Free Essay

Test

In: Business and Management

Submitted By RyanChen12345
Words 2346
Pages 10
SETAS 2012

This booklet contains information about booking your mathematics skills assessment appointment, tips on taking multiple-choice exam, mathematics practice exam with answers. When you feel you are ready to take the mathematics exam, you may make an appointment by: • • • Going on-line at http://winapp.centennialcollege.ca/oat/ Calling 416-289-5300 Or in person with Enrolment Services IMPORTANT – If you have learning or medical condition, you may request special accommodations. Please contact the Centre for Students with Disabilities (CSD) at 416-289-5000 Ext. 2627. Students will meet with a CSD Counselor to discuss their concerns and make alternative arrangements for their skills assessments if special accommodations are approved. Students applying to multiple programs may only require one math exam to clear admission requirements. Please note that the Engineering math skills assessment can clear admission requirements for Business and General Arts and Science programs. On the date of your exam, please arrive on time. You will be required to show Government issued photo ID. Examples of acceptable photo ID are: • One of the following: valid passport, driver's license, photo health card, age of majority cards, citizenship card, landed card, minister's permit or a Centennial College student photo ID. The photo must not be older than 5 years. If you do not have any of the above then you may provide nongovernment issued photo ID. These could include other school photo ID, transit photo ID, expired government photo ID or employment ID, and two of the following: birth certificate, social insurance card or nonphoto health card. Please note students arriving without acceptable ID will not be allowed to write their Skills Assessment. There are no exceptions to this rule.



SETAS-­‐SOT 2012

1



Students write mathematics skills assessments online using Accuplacer (with the exception of CAAT D). Exam invigilators will provide detailed instruction on how to sign on to the Accuplacer system. Students unfamiliar with computer technology are offered online tutorials explaining how to use a computer mouse and keyboard and how to take a multiple-choice exam.



Mathematics skills assessments allow 60 minutes for completion. Students are provided with a four function onscreen calculator and scrap paper. Results are available upon completion of the Mathematics skills assessment, with a breakdown score of reportable subjects. Results are reported to Enrolment Services within 48 hours.

SETAS-­‐SOT 2012

2

Centennial College Engineering/Technology Mathematics Practice Test

Reportable subjects tested: • • • • • • • • • • Fractions Decimals Percentage Exponents Equations Algebraic Equations Word Problems Analytic Geometry Mensuration Trigonometry 1. Multiply 0.06 by 0.021
A) 0.0126 B) 0.0000126 C) 0.00126 D) 0.126 E) None of these

2. Divide 4.2 by 0.07
A) 1.33 B) 60 C) 6 D) 600 E) None of these

3. 9 – 3 (2+6)÷6 -2 × 5
A)-2 B) 35 C) 5 D) -5 E) None of these

SETAS-­‐SOT 2012

3

4. The decimal equivalent of
A) 4.44 B) 2.25 C) 0.225 D) 0.0225

is:
E) None of these

5. Express0.275 as a common fraction in lowest terms:
A) B) C) D) E) None of these

6. Express
A).4% B) 20%

as a percent:
C) 4% D) 2% E) None of these

7. 60% of $10.60
A) $1.63 B) $6.36 C) $63.60 D) $16.31 E) None of these

8. 24 is what percent of 40?
A) 60% B) 3.75% C) 6% D) 37.5% E) None of these

9. 0.85 is 25% of what sum?
A) 3.4 B) 34 C) 21.25 D) 2.125 E) None of these

10.

36 is what percent of 30?
C) 120% D) 72% E) None of these

A) 83.3% B) 90%

SETAS-­‐SOT 2012

4

11.
A) 90

6 is 15% of what number?
B) 0.9 C) 2.5 D) 40 E) None of these

12. The population of Snowtown was 4500 in 1990. In 1994, it had decreased to 3600. Find the percent decrease in population during those four years.
A) 80% B) 90% C) 16.2% D) 20% E) None of these

13. You receive a grade of 75% on a test of 60 questions. How many questions did you answer correctly?
A) 45 B) 8 C) 12 D) 50 E) None of these

14. Sandra’s monthly salary is $3200. If a deduction for taxes from her monthly paycheck is $800, what percent of her salary goes to these deductions?
A) 25% B) 25.6% C) 40% D) 4% E) None of these

15. The cost of an article including 15% for taxes is $138.00. What is the cost of the article without taxes?
A) $120.00 B) $117.30 C) $20.70 D) $92.00 E) None of these

16. The average of the following group of numbers 43, 29, 51, 36, 33, 42, 32 is
A) 36 B) 33 C) 38 D) 43
5

E) None of these

SETAS-­‐SOT 2012

17. Brian had marks of 80, 94, 70, 68, and 83 on five tests. His average score is between
A) 65 and 70 E) None of these B) 70 and 75 C) 75 and 80 D) 80 and 85

18.

6.42 × 10

is equivalent to:
D) 642,000 E) None of these

A) 64,200 B) 642

C) 0.000642

19.
A) B) C) 1.325 D) 1.575 E) None of these

20.
A) B) C) D) E) None of these

21.
A) B) C) D) E) None of these

22.
A) B) C) D) E) None of these

SETAS-­‐SOT 2012

6

23.

31.7 + 6 + 2.81 ÷0.254
B) 858 C) 14.52 D) 40.764 E) None of these

A) 35.264

24.

Subtract 5.485 from 12
B) 17.485 C) -6.515 D)6.515 E) None of these

A) -17.485

25.
A)

Dividing by 10, 000 is the same as multiplying by
0.01 B) C) D)0.001 E) None of these

26. Ginny baked a delicious apple pie. John ate ¼ of it. The Aldo ate ½ of what was left. How much pie was left after Aldo ate his piece?
A)
! !

B)

! !

C)

! !

D)

! !

E) None of these

27.

It takes a bus 3! hours to travel from Toronto to

!

Parry Sound. If the bus averages 88 km/hr, how far is it to Toronto to Parry Sound?
A) 286000 m B) 2.86 C) 27 km
! !

D) 286 cm

E) None of these

28.
A) 49

Find the missing term:
B) 16 C) 56

=

!" ?

D) 42

E) None of these

SETAS-­‐SOT 2012

7

29.
A) 57

If

! !"

= 0.57, a is equal to
B) .057 C) 5!"
!

D) 0.057

E) None of these

30.

Express the following product in lowest terms:

3 × × 8
! !

!

!

A)

3!

!

B)

!" !"

C) 5 !
! !

!"

D)

! !

E) None of these

31.

Simplify 2-

____, 3A)
! !

giving your answer in lowest terms

! !

B)

! !

C)

! !

D)

!" !"

E) None of these

32.
A)

Simplify
8

!"! − !!
B) 136 C) 64 D) 2 E) None of these

33.
A) 48

The value of – 3( !)! is :
B) 49 C) -48 D) 144 E) None of these

SETAS-­‐SOT 2012

8

34.
A)

4÷2 [6- (-5)3]=
-14 B)-54 C) 126 D) 46 E) None of these

35.

!"³ !"¯ˉ²

=

A)

10

B) 10!!

C) 10!!

D) 10!!

E) None of these

36.
A) 24

How many fifths are there in 4.8?
B) 0.96 C) 1.04 D) 9.6 E) None of these

37.
A)

22r – 15s – 3r + 3s =
15rs B) 22r – 15s C) 7rs D) 19r-12s E) None of these

38.

!⁶ !²

=
B) !! C) !! D) !!! E) None of these

A) !!

39.
A)

(3xy²)³ =
3x³y⁶ B) xy C) 27x³y⁶ D) 9x²y⁶ E) None of these

SETAS-­‐SOT 2012

9

40.

1 ___
! !

=
! !
!!! !"

+

A)

B)

!" !!!

C) a²+b²

D) a²-b²

E) None of these

41.

! !!!²
!

=
B)
! !²

A)!³

C)

! !!

D)

! !!!

E) None of these
! !

42.
A)

Find the value of y -6y², when y=
-!
!

B) -!

!

C) 1

D)-4!

!

E) None of these
!"!! !"#

43.
A) 0

When M = -2 and P = 4, find the value of
B)
!! !"

C)

!! !"

D)

!! !

E) None of these

44.
A)

Express y-4[y-3(y-2)] -5 in simplest form
19+9y B) -7y – 29 C) -2y²+14y-29 D) 9y-29

E) None of these

SETAS-­‐SOT 2012

10

45.
A)

The expanded form of (3r – 4)² is :
9r²-12r+16 B) 9r²-24r-16 C) 9r² +16 D) 9r²-16

E) None of these

46.
A)

Combine fractions and reduce
!! !!

!" !"

+

! !"

-

!" !

B)

!"! !"!

C) -

!"!" !"!²

D) -!"!
!" !

!"!

E) None of these

47.
A)

Combine fraction
! !

+

! !"

B)

!!²!_! !"

C) 2m²t+5t

D)

!!!!! !!!"

E) None of these

48. How many 4cm by 4 cm tiles are needed to cover an area, which measures 20 cm, by 28 cm?
A) 48 B) 35 C) 140 D) 560 E) None of these

49. A piece of wire, 536 cm long is cut into two parts such that the longer part is 3 times as long as the shorter part. What are the lengths, in cm, of the two parts?
A) 134cm & 402cm 408cm D) 124cm & 412cm B) 144cm & 392cm C) 128cm &

E) None of these

SETAS-­‐SOT 2012

11

50.
A)

If T =
!² !!

! !

rm², then r =
B)
!√! !

C) eT -m² D)

! !!²

E) None of these

51.
A)

Solve for b: 3b = 5(2-b) -4 (1-3b)
-!
!

B)

! !

C)

! !

D)

! !"

E) None of these

52.
A)

8x – 3 = 4x – 15, x=
-3 B) 3 C) 1.5 D) -1.5 E) None of these

53.
A)

If bx = c- x, x= b–c B)
! !!!

C)

!!! !

D) c – b

E) None of these

54.
A)

Which is equal to x²- 2x – 3
(x – 3)(x + 1) D) (x + 3)(x+1) B) (x + 3)(x – 1) E) None of these C) (x – 3 )(x – 1)

55.
A)

(3 – y)(3+y) =
9 - y² D) 9 – 6y + y² B) 9 + y² C) 9 + 6y + y²

E) None of these

56.
A)

!² !"

-

! !

=
!!!

(

!!! !

)(

D)
SETAS-­‐SOT
2012

! !²!! !

)

B)

!²!! !

C) (! - !)(! + !)

!

!

!

!

E) None of these
12

57.
A)

X=
-9

-4-5
B) 9 C) 1 D) -1 E) None of these

58.
A)

Y=
-9

-3 – (-4)
B) 9 C) 1 D) -1 E) None of these

59.
A)

Z=
-1

-3
B) 1

-

-4
C) -7 D) 7 E) None of these

60.

What numbered region does the point (18, -36) fit into:

2

1

3

4

A) 1

B) 2

C) 3

D) 4

E) None of these

SETAS-­‐SOT 2012

13

61.

The following drawing represents:
5

-5

A)

X-y+5=0 D) x=y

B) x+y+5=0 E) None of these

C) x+y-5=0

62.

Find the slope of the line shown.

3

7

A)

! !

B)-

! !

C)-!

!

D)!

!

E) None of these

SETAS-­‐SOT 2012

14

63.

The equation of the line, OP shown in the diagram is:

…………………………… . P(5,3) . . . . . O A) 3y-5x=0 B) 5x + 3y= 0 D) 5y – 3x = 0 C) x+y=8

E) None of these

64.

Find the circumference of the circle shown: Diameter = 10

A)

10!

B) 25!

C) 100!

D) 5!

E) None of these

SETAS-­‐SOT 2012

15

65.

If a student’s total budget was $15,000. How much more money was allocated to tuition than room and board.
Room & Board 26%

64 %
TT

Other 6%

Tuition 64% Books & Supplies 4% A) $9,600 B) $3,900 C) $5,700 D) $8,100

E) None of these

SETAS-­‐SOT 2012

16

Answers 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26.
SETAS-­‐SOT
2012

C B D C A E B A A C D D A A A C C A D B C D D D B D

27.A 28.A 29.C 30.E 31.B 32.A 33.C 34.D 35.E 36.A 37.D 38.A 39.C 40.B 41.D 42.B 43.B 44.D 45.E 46.D 47.B 48.B 49.A 50.E 51.A 52.A
17

53.B 54.A 55.A 56.C 57.B 58.C 59.A 60.D 61.A 62.B 63.D 64.A 65.C



Additional study material can be found on line at: www.khanacademy.org This site provides 1400+ videos covering everything from basic arithmetic and algebra to differential equations. www.AAAmath.com This site focuses on basic math skills, interactive practice, and explanation of concepts, challenge games and random mathematics problems. www.Math.com This comprehensive site reviews principles from basic mathematics to calculus.

General Test Taking Tips and Strategies for Alleviating Exam Anxiety
• • • • Get enough sleep the night before the skills assessment. Plan to arrive on time and in enough time to find the Assessment Centre. Know what items you can and cannot bring with you. To avoid experiencing test anxiety, approach the test with a positive attitude. Negative self-talk can ruin your ability to do well on a skills assessment. Listen carefully to all pre-test instructions prior to starting your skills assessment. Carefully read all skills assessment questions and instructions presented. Ask questions if you do not understand what is required. Utilize materials given during the test such as scratch paper. Deal with test anxiety by preparing in advance, taking your time, and pacing yourself throughout the skills assessment. During the skills assessment, read the entire question and all choices before attempting to answer. The math skills assessment is a multiple choice test. For multiple-choice questions, eliminate the choices that you know are incorrect first. Then attempt to find and choose the answer. If you are unsure of the answer, make an educated guess. Usually your first choice of the answer is the right one. Do not second guess yourself.

• • • • •





• •

SETAS-­‐SOT 2012

18

Similar Documents

Premium Essay

Test

...Test Data   Elvis Presley ± ISSUnit 1 ± Match Risks/ThreatsDr. Grubb12-13-2011 Risks or Threats: 1. Violation of a security policy by a user.C. Place employee on probation, review acceptable use policy (AUP) and employeeManual, and discuss status during performance reviews.2. Disgruntled employee sabotage.I. Track and monitor abnormal employee behavior, erratic job performance, and use of ITinfrastructure during off-hours. Begin IT access control lockout procedures based onAUP monitoring and compliance.3. Download of non-business videos using the internet to an employee-owned computer.A. Enable content filtering and antivirus scanning at the entry and exit points of theinternet. Enable workstation auto-scans and auto-quarantine for unknown file types.4. Malware infection of a user¶s laptop.L. Use workstation antivirus and malicious code policies, standards, procedures, andguidelines. Enable an automated antivirus protection solution that scans and updatesindividual workstations with proper protection.5. Unauthorized physical access to the LAN. N. Make sure wiring closets, data centers, and computer rooms are secure.Provide no access without proper credentials.6. LAN server operating system vulnerabilities.F. Define vulnerability window policies, standards, procedures, and guidelines.Conduct LAN domain vulnerability assessments.7. Download of unknown file types from unknown sources by local users.B. Apply file transfer monitoring, scanning, and alarming for unknown......

Words: 372 - Pages: 2

Premium Essay

Test

... External Modem | Circuit Board | CD Drive | Hard Drive | Memory Board | Test device 1 | 7 | 3 | 12 | 6 | 18 | 17 | Test device 2 | 2 | 5 | 3 | 2 | 15 | 17 | Test device 3 | 5 | 1 | 3 | 2 | 9 | 2 | The first two test devices are available 120 hours per week. The third (device 3) requires more preventive maintenance and may be used only 100 hours each week. The market for all six computer components is vast, and Quitmeyer Electronics believes that it can sell as many units of each product as it can manufacture. The table that follows summarizes the revenues and material costs for each product: Device | Revenue Per Unit Sold ($) | Material Cost Per Unit ($) | Internal modem | 200 | 35 | External modem | 120 | 25 | Graphics circuit board | 180 | 40 | CD drive | 130 | 45 | Hard disk drive | 430 | 170 | Memory expansion board | 260 | 60 | In addition, variable labor costs are $15 per hour for test device 1, $12 per hour for test device 2. and $18 per hour for test device 3. Quitmeyer Electronics wants to maximize its profits. (a) Formulate this problem as an LP model. (b) Solve the problem by computer. What is the best product mix? (c) What is the value of an additional minute of time per week on test device 1? Test device 2? Test device 3? Should Quitmeyer Electronics add more test device time? If so, on which equipment? Let X1 = the number of internal modems......

Words: 4454 - Pages: 18

Free Essay

Test

...Test Automation Criteria Benefit * How often do you believe the test should be run? * How many minutes are required for one tester to execute the test manually? * Will human intervention still be required to execute the test after automation? * Does the execution of the test require the tester to input a large amount of data (e.g. populating many fields or populating the same fields many times) via the gui interface? * Does the test require an inordinate amount of user interface actions (e.g. mouse clicks, validations)? * Will automating the test increase the productivity of the team? * Will automating the test allow us to increase test coverage? * Will automating the test allow us to increase the accuracy (exactness) and precision ( reproducibility or repeatability) of the test? * Is the execution of this test prerequisite to the execution of multiple other tests? Cost * How many hours of data preparation (e.g. querying data, setup within the application, etc.) is required for this test? * Is the test documented in such a way that someone other than the author can execute it, and is it stored in Quality Center? * What is the average number of times the test needs to be updated (e.g to reflect development changes) within a six month span? * Are the manual test steps currently up to date? * Are the systems and environments in which the test is run stable and consistently available? * Are third party systems......

Words: 276 - Pages: 2

Premium Essay

Test

...This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is......

Words: 5040 - Pages: 21

Premium Essay

Test

...is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test......

Words: 385 - Pages: 2

Free Essay

Test

...Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User......

Words: 588 - Pages: 3

Premium Essay

Test

...James Bach on Risk-Based Testing by James Bach This is risk-based testing: 1. Make a prioritized list of risks. 2. Perform testing that explores each risk. 3. As risks evaporate and new ones emerge, adjust your test effort to stay focused on the current crop. Any questions? Well, now that you know what risk-based testing is, I can devote the rest of the article to explaining why you might want to do it, and how to do it well. Why Do Risk-Based Testing? As a tester, there are certain things you must do. Those things vary depending on the kind of project you’re on, your industry niche, and so on. But no matter what else you do, your job includes finding important problems in the product. Risk is a problem that might happen. The magnitude of a risk is a joint function of the likelihood and impact of the problem—the more likely the problem is to happen, and the more impact it will have if it happens, the higher the risk associated with that problem. Thus, testing is motivated by risk. If you accept this premise, you might well wonder how the term "risk-based testing" is not merely redundant. Isn’t all testing risk-based? To answer that, look at food. We all have to eat to live. But it would seem odd to say that we do "food-based living." Under normal circumstances, we don’t think of ourselves as living from meal to meal. Many of us don’t keep records of the food we eat, or carefully associate our food with our daily activities. However, when we......

Words: 3876 - Pages: 16

Free Essay

Test

...reverse chronological order. You can add tags to your pips, and you can post them with any name you like. In addition, you can delete your pips. AngularJS 101: A Beginner’s Tutorial Karmen Blake This tutorial on AngularJS will guide you through the fundamentals of the framework. You will explore the exciting benefits of using a client-side JavaScript framework to create dynamic and modern web applications. JEDI SENATUS: an italian open source project aims towards the systematic software reuse in organizations Ciro D’Urso, Alberto Persello, David Visicchio JEDI is a J2EE application that provides a centralized service aiming at significantly simplifying the generation of data driven documents in an enterprise environment. JUnit Test Should Include Assert Damian Czernous A static code analysis is an important part of the software development life cycle, but like every tool, it must be adjusted adequately to the reality of the project. 4 AngularJS Starter Kit Wrap collections Damian Czernous 53 58 60 The essence of Object Oriented Programming (OOP) can be captured by three words: polymorphism, inheritance and encapsulation (PIE). In the end, these terms represent specific object design concepts It takes time to gain proficiency in using PIE during software development process e.g. wrapping data collections can be seen as an example of encapsulation. It’s really awesome how wrapped collections look and how they release engineers from thinking......

Words: 22760 - Pages: 92

Free Essay

Test

...Test   Paper  Test.  How  does  this  work?Test   Paper  Test.  How  does  this  work?    Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?    vvvTest   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?     Test   Paper  Test.  How  does  this  work?Test   Paper  Test.  How  does  this  work?    Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?    vvvTest   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?         Test   Paper  Test.  How  does  this  work?Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   ...

Words: 351 - Pages: 2

Premium Essay

Test

...This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file....

Words: 336 - Pages: 2

Free Essay

Test

... Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden....

Words: 290 - Pages: 2

Premium Essay

Test

... 890,000 infants are born each year. Since the 1960s, each individual born in a hospital is screened soon after birth for medical conditions such as phenylketonuria and sickle cell anemia via obtaining a few drops of blood from the baby’s heel as part of standard hospital procedure, irrespective of parental consent. These tests commonly analyze hormone and protein content from the samples. Each state oversees their own screening program and currently there is little uniformity among the conditions studied. The costs of these tests vary from $15 to $60 and are often covered through state fees and by health insurance plans. The addition of mandatory postnatal genome sequencing would add a tremendous burden to the healthcare system. Whole genome sequencing tests can currently cost around $1000, creating a deficit of around 4 billion dollars a year. Parents would be required to meet with a genetic counselor to interpret the data and the functionality of many genes has yet to be discovered. There is room for tremendous ambiguity without prior research and a shortage of qualified individuals to interpret all the data. False positive test results for genetic tests occur, on average, more than 50 times per every true positive finding according to a study conducted by Kwon et al from JAMA Pediatrics. This could potentially lead to an increase of vulnerable child syndrome, a condition that affects the family of an infant or child who has suffered what the parents believe is a “close......

Words: 551 - Pages: 3

Premium Essay

Test

...Testing Life Cycle (STLC). The different stages in Software Test Life Cycle - Each of these stages have a definite Entry and Exit criteria  , Activities & Deliverables associat In an Ideal world you will not enter the next stage until the exit criteria for the previous stage practically this is not always possible. So for this tutorial , we will focus of activities and delive different stages in STLC. Lets look into them in detail. http://www.guru99.com/software­testing­life­cycle.html 1/12 6/28/2015 Software Testing Life Cycle STLC Requirement Analysis During this phase, test team studies the requirements from a testing point of view to identify requirements. The QA team may interact with various stakeholders (Client, Business Analyst, System Architects etc) to understand the requirements in detail. Requirements could be eith (defining what the software must do) or Non Functional (defining system performance /secur .Automation feasibility for the given testing project is also done in this stage. Activities Identify types of tests to be performed.  Gather details about testing priorities and focus. Prepare Requirement Traceability Matrix (RTM). Identify test environment details where testing is supposed to be carried out.  Automation feasibility analysis (if required). Deliverables RTM Automation feasibility report. (if applicable) Test Planning This phase is also called Test Strategy phase. Typically , in this stage, a......

Words: 1712 - Pages: 7

Free Essay

Test

...Quantitative research methods in educational planning Series editor: Kenneth N.Ross Module John Izard 6 Overview of test construction UNESCO International Institute for Educational Planning Quantitative research methods in educational planning These modules were prepared by IIEP staff and consultants to be used in training workshops presented for the National Research Coordinators who are responsible for the educational policy research programme conducted by the Southern and Eastern Africa Consortium for Monitoring Educational Quality (SACMEQ). The publication is available from the following two Internet Websites: http://www.sacmeq.org and http://www.unesco.org/iiep. International Institute for Educational Planning/UNESCO 7-9 rue Eugène-Delacroix, 75116 Paris, France Tel: (33 1) 45 03 77 00 Fax: (33 1 ) 40 72 83 66 e-mail: information@iiep.unesco.org IIEP web site: http://www.unesco.org/iiep September 2005 © UNESCO The designations employed and the presentation of material throughout the publication do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of UNESCO concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning its frontiers or boundaries. All rights reserved. No part of this publication may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any means: electronic, magnetic tape, mechanical, photocopying, recording or otherwise, without......

Words: 13966 - Pages: 56

Premium Essay

Test

...sections How to meet girls online – 2 sections, including a cut and paste magnetic profile How to text a girl – 4 videos How to get an Ex back How to deal with a breakup or divorce How to date models How to be a rockstar in the bedroom How to get in amazing shape These files' direct download links are stored in this txt file: http://bit.ly/12b5MgJ The Tao of Badass Everything You Have To Know To Be A Complete Badass With Women Joshua Pellicer CONTENTS Introduction........................................5 Gender Roles..................................... 15 Confidence........................................ 27 The System....................................... 49 The Approach. ................................... 77 . Tests. .............................................. 89 . Reading Body Language........................ 97 Creating Love. ................................. 123 . The Biggest Mistakes You Make............. 137 Conclusion...................................... 147 DISCLAIMER AND TERMS OF USE AGREEMENT The author and publisher of this Ebook and the accompanying materials have used their best efforts in preparing this Ebook. The author and publisher make no representation or warranties with respect to the accuracy, applicability, fitness, or completeness of the contents of this Ebook. The information contained in this Ebook is strictly for educational purposes. Therefore, if you wish to apply ideas contained in this......

Words: 38438 - Pages: 154