitude tests for Clerks Aptitude test for Probationary Officer & Law Officer 12.09.2013 26.09.2013 12.09.2013 to 27.09.2013 06.10.2013 20.10.2013 3. Scale of pay and other emoluments Candidates selected will be offered the following pay scale. Sl No 1 2 3 Post Pay Scale `7200 – 400/3 – 8400 – 500/3 – 9900 – 600/4 – 12300 – 700/7 – 17200 – 1300/1 – 18500 – 800/1 -19300 Probationary Officer/ Assistant Manager `14500 – 600/7 – 18700 – 700/2 – 20100 – in Scale I/ Law officer in Scale I 800/7 – 25700 Clerk Law officer in Scale II `19400 – 700/1 – 20100 – 800/10 - 28100 Basic Pay of those candidates selected as Assistant Manager in Scale I and Law Officer in Scale I/ II will be fixed in the appropriate stage in the......

Words: 2608 - Pages: 11

Free Essay

My Data

...Sample Test Paper (MBA, MS Management Sciences) | | 1. All answers must be given on the text answer sheet in the manner indicated on the Sample Answer Sheet. 2. There will be no negative marking. 3. Do not write / answer beyond the specified time which will be controlled by the class supervisor. 4. Calculators of any kind are not allowed.There are five sections of Test Paper: - 1. Section 1 -- English 2. Section 2 -- Mathematics 3. Section 3 -- IQ 4. Section 4 -- General Knowledge 5. Section 5 -- EssayNOTE: 1. You will be required to answer all questions on the given answer sheet. Sample of Answer Sheet is given here. 2. You will be provided Aptitude Test Kit to work. You do not need to carry any thing for the test except your Admit Card. Aptitude Test Kit will include: - * Pencil * Pencil Cutter * Eraser * Scale * Question Paper * Answer Sheet  |  SECTION # 01 -- English | This section includes following areas: - 1. Language (5 Minutes, 15 Questions) 2. Grammar (10 Minutes, 10 Questions) 3. Comprehension (15 Minutes, 10 Questions) |  Language |   | 1- Synonyms a. Opposite b. Appropriate c. Confuse d. Same in the meaning | 2- Amplitude a. Largeness b. Short Fall c. Deficit d. Ingenuity | |   |  Grammar | Choose the answer that best expresses the meaning of original sentence: | 1. With the exception of Frank and I, every one in the class finished the assignment before......

Words: 665 - Pages: 3

Free Essay

Studient

...candidates) ii) 21 to 32 years: a) for Freedom Fighter's Children and Health cadre, b) tribal candidates for only general education cadre. C) Preliminary Examination This examination is a screening test conducted on the following pattern: Subject : Bangla, English ,General Knowledge, Bangladesh &    International   affairs, General Science and Technology, Mathematical Reasoning and Mental Ability Everyday science Duration  : 1 hr Marks : 100 Question Type : Objective type D) Subjects for written Examination i) For General Cadres: Nine Compulsory subjects. General Bangla = 200 Marks General English  = 200 Marks Bangladesh Affairs  = 200 Marks International Affairs = 100 Marks Mathematical Reasoning and Mental Ability = 100 Marks General Science and Technology  = 100 Marks Viva Voce = 100 Marks ii) For technical cadres: Seven compulsory subjects and two post related subjects. General Bangla = 100 Marks General English = 200 Marks Bangladesh Affairs = 200 Marks International Affairs = 100 Marks Mathematical Reasoning and Mental Ability = 100 Marks Two Papers for post Related subject  = 200 Marks Viva Voce = 200 Marks iii) One applying for both cadres: Nine compulsory subjects and two post related subjects. E) Place of Examination Preliminary Test and written examination held in Dhaka, Chittagong, Rajshahi, Khulna, Barisal and Sylhet F) Quota Distribution                                                                  Quota......

Words: 551 - Pages: 3

Free Essay

Exam Syllabus

...on the basis of the aggregate marks obtained by the Applicants in the Aptitude Test (Paper I) only subject to their qualifying in Computer/Typing test (Paper 2). India Post Exam Pattern: The Applicants shall be subjected to an Aptitude Test with a total 100 marks covering the following subjects/topics. Aptitude Test (Paper I) will be comprising following four parts (A/B/C/D). The total duration of the Aptitude Test will be 2 hrs (120 Minutes). There is no negative marking. The Syllabus for India Post Aptitude Test (Paper 1) is given below. Paper I – Aptitude Test Syllabus: Part ‘A’|25 Questions on General Knowledge – Questions on current events, sports, history, geography, basic economics, general polity, Indian constitution, science environment etc. – 25 Marks| Part ‘B’|25 Questions on Mathematics of matriculation standard which may cover number system, simplification, decimals, corrections, simple and compound interest, percentage, average, profit & loss, discount, menstruation, time & work and time & distance etc. – 25 Marks| Part ‘C’|25 Questions on English covering grammar (prepositions, adverbs, conjunction, direct/indirect speech, singular & plural, tenses, antonyms/synonyms etc. – 25 Marks| Part ‘D’|25 Questions on Reasoning and analytical Ability – 25 Marks| India Post Qualifying Marks: The minimum qualifying marks/ Cut off Marks to be obtained in each part of India Post Aptitude Test is For OC Candidates – 40% Marks (i.e., 10 marks in each part) For SC/ST......

Words: 408 - Pages: 2

Free Essay

Alphanumeric

... How do I remit the application fee? The applicants can pay the fees using any of the following facilities Payment Gateway using Debit/Credit Card( will be activated in website by 09.10.12) Internet Banking. NEFT (remittance through any Commercial Bank of your choice) Fee Payment Challan provided for remittance at Federal Bank Branches. 3. What is the selection procedure? Candidates shall be selected by Federal Bank through a selection process consisting of an open online exam followed by Personal interview and /or Group Discussion. Online Aptitude test: The online aptitude test will be for duration of 2 hours and shall comprise of the following tests, with a sufficiently high degree of difficulty: Logical aptitude / reasoning Quantitative / numerical aptitude English language General Awareness and Marketing Aptitude Computer Awareness 4. How will a candidate be intimated of the online test and interview? The Candidates should note that the entire selection procedure will be Online and that all the instructions/ intimations will be provided on the Bank’s website. The candidates are requested to check the website for the same from time to time for important dates and notifications. 5. What kind of documents am I supposed carry with me for the online examination? The candidates are requested to bring the following documents at the time of attending the online examination. Call Letter for the online examination with latest passport size photo ...

Words: 907 - Pages: 4