Free Essay

Quiz

In: Other Topics

Submitted By kensilvanor
Words 1684
Pages 7
Quiz 1
1. What is PPDT? Professional Planning and Development Team

2. Who is the central figure of the team? Owner

3. What is ingress? Entrance

4. Who has the special knowledge and skill in managing a lodging/ foodservice operation?
Foodservice Consultant

5. Enumerate the 3 members of the PPDT. Owner, architect, consultant

6 - 7. Give 2 responsibilities of foodservice consultant.
Function, Room/ Menu, Control, Ambience of Public Area, Space Allocation, Furnishings Equipment and Utilities, Disposal of Waste

8 - 9. Give 2 of the architects’ qualification. No criminal record (Plunder and embezzlement) | Very good communications skills |

10 - 12. Identify the Recommended Distance Zones in Public Areas based on the following measurements:
Intimate -18in
Personal -18in to 4ft
Socia - 4-12ft
Public - Beyond 12ft

13 - 15. Identify which Architectural term is described.
The principal face or front of a building (Façade)
A representation made by cutting across something. (Cross- Sectional Drawing)
A drawing or diagram showing the proportions and relations of parts or details of a structure without a roof. (Plan)

Quiz 2 1. Addresses the interactions among humans, tasks and total work environment in such a way that a safe and healthy working condition is provided for the workers. (ERGONOMICS)2. A government regulation formulated primarily to enhance mobility of physically-challenged persons by requiring institutions to install facilities and other devices that will assist these persons. (ACCESIBILITY LAW)3. The Chinese system for managing luck and good fortune by constructing buildings, and placing furnishings in hotels and restaurants in alignment with nature. (FENG SHUI)4 & 5.Guest rooms are best painted with ____ and _____ which are associated with tranquility and comfort. (BLUE and GREEN)6. Properly programmed _____ is good morale booster which results in increased work productivity of employees. (MUSIC)7. A restaurant that is local, serves a specific city and is definitely not part of a chain of corporate restaurants, the owner is usually in the restaurant, working right alongside his or her staff. (INDEPENDENT RESTAURANT)8. The amount of money a business needs for its normal operations, total financing needs of a firm arising from its current and future plans. (CAPITAL REQUIREMENTS) 9. They serve moderately-priced food in a casual atmosphere, provide table service, often have a full bar with separate bar staff, a larger beer menu and a limited wine menu. (CASUAL DINING)10-12. Give at least 3 conceptual designs in restaurant planning. (ORGANIZATIONAL CONCEPT/OPERATIONAL CONCEPT/ARCHITECTURAL CONCEPT/DINING ROOM CONCEPT)13. Refers to overall space planning. (DESIGN) 14. A practical element of design that is fundamental to any design concept. (FUNCTIONALITY) 15. It should be a requirement in the choice of materials, furnishings and equipment for the lodging and foodservice facility. (SANITATION) |

Quiz 3.
1. The total area needed for the lodging or foodservice facility being planned for construction. SPACE

2. Increase in the performance and capacities allowing fewer units of equipment to be used. EQUIPMENT

3. Saves work and space; finishing kitchens are reduced in area up to 2/3 of a conventional kitchen. CONVENIENCE FOOD

4. For incoming supplies, for tools, utensils, fixtures and part. For hot and cold finished menu items to be held or transported. STORAGE SPACE

5. The area equal to the gross area of the entire typical floor divided by the number of guestroom bays per floor. GROSS GUEST ROOM FLOOR

6. The area equal to the gross area of the entire building (excluding parking) divided by the total number of rental unit or “keys.” GROSS HOTEL AREA

7. The area of the room measured from the inside of all wall surfaces to a line separating the living space from the entry vestibule NET LIVING AREA
IDENTIFICATION

8-10. Doorways (width) 8. -3 -0 TYPICAL ; 9. -2 -6 OFFICES ; 10. -2 TOILETS

10-15 Space Consideration

Type and size of operation
Estimated number of guests
Supplies and materials
Processing methods
Equipment requirements
Number of employees required
Structural features of the building
Allowance for expansion
Storage space for materials
Suitable space for traffic and movement
Other activities that the operation will be involved, like marketing, computer technology and the like.

Quiz 4
1. Defined as appliances, machinery tools, devices and things which are used in the lodging and food service operations in attaining its goals. Equipment

2-3. 2 General types of expandability Expandable and Non-expandable

4-6. Give the 3 equipment for the storage area. Mobile equipment, refrigerated unit and shelves

7. Give at least 1 service area equipment. Service counter/Approximate space and seating capacity for dining areas

8-9. Give at least 2 factors that would determine the amount and kinds of equipment needed in lodging operation. Types of lodging facility, types of guests, types of rooms, amenities, kind of service offered, amount and abilities of available labor, amount and location of available space

10-11. Give 2 specifications for stack equipment.
Correct name of equipment and its manufacturer/Make and model number, serial number. size, dimensions and capacity/Power source to be used, voltage, steam or gas, terms and warranty, manual and operation, method of installation.

12. It is a system of regular, scheduled inspection and service of equipment components which may break or impaired. Preventive maintenance

13. Give at least one thing we have to consider in placement of equipment/furnishing. Layout/Space available/ accessibility for cleaning and sanitation/where and by whom it will be often used
14. It refers to equipment that has become outdated. Equipment obsolescence

15. Give 1 classification of equipment. According to type of fuel/ According to its origin/ According to location and mobility/ Availability marketplace/ According to functions

Quiz 5 1. Appliance is an instrument or tool that performs specialized preparation tasks, and is normally operated by electricity or gas. 2. Blender a mixing container with a rotating bade driven by a motor in the machine’s base. 3. Small Kitchen Wares refers to those items that are usually hand-held and are used in preparing, cooking, baking, and serving food. 4. Rice Cooker cooks rice and other food in a metal container within a closed environment using mist heat from boiling liquids. 5. Drip Coffee Maker to brew a pot of coffee, pour a measured amount of cold tap water into the reservoir and switch it on. 6. Juicers and Juice Extractors it separates juice from the pulp. 7. Cappuccino machine it exploded milk composed of tiny air bubbles floating into the espresso. 8. Espresso it press out coffee. 9. Microwave oven it cooks thaws, defrosts and heats food. 10. Food Processors it slices, shreds, chops solid food.

11-15 Name 5 Small wares

Almirez
Bowls
Colander
Sandok
Strainer

Quiz 6
1.Other name for flatware Silverware
2. Means the container used for serving water or beverage Glassware
3.Other term for tableware Tabletop
4.Also known as dinnerware/china Plateware
5-8. Examples of typical glassware
Cylindrical
Stemware Fluted glass Mug
9-12. Classifications of Tableware
- Plateware
- Silverware
- Serveware
- Glassware

13. The table setting for festive family dinner, holiday celebration, weddings and semi-formal celebration. - Formal table setting
14. This table setting uses fewer utensils. - Informal table setting 15. A piece of kitchenware for resting a used knife. - Kniferest

Quiz 7 1. Is the food service term for table linen? Napery 2. A covering spread over a dining table before the table is set. Table Cloth 3. A piece of cloth used at the table to wipe lips or fingers and protects the clothes. Napkin 4. A table top cloth or a fabric for an individual place in a table setting. Place Mat 5. A length of fabric that is placed down the center of a table over the table cloth to introduce a complimentary print or accentuated color to the table top. It is sometimes referred to as deco-mats that run the length of the table. Table Runner
6-7. Naperies is usually made up of what? Cellulose (plant) Protein (animal)

8-10. What is the most important considerations to be highlighted when purchasing napery? Durability, Quality, Cost

11-14. What are Factors affecting durability? Type of weave, Construction of the fabric, Use, Weight

15. What place in the Philippine usually napery is made? Ilocos Region

Quiz 8
1-4. Give 4 types of chair
Stacking Chair
Folding Chair
Arm Chair
Molded Chair

5. Usually consists of four (4) metal bars joined at the corners to make a square frame.
Platform Frame

6. Springs that are mounted on a wood frame and covered with a pad.
Box Spring 7. Mattress that is made from synthetic rubber that is whipped into a foam while in a semi-liquid state and poured into a mold.
Latex Mattresses

8. Provides resiliency, support and durability.
Springs

9. The advantages are durability, lightweight, and resilience to scratching and availability in a wide range of colors. Examples are formica and corion.
Fiberglass & Thermosetting Plastics

10. Used in making tables, countertops and ceramic lamps.,
Lightweight

11. Rattan and nito are locally grown plants that are made into enduring wicker chairs.
Indigenous Materials

12-15. Enumerate 4 properties of aluminum
Marble And Ceramics, High Malleability, Ductility, Adaptability

Quiz 9

1. System or means of providing fresh and clean air? Ventilation 2. Standard of air changes in guestroom? 1-1/2 air changes 3. Standard of air changes in a large kitchen? 25-40 air changes 4. The hood or canopy mounted directly over cooking equipment? Kitchen Ventilators 5. Two concessioners that provide water supply in metro manila? Manila Water Cmpany, Maynilad Water Service Inc 6. Required to intercept the grease to prevent from clogging the sewer system? Grease trap 7- 8. Give atleast two major components of the water bill. Basic charge, Cera, Maintenance Charge, Manila electric, Sewer charge 9. What is Meralco? Manila Electric Company 10. What are the two types of light? Incandescent lamp, Electric discharge lamp and Filament 11. Give atleast 2 insulators. Rubber and Plastic 12. What is LUX? Lumen per square meter 13-15. Give atleast 3 types of NON-Conventional fuels that are also being use by Restaurants. Charcoal, Volcanic rocks, Firewood, Rice Hulls

Similar Documents

Premium Essay

Quiz

...Class Quiz for Security+ 1. Which access control method is primarily concerned with the role that individuals have in the organization? a. MAC b. DAC c. RBAC d. STAC 2. A need to know security policy would grant access based on: a. Least Privilege b. Less Privilege c. Loss of Privilege d. Single Privilege 3. Which type of attack denies authorized users access to network resources? a. DOS b. Worm c. Logic Bomb d. Social Engineering 4. Your Help Desk has informed you that they received an urgent call from the VP last night requesting his logon ID and password. What type of attack is this? a. Spoofing b. Replay c. Social Engineering d. Trojan Horse 5. What is the most common form of authentication? a. Certificates b. Tokens c. Passwords d. Biometrics 6. What is the C in the security CIA model stand for? a. Certificates b. Central c. Confidentiality d. Consider 7. What kind of attack are hashed passwords vulnerable to? a. Man-in-the-Middle b. Dictionary or Brute Force c. Reverse Engineering d. Denial of Service 8. What is the most difficult type of cabling to eavesdrop on? a. Coaxial b. Fiber Optic c. Shielded Twisted Pair(STP) d. Unshielded Twisted Pair(UTP) 9. Computer Forensics experts collect evidence and analyze data using...

Words: 268 - Pages: 2

Free Essay

Quiz

...ENG 121 QUIZ Weel 2 Grading Summary These are the automatically computed results of your exam. Grades for essay questions, and comments from your instructor, are in the "Details" section below. | Date Taken: | 6/6/2013 | Time Spent: | 14 min , 27 secs | Points Received: | 9 / 10  (90%) | | Question Type: | # Of Questions: | # Correct: | Multiple Choice | 10 | 9 | | | Grade Details - All Questions |  1. | Question : | In narrative writing, which organizational method is most common? | |   | Student Answer: | | alphabetical order |   | | | general-to-specific order |   | | | spatial order |   | | | chronological order | | |   | Points Received: | 1 of 1 |   | Comments: | | | |  2. | Question : | Narration is | |   | Student Answer: | | creative tension |   | | | storytelling |   | | | a moral |   | | | dramatic structure | | |   | Points Received: | 1 of 1 |   | Comments: | | | |  3. | Question : | One of the most common mistakes students make when choosing a topic is to select one that is too | |   | Student Answer: | | complicated |   | | | broad |   | | | narrow |   | | | research based | | |   | Points Received: | 1 of 1 |   | Comments: | | | |  4. | Question : | When you edit a paper, you | |   | Student Answer: | | fine-tune your writing |   | | | consider individual elements and details |   | | |......

Words: 1246 - Pages: 5

Premium Essay

Quiz

...| This quiz consist of 30 multiple choice questions. The first 15 questions cover the material in Chapter 2. The second 15 questions cover the material in Chapter 3. Be sure you are in the correct Chapter when you take the quiz. | Question 1 5 out of 5 points | | | Customer environmental intelligence includes:Answer | | | | | Selected Answer: | Demographic factors. | Correct Answer: | Demographic factors. | | | | | Question 2 0 out of 5 points | | | A corporation’s issue management activities are usually linked to:Answer | | | | | Selected Answer: | Top management. | Correct Answer: | Both the board of directors and top management levels. | | | | | Question 3 5 out of 5 points | | | Failure to understand the beliefs and expectations of stakeholders:Answer | | | | | Selected Answer: | Causes the performance-expectations gap to grow larger. | Correct Answer: | Causes the performance-expectations gap to grow larger. | | | | | Question 4 5 out of 5 points | | | Issue ripeness refers to:Answer | | | | | Selected Answer: | When society’s expectations are high and the issue is highly relevant to business. | Correct Answer: | When society’s expectations are high and the issue is highly relevant to business. | | | | | Question 5 5 out of 5 points | | | The emergence of a public issue indicates that:Answer | | | | | Selected Answer: | A gap has developed between what......

Words: 1104 - Pages: 5

Premium Essay

Quiz

...Instructions: 1. The following pages have answer areas for the chapter quizzes and selected matching exercises from the chapters for this workshop. 2. You will need to use your textbook to find the actual quiz and matching exercises. 3. Note that the answer to the quizzes are shown at the end of the chapter under “AIS Action Solutions”. Check your answers for the chapter quizzes before you upload the completed document. 4. Your instructor will evaluate your submitted work and determine the points you will earn for this activity. Chapter 1 quiz Question No. | Answer | 1. | B | 2. | C | 3. | C | 4. | B | 5. | A | 6. | B | 7. | C | 8. | B | 9. | A | 10. | B | Problem 1.4 Match the description in the right column with the information characteristic in the left column. Two of the questions, Numbers 2 and 4 have two acceptable answers. _F__ 1. Relevant | a. The report was carefully designed so that the data contained on the report became information to the reader | _E__ 2. Reliable | b. The manager was working one weekend and needed to find some information about production requests for a certain customer. He was able to find the report on the company’s network. | _D___ 3. Complete | c. The data on a report was checked by two clerks working independently | _G___ 4. Timely | d. An accounts receivable aging report that included all customer accounts | _A___ 5. Understandable | e. A report checked by 3......

Words: 619 - Pages: 3

Free Essay

Quiz

...Quiz 3: One of the most memorable and significant cases of American history was a Japanese attack on Pearl Harbor. Japanese forces did a quick and deliberate attack that sunk eight American ships and wounded many men and women. Most importantly this attacked was not only spontaneous, but also had a great execution plan which allowed for Japanese forces to withdraw their forces completely untouched. In “Military Misfortunes”, authors Cohen and Gooch present the matter in such way that the mistakes were made due to inability to communicate and to disburse proper intelligence information to naval commander Admiral Kimmel. Communication is a vital part of the military planning and lack of “Knowing your enemy” can be catastrophic. Inadequate communication also leads to inability to attack enemy weaknesses and to avoid strengths, which United States failed to do, but on the contrary was mastered by Japanese forces during Pearl Harbor. Another mistake made during in 1942 attack was the inability to mask critical, American, plans and keep them secret. By lack of communication and inability to protect secret information both principles of war were a failure resulting in death of many people and dismissal of potentially good commanders of Naval and Air forces. Principles of war include deliberate planning and analyses. Another example provided in “Military Misfortunes”, was a mistake of German Army on western fronts during 1918. German supreme command put together thousands of......

Words: 358 - Pages: 2

Premium Essay

Quiz

...Those who reject equality seek tyranny. Student Answer: Proposition Non-proposition Points Received: (not graded) Comments: Question 17. Question : Go and give your brother a kiss. Student Answer: Proposition Non-proposition Points Received: (not graded) Comments: Question 18. Question : Is selfishness a virtue? Student Answer: Proposition Non-proposition Points Received: (not graded) Comments: Question 19. Question : Don’t you dare vote for universalized healthcare. Student Answer: Proposition Non-proposition Points Received: (not graded) Comments: Question 20. Question : You are taking a quiz. Student Answer: Proposition Non-proposition Points Received: (not graded) Comments: Question 21. Question : Joe must make a lot of money teaching philosophy, since most philosophy professors are rich. True or False: There is no conclusion in these two propositions. Student Answer: True False Instructor Explanation: The answer to this question can be found in section 2.2 of the textbook in this course. Points Received: 0 of 1 Comments: Question 22. Question : “I don’t like football. It is violent and brutal and full of ads. I think that I will go ice skating instead.” Which of these three sentences is neither a premise nor a conclusionin the......

Words: 2665 - Pages: 11

Free Essay

Quiz

...University of Phoenix Material Grammar Guide Quiz Instructions You can access the Grammar Guide Quizzes the following ways: Log onto your University of Phoenix student course page and click on the Library tab. Click on Grammar and Writing Guides located under the Center for Writing Excellence heading. Complete the Grammar Guide Quizzes specified for Weeks One, Two, and Three, located at the end of this document, record your scores as outlined below, and submit your scores to the faculty member as instructed. NOTE: Upon completion of EACH quiz, record your results in the Grammar Guide Results form, located on the respective week’s course page, before moving away from the quiz results screen. Once you move away from the results page, you cannot gain access to your score. You will have to retake the quiz if you fail to do this. To record your results in the Grammar Guide Results form, use the following copy and paste function: Copy to clipboard directions: Upon completion of each quiz, select the “Copy to Clipboard” button on the results page. Open the Grammar Guide Results Form. Press CTRL + v to paste your results or right click on the mouse and select paste; this will add your results to the form. Alternative screen shot directions: Microsoft Windows Capturing Only the Active Window Press and hold the ALT key Press the Print Screen key Select the document into which you wish to paste the screen shot Click......

Words: 457 - Pages: 2

Free Essay

Quiz

...Week 8 Assignment: Quiz Name: Tricia Piazza Multiple Choice – 2 Points Each 1. The elderly share the characteristics of minority groups in which of the following ways? a. voluntary membership b. out-group marriages c. unequal treatment in employment d. weak sense of group solidarity 2. The Supreme Court ruled in 2008 that employers have the burden to prove laying off older workers is not based on age but __________. a. “some reasonable factor” b. “on age discrimination” c. “bias for younger workers” d. none of these 3. Which of the following is true about worker protections based on age? a. Firing workers because they are old violates federal law. b. Firing an older worker to replace them with someone over the age of 40. c. Courts have upheld the right of businesses to lay off older workers for economic reasons. d. all of these 4. Poverty rates for the elderly have a. increased. b. remained constant. c. declined for all racial groups. d. declined for white women only. 5. The dramatic increase in the number of people aged 65 and older is a consequence of which of the following? a. declining mortality rates b. immigrant sponsorship of older relatives c. increases in the number of Americans with health insurance d. all of these 6. ......

Words: 1303 - Pages: 6

Free Essay

Quiz

...Quiz ------------------------------------------------- Top of Form Page 1 of 5 Note: It is recommended that you save your response as you complete each question. | Question 1 (1 point)   As the male ages, his ability to have sexual intercourse and reproduce ceases. Question 1 options: | True | | False | Question 2 (3 points)   Match the following statements with the correct sexually transmitted disease Question 2 options: | multiple lesions may become so extensive as to occlude the vaginal opening | | primary stage includes appearance of a lesion called a chancre | | leading cause of PID and thus a major cause of infertility | | infants born to affected mothers are at risk of blindness | | extremely painful, recurring viral infection characterized by multiple blisterlike lesions | | highly contagious STD caused by bacteria, commonly called 'clap' | | | 1. | genital herpes | 2. | gonorrhea | 3. | syphilis | 4. | chlamydia | 5. | genital warts | | Question 3 (1 point)   Most mental disorder symptoms present early in the disease Question 3 options: | True | | False | Question 4 (1 point)   This disorder is characterized by a distorted body image and is frequently attributed to a feeling of loss of control over their life. Question 4 options: | Anorexia Nervosa | | obesity | | bulimia | | anxiety | Question 5 (1 point)   This eating disorder can be difficult to diagnose because the...

Words: 1641 - Pages: 7

Free Essay

Quiz

...tengang-kawali C. ningas-kugon B. balat-sibuyas D. boses-palaka ____ 4. Ang pagitan ng hatinggabi at bukang liway-way, ay tinatawag na_______. A. madaling-araw C. tanghaling-tapat B. hatinggabi D. takip-silim ____ 5. Tubig na nanggagaling sa mga ilog, lawa at ibang maliit na bahagi ng tubig. Anong tambalang salita ang tinutukoy sa pangungusap? A. tubig-alat C. likas-yaman B. tubig-tabang D. matanglawin Melinda B. Zamudio Teacher Name of School San Diego Elementary School ----------------------- QUIZ...

Words: 316 - Pages: 2

Premium Essay

Quiz

...Quiz Chpts 10 & 11 Use the following information for questions 78 and 80. On March 1, 2010, Newton Company purchased land for an office site by paying $540,000 cash. Newton began construction on the office building on March 1. The following expenditures were incurred for construction: Date Expenditures March 1, 2010 $ 360,000 April 1, 2010 504,000 May 1, 2010 900,000 June 1, 2010 1,440,000 The office was completed and ready for occupancy on July 1. To help pay for construction, $720,000 was borrowed on March 1, 2010 on a 9%, 3-year note payable. Other than the construction note, the only debt outstanding during 2010 was a $300,000, 12%, 6-year note payable dated January 1, 2010. 78. The weighted-average accumulated expenditures on the construction project during 2010 were a. $384,000. b. $2,934,000. c. $312,000. d. $696,000. 80. Assume the weighted-average accumulated expenditures for the construction project are $870,000. The amount of interest cost to be capitalized during 2010 is a. $78,300. b. $82,800. c. $90,000. d. $100,800. 91. Dodson Company traded in a manual pressing machine for an automated pressing machine and gave $8,000 cash. The old machine cost $93,000 and had a net book value of $71,000. The old machine had a fair market value of $60,000. Which of the following is the correct journal entry to record the exchange? a. Equipment 68,000 Loss on Exchange 11,000 Accumulated......

Words: 1381 - Pages: 6

Premium Essay

Quiz

...Quiz Metaphysics and Epistemology 1: We all know the philosophical views of the world and of human life relate closely. In one hand, Brahman, Tao, Christianity are similar, they have delicate relationship. In the eastern, is the Tao. And in western, is Christianity. The fundamental reality of the universe is Brahman. 2: I think both western and Chinese philosophical are a kind of belief. But they focus the thinking is different. One is god, and another is Chuang tzu. And the reason why they are important today is the philosophical is more and more popular in our world. People use believe to relax their heart and be happiness. 3: I hope to understand the true meaning of the philosophy. I hope to know why we should to study philosophy. I will use my message and my thinking, my knowledge to tell. And I think the grade is not the only indicator, the most important is what I study and what I know from philosophy. I wish I can study well in this course. 4: After I study metaphysics, I am interested in it’s classification. Metaphysics can also look as Tao. It can date from Chinese JIN century. The most fascinating I find is the thinking of metaphysics. Metaphysics mainly involved with and without, life and death, dynamic and static, the crime and the nature, the saint sentient beings or ruthless, sorrows, could you mind waiting for metaphysical problem. I think it is Chinese traditional pursuit of the mind. So I like it. 5: I ask the question is Is love real? So......

Words: 773 - Pages: 4

Premium Essay

Answer to Quiz

... |Chapters 1- 2, Quiz 1 for Chapter 1 | | | |E-commerce Business Models and Concepts |Read “Success and Failure of Pure-Play Organizations: Webvan vs Peapod” | | | |  | | |12-May |13-May |  |Chapter 3, Quiz 2 for Chapter 2 | | | | |Read “Above the Clouds” paper | | | |E-commerce Infrastructure. | | | | |  | | |19-May |20-May |  |  | | | |Right-sizing a Web site. |Chapter 4, Quiz 3 for Chapter 3 ...

Words: 802 - Pages: 4

Premium Essay

Quiz

...Corporate Quiz Qn 1 .Identify the Indian state from the montages. Andhra Pradesh Clockwise from top left: [ Tirupathi, Prakasam Barrage, Lepakshi Nandi (bull), Kirti torana of Warangal Fort] 1921 20th November The Wagon tragedy was the death of 67 prisoners on 20 November 1921 in the Malabar region of Kerala state of India. The prisoners had been taken into custody following Mappila Rebellion against British Colonial rule and Hindu landlords their deaths through apparent negligence discredited the British Raj and generated sympathy for the Indian independence movement. 3. Where is the headquarters of Interpol Located? City & Country Lyon, France 4. Identify the gentleman in the picture. Walt Disney and Shirley Temple 5. Identify the person with Mahatma Gandhi Charlie Chaplin with Mahatma Gandhi The Italian Food Company. Since 1877. Barilla leads in the segments of oven-baked products, of pasta and of ready-made sauces Barilla is a leader in the pasta business worldwide, in the pasta sauces business in continental Europe, in the bakery products business in Italy and in the crispbread business in Scandinavia. Audi. Vorsprung durch Technik roughly "Advancement through technology"; however "competitive edge" better conveys the sense of Vorsprung in this context is the main slogan and company ethos for the German car maker Audi. It has been used since the 1980s in Audi advertising campaigns all over the world. Naveen......

Words: 1405 - Pages: 6

Premium Essay

Quiz

...MKT 3352-001 Quiz Chapter 1 1. When choosing a certain brand or product for consumption or service that resembles you or who you want to be, that product is a sense of a ___________. A. Lifestyle statement B. global culture C. popular culture D. Interdependence product 2. A customer has been shopping at the same store for the past 30 years because her husband likes to go there. After her husband passed away she continues to shop there. The consumer is showing what kind of attachment? A. Self-Concept attachment B. Interdependence C. Love D. Nostalgic attachment 3. What is a basic objective of marketing? A. Marketing manipulates people’s wants and needs B. Create awareness for the consumer in their needs C. Marketing creates information for customers to do their own research D. Make people feel more envious of other products 4. The study of the processes involved when individuals or groups select, purchase, use, or dispose of products, services, ideas, or experiences to satisfy needs and desires is best described as____________? A. Consumer Behavior B. Customer Identity C. Customer Marketing D. All of the above E. Both A and B 5. Which of the following is NOT a stage in the consumption process? A. Prepurchase issues B. purchase issues C. Postpurchase issues D. Midpurchase issues E. All of the above are stages 6. The online means of communication, conveyance, collaboration, and cultivation among interconnected and interdependent......

Words: 421 - Pages: 2