Premium Essay

Quiz

In: Computers and Technology

Submitted By l3ooty6rabber
Words 268
Pages 2
Class Quiz for Security+

1. Which access control method is primarily concerned with the role that individuals have in the organization?

a. MAC

b. DAC

c. RBAC

d. STAC

2. A need to know security policy would grant access based on:

a. Least Privilege

b. Less Privilege

c. Loss of Privilege

d. Single Privilege

3. Which type of attack denies authorized users access to network resources?

a. DOS

b. Worm

c. Logic Bomb

d. Social Engineering

4. Your Help Desk has informed you that they received an urgent call from the VP last night requesting his logon ID and password. What type of attack is this?

a. Spoofing

b. Replay

c. Social Engineering

d. Trojan Horse

5. What is the most common form of authentication?

a. Certificates

b. Tokens

c. Passwords

d. Biometrics

6. What is the C in the security CIA model stand for?

a. Certificates

b. Central

c. Confidentiality

d. Consider

7. What kind of attack are hashed passwords vulnerable to?

a. Man-in-the-Middle

b. Dictionary or Brute Force

c. Reverse Engineering

d. Denial of Service

8. What is the most difficult type of cabling to eavesdrop on?

a. Coaxial

b. Fiber Optic

c. Shielded Twisted Pair(STP)

d. Unshielded Twisted Pair(UTP)

9. Computer Forensics experts collect evidence and analyze data using which of the following to minimize loss of data?

a. Evidence

b. Chain of Custody

c. Incident Response

d. Chain of Command

10. What is a system that is intended or designed to be broken into by an attacker called?

a. Honey Pot

b. Honey Bucket

c. Decoy

d. Spoofing...

Similar Documents

Free Essay

Quiz

...Quiz 1 1. What is PPDT? Professional Planning and Development Team 2. Who is the central figure of the team? Owner 3. What is ingress? Entrance 4. Who has the special knowledge and skill in managing a lodging/ foodservice operation? Foodservice Consultant 5. Enumerate the 3 members of the PPDT. Owner, architect, consultant 6 - 7. Give 2 responsibilities of foodservice consultant. Function, Room/ Menu, Control, Ambience of Public Area, Space Allocation, Furnishings Equipment and Utilities, Disposal of Waste 8 - 9. Give 2 of the architects’ qualification. No criminal record (Plunder and embezzlement) | Very good communications skills | 10 - 12. Identify the Recommended Distance Zones in Public Areas based on the following measurements: Intimate -18in Personal -18in to 4ft Socia - 4-12ft Public - Beyond 12ft 13 - 15. Identify which Architectural term is described. The principal face or front of a building (Façade) A representation made by cutting across something. (Cross- Sectional Drawing) A drawing or diagram showing the proportions and relations of parts or details of a structure without a roof. (Plan) Quiz 2 1. Addresses the interactions among humans, tasks and total work environment in such a way that a safe and healthy working condition is provided for the workers. (ERGONOMICS)2....

Words: 1684 - Pages: 7

Premium Essay

Quiz

...You will need to use your textbook to find the actual quiz and matching exercises. 3. Note that the answer to the quizzes are shown at the end of the chapter under “AIS Action Solutions”. Check your answers for the chapter quizzes before you upload the completed document. 4. Your instructor will evaluate your submitted work and determine the points you will earn for this activity. Chapter 1 quiz Question No. | Answer | 1. | B | 2. | C | 3. | C | 4. | B | 5. | A | 6. | B | 7. | C | 8. | B | 9. | A | 10. | B | Problem 1.4 Match the description in the right column with the information characteristic in the left column. Two of the questions, Numbers 2 and 4 have two acceptable answers. _F__ 1. Relevant | a. The report was carefully designed so that the data contained on the report became information to the reader | _E__ 2. Reliable | b. The manager was working one weekend and needed to find some information about production requests for a certain customer. He was able to find the report on the company’s network. | _D___ 3. Complete | c. The data on a report was checked by two clerks working independently | _G___ 4. Timely | d. An accounts receivable aging report that included all customer accounts | _A___ 5. Understandable | e. A report checked by 3 different people for accuracy | _C___ 6. Verifiable | f. An accounts receivable aging report used in credit granting decisions | _B___ 7....

Words: 619 - Pages: 3

Free Essay

Quiz

...Quiz ------------------------------------------------- Top of Form Page 1 of 5 Note: It is recommended that you save your response as you complete each question. | Question 1 (1 point)   As the male ages, his ability to have sexual intercourse and reproduce ceases. Question 1 options: | True | | False | Question 2 (3 points)   Match the following statements with the correct sexually transmitted disease Question 2 options: | multiple lesions may become so extensive as to occlude the vaginal opening | | primary stage includes appearance of a lesion called a chancre | | leading cause of PID and thus a major cause of infertility | | infants born to affected mothers are at risk of blindness | | extremely painful, recurring viral infection characterized by multiple blisterlike lesions | | highly contagious STD caused by bacteria, commonly called 'clap' | | | 1. | genital herpes | 2. | gonorrhea | 3. | syphilis | 4. | chlamydia | 5. | genital warts | | Question 3 (1 point)   Most mental disorder symptoms present early in the disease Question 3 options: | True | | False | Question 4 (1 point)   This disorder is characterized by a distorted body image and is frequently attributed to a feeling of loss of control over their life....

Words: 1641 - Pages: 7

Free Essay

Quiz

...Napagyayaman ang talasalitaan (magkasingkahulugan at magkasalungat) Isulat ang letra ng tamang sagot sa patlang. ____1. Ang guro ay nagbibigay ng gantimpala sa pinakamabilis bumasang mag-aaral sa ikalawang baitang. Ano ang kasingkahu[i]lugan ng salitang may salungguhit? A. alay C. premyo B. tulong D. donasyon ____2. Kumaripas nang takbo ang mga bata nang marinig nila ang kahol ng aso. Ano ang kasingkahulugan ng salitang nakakahon? A. mabagal C. paunti-unti B. mabilis D. dahan-dahan ____3. Ang mga paraan upang maiwasan ang dengue ay mahigpit na sinusubaybayan ng Kagawaran ng Kalusugan. Ano ang kasingkahulugan ng salitang may salungguhit? A. tinatanaw C. tinutukoy B. tinitingnan D. tinatawanan ____ 4. Alin sa mga sumusunod na pares ng salita ang magkasalungat? A. malinis-marumi C. makupad-mabagal B. maligaya-masaya D. dumalo-pumunta ____ 5. Si Cheng ay masipag. Ano ang kasalungat ng salitang may salungguhit? A. matiyaga C. matapat B. matatakutin D. tamad Natututkoy ang kahulugan ng tambalang salita Isulat ang letra ng tamang sagot sa patlang. ____ 1. Kapag mukhang inapi o kawawa ang isang tao, sinasabing siya’y parang isang “basang ________.” A. ibon C. manok B. sisiw D. aso ____ 2.......

Words: 316 - Pages: 2

Premium Essay

Quiz

...| This quiz consist of 30 multiple choice questions. The first 15 questions cover the material in Chapter 2. The second 15 questions cover the material in Chapter 3....

Words: 1104 - Pages: 5

Premium Essay

Quiz

...MKT 3352-001 Quiz Chapter 1 1. When choosing a certain brand or product for consumption or service that resembles you or who you want to be, that product is a sense of a ___________. A. Lifestyle statement B. global culture C. popular culture D. Interdependence product 2. A customer has been shopping at the same store for the past 30 years because her husband likes to go there. After her husband passed away she continues to shop there. The consumer is showing what kind of attachment? A. Self-Concept attachment B. Interdependence C. Love D. Nostalgic attachment 3. What is a basic objective of marketing? A. Marketing manipulates people’s wants and needs B. Create awareness for the consumer in their needs C. Marketing creates information for customers to do their own research D. Make people feel more envious of other products 4. The study of the processes involved when individuals or groups select, purchase, use, or dispose of products, services, ideas, or experiences to satisfy needs and desires is best described as____________? A. Consumer Behavior B. Customer Identity C. Customer Marketing D. All of the above E. Both A and B 5. Which of the following is NOT a stage in the consumption process? A. Prepurchase issues B. purchase issues C. Postpurchase issues D. Midpurchase issues E. All of the above are stages 6....

Words: 421 - Pages: 2

Premium Essay

Quiz

...1. Question : For John Dewey, open-minded inquiry is: Student Answer: The virtue that prevents habit from making us unwilling to hear other ideas Something only a child can do For people who are weak in their beliefs Reinforcing our own beliefs by talking with people who share those beliefs The childlike wonder and interest in new ideas Instructor Explanation: The answer can be found from the “Open-Minded Inquiry” page found here:http://www.criticalthinking.org/pages/open-minded-inquiry/579 Points Received: 1 of 1 Comments: Question 2. Question : This is the term for presentation of an idea through one-sided and emotional rhetoric: Student Answer: Tolerance Relativism Propaganda Television Open-mindedness Instructor Explanation: The answer can be found from the “Open-Minded Inquiry” page found here:http://www.criticalthinking.org/pages/open-minded-inquiry/579 Points Received: 1 of 1 Comments: Question 3. Question : When making inferences, it is important to: Student Answer: Infer things that extend beyond experience and evidence Rationalize inferences that contradict one another Identify assumptions that lead to the inferences All of the above None of the above Instructor Explanation: The answer can be found in “The Analysis and Assessment of Thinking” [Paul and Elder Website]......

Words: 2665 - Pages: 11

Premium Essay

Quiz

...Quiz Metaphysics and Epistemology 1: We all know the philosophical views of the world and of human life relate closely. In one hand, Brahman, Tao, Christianity are similar, they have delicate relationship. In the eastern, is the Tao. And in western, is Christianity. The fundamental reality of the universe is Brahman. 2: I think both western and Chinese philosophical are a kind of belief. But they focus the thinking is different. One is god, and another is Chuang tzu. And the reason why they are important today is the philosophical is more and more popular in our world. People use believe to relax their heart and be happiness. 3: I hope to understand the true meaning of the philosophy. I hope to know why we should to study philosophy. I will use my message and my thinking, my knowledge to tell. And I think the grade is not the only indicator, the most important is what I study and what I know from philosophy. I wish I can study well in this course. 4: After I study metaphysics, I am interested in it’s classification. Metaphysics can also look as Tao. It can date from Chinese JIN century. The most fascinating I find is the thinking of metaphysics. Metaphysics mainly involved with and without, life and death, dynamic and static, the crime and the nature, the saint sentient beings or ruthless, sorrows, could you mind waiting for metaphysical problem. I think it is Chinese traditional pursuit of the mind. So I like it. 5: I ask the question is Is love real?...

Words: 773 - Pages: 4

Premium Essay

Quiz

...Corporate Quiz Qn 1 .Identify the Indian state from the montages. Andhra Pradesh Clockwise from top left: [ Tirupathi, Prakasam Barrage, Lepakshi Nandi (bull), Kirti torana of Warangal Fort] 1921 20th November The Wagon tragedy was the death of 67 prisoners on 20 November 1921 in the Malabar region of Kerala state of India. The prisoners had been taken into custody following Mappila Rebellion against British Colonial rule and Hindu landlords their deaths through apparent negligence discredited the British Raj and generated sympathy for the Indian independence movement. 3. Where is the headquarters of Interpol Located? City & Country Lyon, France 4. Identify the gentleman in the picture. Walt Disney and Shirley Temple 5. Identify the person with Mahatma Gandhi Charlie Chaplin with Mahatma Gandhi The Italian Food Company. Since 1877. Barilla leads in the segments of oven-baked products, of pasta and of ready-made sauces Barilla is a leader in the pasta business worldwide, in the pasta sauces business in continental Europe, in the bakery products business in Italy and in the crispbread business in Scandinavia. Audi. Vorsprung durch Technik roughly "Advancement through technology"; however "competitive edge" better conveys the sense of Vorsprung in this context is the main slogan and company ethos for the German car maker Audi. It has been used since the 1980s in Audi advertising campaigns all over the world....

Words: 1405 - Pages: 6

Premium Essay

Quiz

...1. | Question : | (TCO 1) Production-cost cross-subsidization results from | |   | Student Answer: | | allocating indirect costs to multiple products. |   | | | assigning traced costs to each product. |   | | | assigning costs to different products using varied costing systems within the same organization. |   | | | assigning broadly averaged costs across multiple products without recognizing amounts of resources used by which products. |   | Instructor Explanation: | Chapter 5, Page 138 | | |   | Points Received: | 3 of 3 |   | Comments: | | | |  2. | Question : | (TCO 1) Building or plant security is an example of | |   | Student Answer: | | unit-level costs. |   | | | batch-level costs. |   | | | product-sustaining costs. |   | | | facility-sustaining costs. |   | Instructor Explanation: | Chapter 5, Page 148 | | |   | Points Received: | 3 of 3 |   | Comments: | | | |  3. | Question : | (TCO 1) If products are alike, then for costing purposes | |   | Student Answer: | | a simple costing system will yield accurate cost numbers. |   | | | an activity-based costing system should be used. |   | | | multiple indirect-cost rates should be used. |   | | | varying demands will be placed on resources. |   | Instructor Explanation: | Chapter 5, Page 140 | | |   | Points Received: | 3 of 3 |   | Comments: | | | |  4. | Question : | (TCO 1) A......

Words: 558 - Pages: 3

Free Essay

Quiz

...UPS AIR FREIGHT TERMS AND CONDITIONS OF CONTRACT (“TERMS”) FOR UPS AIR FREIGHT SERVICES IN THE UNITED STATES, CANADA, AND INTERNATIONAL EFFECTIVE JULY 6, 2013 CONTENTS I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. INTRODUCTION .............................................................................................1 ACCOUNT NUMBERS ...................................................................................3 ADDRESS CORRECTION ..............................................................................3 AIR WAYBILL; SHIPPING DOCUMENTATION.........................................3 APPLICATION OF CHARGES .......................................................................5 CHARGES FOR SHIPMENTS CONTAINING OVERSIZED OR NON-CONFORMING CARGO; PREAUTHORIZATION .............................9 PAYMENT OF CHARGES ............................................................................12 PREPAID, COLLECT OR THIRD PARTY CHARGES ...............................13 ADVANCEMENT OF CHARGES ................................................................14 CHECK TO SHIPPER (“C.T.S.”) SHIPMENTS ...........................................14 PICKUP AND DELIVERY SERVICE...........................................................16 UPS INSIDE PRECISIONSM (FORMERLY K-VAN SERVICE)..................18 PROOF OF DELIVERY .................................................................................19 Page XIV. DELIVERY......

Words: 19691 - Pages: 79

Premium Essay

Quiz

...Exam Name___________________________________ MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 1) Dell Computer's use of information systems to improve efficiency and implement "mass customization" techniques to maintain consistent profitability and an industry lead illustrates which business objective? A) improved flexibility B) survival C) competitive advantage D) improved business practices 2) Tata Motor's new information system, enabling it to automate processes in product design and production engineering planning, is best categorized as a(n) A) TPS B) DSS C) ESS D) KMS 3) As discussed in the chapter opening case, which of the four generic strategies to combat competitive forces formed the basis of e-Bay's growth strategy? A) low-cost leadership B) focus on market niche C) product differentiation D) customer and supplier intimacy 4) Information systems A) pose traditional ethical situations in new manners. B) raise ethical questions primarily related to information rights and obligations. C) raise the same ethical questions created by the industrial revolution. D) raise new ethical questions. 5) Place the following eras of IT infrastructure evolution in order, from earliest to most recent: (1) Cloud Computing Era (2) Client/Server, (3) Enterprise Era, (4) Personal Computer, and (5) Mainframe and Minicomputer. A) 5, 4, 2, 1, 3 B) 4, 5, 3, 2, 1 C) 4, 5, 2, 3, 1 D) 5, 4, 2, 3, 1 6) A DBMS reduces data redundancy and......

Words: 8082 - Pages: 33

Premium Essay

Quiz

...HOW IKEA MANAGES THE GLOBAL ENVIRONMENT Ikea is the largest furniture chain in the world, and in 2011 the Swedish company operated over 270 stores in 25 countries. In 2011 IKEA sales soared to over $35 billion, or over 20% of the global furniture market; but to its managers and employees this was just the tip of the iceberg. They believed IKEA was poised for massive growth throughout the world in the company decade because it could provide what the average customer wanted: well-designed and well-made contemporary furniture at an affordable price. IKEA’s ability to provide customers with affordable furniture is the result of the way it expands globally and operates its global store empire. In a nutshell, IKEA’s global approach focuses on simplicity, attention to detail, cost consciousness, and responsiveness in every aspect of its operation and behavior. IKEA’s global approach derives from the personal values and beliefs of its founder, Ingvar Kamprad, about how companies should treat their employees and customers. Kamprad, who is in his 80s (and in 2010 ranked as the 11th richest person in the world), was born in Smaland, a poor Swedish province whose citizens are knowns for becoming entrepreneurial, frugal, and hardworking. Kamprad definitely absorbed these values – when he entered the furniture business, he made them the core of his management approach. He teaches store managers and employees his values; his beliefs about the need to operate in a no-frills,......

Words: 1075 - Pages: 5

Premium Essay

Quiz

...Chapter 01 Student: ___________________________________________________________________________ 1. What is the common characteristic of Aristotle's virtues and ethical standards for CPAs? A. Truthfulness B. Integrity C. Loyalty D. Due care Jane finds a material misstatement while auditing a client's accounts receivables. Her senior tells her to ignore the misstatement so that the client does not get upset. Jane wants to be viewed as a team player in order to advance in the firm. So Jane follows her senior's instructions and ignores the misstatement. Which ethical theory did Jane use to make her decision? A. Egoism B. Justice C. Virtue ethics D. Utilitarianism Which of the following situations would be considered ethical? A. The cashier at Wal-Mart gives you $5 more than you were supposed to receive and you don't do anything about it B. You accidentally back into a car at Wal-Mart and leave your information for them to call C. Receiving fake $20 bills and using them in a store while knowing they are fake D. Finding a phone in a restaurant and keeping it Each of the following characteristics describes the importance of integrity in decision making except for: A. Acting out of moral principle B. Being loyal to one's superior C. Having the courage to do the right thing D. Not subordinating professional judgment to others Each of the following describes the behavior of Cynthia Cooper in the WorldCom fraud except for: A. Persistence B. Competence C. Integrity D. Hesitance......

Words: 10066 - Pages: 41

Premium Essay

Quiz

...* * | Spoken messages have a relational dimension. | | | | * Question 2 0.5 out of 0.5 points | | | Cultivating informal networks within and outside your organization can benefit your career. | | | | | | | | | | * Question 3 0.5 out of 0.5 points | | | Communication skills are important in people-oriented careers but not in high-tech jobs. | | | | | | | | | | * Question 4 0.5 out of 0.5 points | | | It is not a good idea to send a message via more than one channel, because that would create redundancy. | | | | | | | | | | * Question 5 0.5 out of 0.5 points | | | Some experts have estimated that the average business executive spends about 45 minutes out of every hour communicating. | | | | | | | | | | * Question 6 0.5 out of 0.5 points | | | Fax, e-mail, and voice mail are examples of communication channels. | | | | | | | | | | * Question 7 0.5 out of 0.5 points | | | Handwritten notes of thanks or sympathy express thoughtfulness and add a personal touch that typed messages lose. | | | | | | | | | | * Question 8 0 out of 0.5 points | | | When you complain to your supervisor that the new company software is not working correctly, you are using downward communication. | | | | | | | | | | * Question 9 0.5 out of 0.5 points | | | In many organizations employees are hesitant to provide honest upward communication | | | | | |...

Words: 540 - Pages: 3