Cse Quiz

In: Other Topics

Submitted By mckin153
Words 1763
Pages 8
*

Review Test Submission: Quiz 04
Content
User | Nicole M McKinney | Course | SU2012-CIS-130-03 | Test | Quiz 04 | Started | 7/2/12 12:01 PM | Submitted | 7/2/12 12:17 PM | Status | Completed | Score | 8.5 out of 10 points | Time Elapsed | 16 minutes. | Instructions | | * Question 1
0 out of 0.5 points | | | What is the value of =10*2/2+4 rounded?Answer | | | | | Selected Answer: | 3.33 | Correct Answer: | 14 | | | | | * Question 2
0.5 out of 0.5 points | | | The primary reason data is lost from a computer system is __________.Answer | | | | | Selected Answer: | lack of good backup strategy. | Correct Answer: | lack of good backup strategy. | | | | | * Question 3
0.5 out of 0.5 points | | | Some systems streamline the backup process by restoring a computer’s operating system, device drivers, settings, and data in a single step--a process called restore pointing.Answer | | | | | Selected Answer: | False | Correct Answer: | False | | | | | * Question 4
0.5 out of 0.5 points | | | Case-Based Critical Thinking Questions
Case 4-1

Tom and Andy are discussing file storage. They are working on a major project and want to be sure they can store their files in a way so they can easily be found and shared with others.

Tom and Andy both have Microsoft Word. It would be best to store their files in its native format with an extension of ____.Answer | | | | | Selected Answer: | a. .doc or .docx | Correct Answer: | a. .doc or .docx | | | | | * Question 5
0.5 out of 0.5 points | | | An operating system’s ____ capability supports a division of labor among all the processing units.Answer | | | | | Selected Answer: | b. multiprocessing | Correct Answer: | b. multiprocessing | | | | |…...

Similar Documents

Quiz

...Class Quiz for Security+ 1. Which access control method is primarily concerned with the role that individuals have in the organization? a. MAC b. DAC c. RBAC d. STAC 2. A need to know security policy would grant access based on: a. Least Privilege b. Less Privilege c. Loss of Privilege d. Single Privilege 3. Which type of attack denies authorized users access to network resources? a. DOS b. Worm c. Logic Bomb d. Social Engineering 4. Your Help Desk has informed you that they received an urgent call from the VP last night requesting his logon ID and password. What type of attack is this? a. Spoofing b. Replay c. Social Engineering d. Trojan Horse 5. What is the most common form of authentication? a. Certificates b. Tokens c. Passwords d. Biometrics 6. What is the C in the security CIA model stand for? a. Certificates b. Central c. Confidentiality d. Consider 7. What kind of attack are hashed passwords vulnerable to? a. Man-in-the-Middle b. Dictionary or Brute Force c. Reverse Engineering d. Denial of Service 8. What is the most difficult type of cabling to eavesdrop on? a. Coaxial b. Fiber Optic c. Shielded Twisted Pair(STP) d. Unshielded Twisted Pair(UTP) 9. Computer Forensics experts collect evidence and analyze data using...

Words: 268 - Pages: 2

Quiz

...| This quiz consist of 30 multiple choice questions. The first 15 questions cover the material in Chapter 2. The second 15 questions cover the material in Chapter 3. Be sure you are in the correct Chapter when you take the quiz. | Question 1 5 out of 5 points | | | Customer environmental intelligence includes:Answer | | | | | Selected Answer: | Demographic factors. | Correct Answer: | Demographic factors. | | | | | Question 2 0 out of 5 points | | | A corporation’s issue management activities are usually linked to:Answer | | | | | Selected Answer: | Top management. | Correct Answer: | Both the board of directors and top management levels. | | | | | Question 3 5 out of 5 points | | | Failure to understand the beliefs and expectations of stakeholders:Answer | | | | | Selected Answer: | Causes the performance-expectations gap to grow larger. | Correct Answer: | Causes the performance-expectations gap to grow larger. | | | | | Question 4 5 out of 5 points | | | Issue ripeness refers to:Answer | | | | | Selected Answer: | When society’s expectations are high and the issue is highly relevant to business. | Correct Answer: | When society’s expectations are high and the issue is highly relevant to business. | | | | | Question 5 5 out of 5 points | | | The emergence of a public issue indicates that:Answer | | | | | Selected Answer: | A gap has developed between what......

Words: 1104 - Pages: 5

Quiz

...University of Phoenix Material Week Two Quiz Multiple Choice Please choose the correct answer to the following questions. 1. _____________ refers to the experience created from stimulating a sense organ. a. Perception b. Stimulus c. Transduction d. Sensation 2. _____________ refers to the smallest change in sensation that can be detected at least 50% of the time. a. Adaptation b. Weber’s Law c. Difference Threshold d. Absolute Threshold 3. Sensory cells located on the retina that receive incoming visual stimuli are ___________. a. Rods and Cones b. Fovea c. Ganglion Cells d. Blind Spot 4. The principles of similarity, proximity, continuity, and closure are examples of ______________. a. Binocular cues b. Convergence c. Laws of Perceptual Grouping d. Impossible Figures 5. The belief that objects in the physical world do not change due to alterations in the perception of the environment, and they maintain their size, shape, color, and brightness refers to ______________. a. Phi Phenomenon b. Motion Parallax c. Depth Perception d. Constancy 6. The proposition that sleep is needed in order to regenerate our bodies and maintain mental and physical activities is part of the ___________ theory of sleep. a. Adaptive b. Restorative c. REM d. Parasomnia 7. Our......

Words: 367 - Pages: 2

Quiz

...Instructions: 1. The following pages have answer areas for the chapter quizzes and selected matching exercises from the chapters for this workshop. 2. You will need to use your textbook to find the actual quiz and matching exercises. 3. Note that the answer to the quizzes are shown at the end of the chapter under “AIS Action Solutions”. Check your answers for the chapter quizzes before you upload the completed document. 4. Your instructor will evaluate your submitted work and determine the points you will earn for this activity. Chapter 1 quiz Question No. | Answer | 1. | B | 2. | C | 3. | C | 4. | B | 5. | A | 6. | B | 7. | C | 8. | B | 9. | A | 10. | B | Problem 1.4 Match the description in the right column with the information characteristic in the left column. Two of the questions, Numbers 2 and 4 have two acceptable answers. _F__ 1. Relevant | a. The report was carefully designed so that the data contained on the report became information to the reader | _E__ 2. Reliable | b. The manager was working one weekend and needed to find some information about production requests for a certain customer. He was able to find the report on the company’s network. | _D___ 3. Complete | c. The data on a report was checked by two clerks working independently | _G___ 4. Timely | d. An accounts receivable aging report that included all customer accounts | _A___ 5. Understandable | e. A report checked by 3......

Words: 619 - Pages: 3

Cse Tm

...CAPSTONE PROJECT REPORT (Project Semester January- May 2013) Online Examination System Submitted by Rahul Mishra 10801091 B.tech(CSE)-MBA Under the Guidance of Mr. Aman Kamboz Discipline of CSE/IT Lovely School of Technology & Sciences Lovely Professional University, Phagwara Certificate This is to certify that Rahul Mishra bearing Registration no. 10801091 has completed his capstone project titled, “Online Examination System” under my guidance and supervision. To the best of my knowledgement, the present work is the result of his original investigation and study. No part of the work has been submitted for any other degree ay any University. The project is fit for submission and the partial fulfillment of the conditions for the award of B.tech Degree. Signature and name of the Research Supervisor Designation School Lovely Professional University Phagwara, Punjab Date 27 APRIL 2013 DECLARATION I, Rahul Mishra, student of B.tech(CSE)-MBA under Department of Computer Science of Lovely Professional University, Punjab, hereby declare that all the information furnished in this dissertation / capstone project report is based on my own intensive work and is genuine. This dissertation / report does not, to the best of my knowledge, contain part of my work which has been submitted for the award of my degree either of this university or any other university without proper citation. Acknowledgement First and for most we would like to thank Mr. Aman......

Words: 3143 - Pages: 13

Quiz

...University of Phoenix Material Week Two Quiz Multiple Choice Please choose the correct answer to the following questions. 1. _____________ refers to the experience created from stimulating a sense organ. a. Perception b. Stimulus c. Transduction d. Sensation 2. _____________ refers to the smallest change in sensation that can be detected at least 50% of the time. a. Adaptation b. Weber’s Law c. Difference Threshold d. Absolute Threshold 3. Sensory cells located on the retina that receive incoming visual stimuli are ___________. a. Rods and Cones b. Fovea c. Ganglion Cells d. Blind Spot 4. The principles of similarity, proximity, continuity, and closure are examples of ______________. a. Binocular cues b. Convergence c. Laws of Perceptual Grouping d. Impossible Figures 5. The belief that objects in the physical world do not change due to alterations in the perception of the environment, and they maintain their size, shape, color, and brightness refers to ______________. a. Phi Phenomenon b. Motion Parallax c. Depth Perception d. Constancy 6. The proposition that sleep is needed in order to regenerate our bodies and maintain mental and physical activities is part of the ___________ theory of sleep. a. Adaptive b. Restorative c. REM d. Parasomnia 7. Our......

Words: 367 - Pages: 2

Quiz

...University of Phoenix Material Grammar Guide Quiz Instructions You can access the Grammar Guide Quizzes the following ways: Log onto your University of Phoenix student course page and click on the Library tab. Click on Grammar and Writing Guides located under the Center for Writing Excellence heading. Complete the Grammar Guide Quizzes specified for Weeks One, Two, and Three, located at the end of this document, record your scores as outlined below, and submit your scores to the faculty member as instructed. NOTE: Upon completion of EACH quiz, record your results in the Grammar Guide Results form, located on the respective week’s course page, before moving away from the quiz results screen. Once you move away from the results page, you cannot gain access to your score. You will have to retake the quiz if you fail to do this. To record your results in the Grammar Guide Results form, use the following copy and paste function: Copy to clipboard directions: Upon completion of each quiz, select the “Copy to Clipboard” button on the results page. Open the Grammar Guide Results Form. Press CTRL + v to paste your results or right click on the mouse and select paste; this will add your results to the form. Alternative screen shot directions: Microsoft Windows Capturing Only the Active Window Press and hold the ALT key Press the Print Screen key Select the document into which you wish to paste the screen shot Click......

Words: 457 - Pages: 2

Quiz

...Quiz ------------------------------------------------- Top of Form Page 1 of 5 Note: It is recommended that you save your response as you complete each question. | Question 1 (1 point)   As the male ages, his ability to have sexual intercourse and reproduce ceases. Question 1 options: | True | | False | Question 2 (3 points)   Match the following statements with the correct sexually transmitted disease Question 2 options: | multiple lesions may become so extensive as to occlude the vaginal opening | | primary stage includes appearance of a lesion called a chancre | | leading cause of PID and thus a major cause of infertility | | infants born to affected mothers are at risk of blindness | | extremely painful, recurring viral infection characterized by multiple blisterlike lesions | | highly contagious STD caused by bacteria, commonly called 'clap' | | | 1. | genital herpes | 2. | gonorrhea | 3. | syphilis | 4. | chlamydia | 5. | genital warts | | Question 3 (1 point)   Most mental disorder symptoms present early in the disease Question 3 options: | True | | False | Question 4 (1 point)   This disorder is characterized by a distorted body image and is frequently attributed to a feeling of loss of control over their life. Question 4 options: | Anorexia Nervosa | | obesity | | bulimia | | anxiety | Question 5 (1 point)   This eating disorder can be difficult to diagnose because the...

Words: 1641 - Pages: 7

Cse Quiz

...* Review Test Submission: Quiz 04 Content User | Nicole M McKinney | Course | SU2012-CIS-130-03 | Test | Quiz 04 | Started | 7/2/12 12:01 PM | Submitted | 7/2/12 12:17 PM | Status | Completed | Score | 8.5 out of 10 points   | Time Elapsed | 16 minutes. | Instructions | | * Question 1 0 out of 0.5 points | | | What is the value of =10*2/2+4 rounded?Answer | | | | | Selected Answer: |    3.33 | Correct Answer: |    14 | | | | | * Question 2 0.5 out of 0.5 points | | | The primary reason data is lost from a computer system is __________.Answer | | | | | Selected Answer: |    lack of good backup strategy. | Correct Answer: |    lack of good backup strategy. | | | | | * Question 3 0.5 out of 0.5 points | | | Some systems streamline the backup process by restoring a computer’s operating system, device drivers, settings, and data in a single step--a process called restore pointing.Answer | | | | | Selected Answer: |  False | Correct Answer: |  False | | | | | * Question 4 0.5 out of 0.5 points | | | Case-Based Critical Thinking Questions Case 4-1 Tom and Andy are discussing file storage. They are working on a major project and want to be sure they can store their files in a way so they can easily be found and shared with others. Tom and Andy both have Microsoft Word. It would be best to store their files in its native format with an extension of...

Words: 1763 - Pages: 8

Quiz

...Week 2 Quiz Multiple Choice: Read each question and select the correct answer. 1. Which of the following is a potential threat to effective interviewing? a. Time of day b. Interviewer bias c. Structured interviews d. Self-monitoring 2. Anita, a 20-year-old college student, comes in for an evaluation. When the clinician asks her what brings her in for therapy, she answers, “I wanted to know how to get rid of the fairies in my dorm room. They come out every night, and their pixie dust makes me sneeze, so I can’t go to sleep.” Based on Anita’s answer, which of the following is the most appropriate tool to use for further assessment? a. Crisis interview b. Computer-based interview c. Self-monitoring d. Mental status interview 3. Isaac is a single, 40-year-old male who runs his own business. Lately, he feels tired all the time, lacks motivation and appetite, and is not enthusiastic about anything. Based on his symptoms, which type of interview is most appropriate to use? e. Termination f. Crisis g. Mental status h. Diagnostic 4. What is a risk factor when assessing for suicide? i. The type of questionnaire used j. Previous attempts k. Watching movies about suicide l. Maintaining an active social structure 5. A crisis interview would be appropriate to m. assess how family of origin influences a person’s ability to handle a crisis ...

Words: 480 - Pages: 2

Quiz

...Quiz 1 1. What is PPDT? Professional Planning and Development Team 2. Who is the central figure of the team? Owner 3. What is ingress? Entrance 4. Who has the special knowledge and skill in managing a lodging/ foodservice operation? Foodservice Consultant 5. Enumerate the 3 members of the PPDT. Owner, architect, consultant 6 - 7. Give 2 responsibilities of foodservice consultant. Function, Room/ Menu, Control, Ambience of Public Area, Space Allocation, Furnishings Equipment and Utilities, Disposal of Waste 8 - 9. Give 2 of the architects’ qualification. No criminal record (Plunder and embezzlement) | Very good communications skills | 10 - 12. Identify the Recommended Distance Zones in Public Areas based on the following measurements: Intimate -18in Personal -18in to 4ft Socia - 4-12ft Public - Beyond 12ft 13 - 15. Identify which Architectural term is described. The principal face or front of a building (Façade) A representation made by cutting across something. (Cross- Sectional Drawing) A drawing or diagram showing the proportions and relations of parts or details of a structure without a roof. (Plan) Quiz 2 1. Addresses the interactions among humans, tasks and total work environment in such a way that a safe and healthy working condition is provided for the workers. (ERGONOMICS)2. A government regulation formulated primarily to enhance mobility of physically-challenged persons by requiring institutions to install......

Words: 1684 - Pages: 7

Quiz

...tengang-kawali C. ningas-kugon B. balat-sibuyas D. boses-palaka ____ 4. Ang pagitan ng hatinggabi at bukang liway-way, ay tinatawag na_______. A. madaling-araw C. tanghaling-tapat B. hatinggabi D. takip-silim ____ 5. Tubig na nanggagaling sa mga ilog, lawa at ibang maliit na bahagi ng tubig. Anong tambalang salita ang tinutukoy sa pangungusap? A. tubig-alat C. likas-yaman B. tubig-tabang D. matanglawin Melinda B. Zamudio Teacher Name of School San Diego Elementary School ----------------------- QUIZ...

Words: 316 - Pages: 2

Quiz

...Quiz Chpts 10 & 11 Use the following information for questions 78 and 80. On March 1, 2010, Newton Company purchased land for an office site by paying $540,000 cash. Newton began construction on the office building on March 1. The following expenditures were incurred for construction: Date Expenditures March 1, 2010 $ 360,000 April 1, 2010 504,000 May 1, 2010 900,000 June 1, 2010 1,440,000 The office was completed and ready for occupancy on July 1. To help pay for construction, $720,000 was borrowed on March 1, 2010 on a 9%, 3-year note payable. Other than the construction note, the only debt outstanding during 2010 was a $300,000, 12%, 6-year note payable dated January 1, 2010. 78. The weighted-average accumulated expenditures on the construction project during 2010 were a. $384,000. b. $2,934,000. c. $312,000. d. $696,000. 80. Assume the weighted-average accumulated expenditures for the construction project are $870,000. The amount of interest cost to be capitalized during 2010 is a. $78,300. b. $82,800. c. $90,000. d. $100,800. 91. Dodson Company traded in a manual pressing machine for an automated pressing machine and gave $8,000 cash. The old machine cost $93,000 and had a net book value of $71,000. The old machine had a fair market value of $60,000. Which of the following is the correct journal entry to record the exchange? a. Equipment 68,000 Loss on Exchange 11,000 Accumulated......

Words: 1381 - Pages: 6

Quiz

...Quiz Metaphysics and Epistemology 1: We all know the philosophical views of the world and of human life relate closely. In one hand, Brahman, Tao, Christianity are similar, they have delicate relationship. In the eastern, is the Tao. And in western, is Christianity. The fundamental reality of the universe is Brahman. 2: I think both western and Chinese philosophical are a kind of belief. But they focus the thinking is different. One is god, and another is Chuang tzu. And the reason why they are important today is the philosophical is more and more popular in our world. People use believe to relax their heart and be happiness. 3: I hope to understand the true meaning of the philosophy. I hope to know why we should to study philosophy. I will use my message and my thinking, my knowledge to tell. And I think the grade is not the only indicator, the most important is what I study and what I know from philosophy. I wish I can study well in this course. 4: After I study metaphysics, I am interested in it’s classification. Metaphysics can also look as Tao. It can date from Chinese JIN century. The most fascinating I find is the thinking of metaphysics. Metaphysics mainly involved with and without, life and death, dynamic and static, the crime and the nature, the saint sentient beings or ruthless, sorrows, could you mind waiting for metaphysical problem. I think it is Chinese traditional pursuit of the mind. So I like it. 5: I ask the question is Is love real? So......

Words: 773 - Pages: 4

Quiz

...MKT 3352-001 Quiz Chapter 1 1. When choosing a certain brand or product for consumption or service that resembles you or who you want to be, that product is a sense of a ___________. A. Lifestyle statement B. global culture C. popular culture D. Interdependence product 2. A customer has been shopping at the same store for the past 30 years because her husband likes to go there. After her husband passed away she continues to shop there. The consumer is showing what kind of attachment? A. Self-Concept attachment B. Interdependence C. Love D. Nostalgic attachment 3. What is a basic objective of marketing? A. Marketing manipulates people’s wants and needs B. Create awareness for the consumer in their needs C. Marketing creates information for customers to do their own research D. Make people feel more envious of other products 4. The study of the processes involved when individuals or groups select, purchase, use, or dispose of products, services, ideas, or experiences to satisfy needs and desires is best described as____________? A. Consumer Behavior B. Customer Identity C. Customer Marketing D. All of the above E. Both A and B 5. Which of the following is NOT a stage in the consumption process? A. Prepurchase issues B. purchase issues C. Postpurchase issues D. Midpurchase issues E. All of the above are stages 6. The online means of communication, conveyance, collaboration, and cultivation among interconnected and interdependent......

Words: 421 - Pages: 2